Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έκανα παραγγελία για ένα iphone 11 pro max μέσω bestprice και πήγα αυτοπροσώπως να το παραλάβω.  Όταν όμως τσέκαρα με το κωδικό IMEI ..ενώ το εντόπισα κανονικά με την ονομασία του αντί για 4gb Ram  έγραφα 6gb και αντί για 3960mA μπαταρία έγραφε 3500 mA . Τι πιστεύετε ότι έχει συμβεί;;; εννοείται δν το αγόρασα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AnastasiaLio είπε

Καλησπέρα! Έκανα παραγγελία για ένα iphone 11 pro max μέσω bestprice και πήγα αυτοπροσώπως να το παραλάβω.  Όταν όμως τσέκαρα με το κωδικό IMEI ..ενώ το εντόπισα κανονικά με την ονομασία του αντί για 4gb Ram  έγραφα 6gb και αντί για 3960mA μπαταρία έγραφε 3500 mA . Τι πιστεύετε ότι έχει συμβεί;;; εννοείται δν το αγόρασα 

Που το εντόπισες?

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Το έβαλα και μου δείχνει άσπρη σελίδα ούτε όταν κάνω ανανέωση δείχνει κάτι. Λογικά κάτι ύποπτο υπαρχει..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AnastasiaLio είπε

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Το έβαλα και μου δείχνει άσπρη σελίδα ούτε όταν κάνω ανανέωση δείχνει κάτι. Λογικά κάτι ύποπτο υπαρχει..

Χρειάζεται τον σειριακό αριθμό και όχι το IMEI σε αυτή τη σελίδα. Αν βάζεις τον σειριακό, δοκίμασε από άλλον browser ή αν είσαι από κινητό δοκίμασε και υπολογιστή.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AnastasiaLio είπε

Έκανα παραγγελία για ένα iphone 11 pro max μέσω bestprice και πήγα αυτοπροσώπως να το παραλάβω. 

Σε ποιο καταστημα αναφερεσαι?

Στην τελικη μπορουσες να το αγοραζες απο αυτους,να το ανοιγεις στο καταστημα και αν εβλεπες πχ οτι δεν ειχε Ios αλλα Android στο πρωτο boot,θα ηξερες αν προκειται για κλωνο ή οχι μιας και φανταζομαι αυτο φοβασαι.

Οι κλωνοι επισης ξεχωριζουν και στο ιδιο το κουτι απο πλευρας πληροφοριων.

Δημοσ.

Απλώς για να το άνοιγα θα έπρεπε προφανώς να τους πληρώσω μπροστά, οπότε μετά περιπλεκεται η ιστορία, σε περίπτωση που ανακάλυπτα ότι δεν είναι αυθεντικό. Ήταν ένα μαγαζί στην ομόνοια με όνομα y-estore.gr κάτι τέτοιο.  Τελικά παράγγειλα από το worldmobile.gr και περιμένω από εβδομάδα να το παραλάβω.  Έχετε κάποια άποψη για αυτό το καταστημα;

Δημοσ.

Οπως εγραψα πιο πανω,τα iphone κλωνοι ειναι πολυ ευκολο να τα ξεχωρισεις ακομα και απο το κουτι/συσκευασια.

Οπως και να εχει,το εν λογω site που εκανες την παραγγελια δεν εχει φυσικο καταστημα για να πας απο κοντα να το τσεκαρεις.

Προσωπικα ιντερνετικα μονο καταστημα περαν απο Amazon θελουν προσοχη.

Αν δεν ειναι μεγαλη η διαφορα τιμης,ειναι καλυτερη η αγορα απο ενα καταστημα με κανονικη εδρα/σημειο να πας να το παρεις οπως καλη ωρα εγινε και στην περιπτωση σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι λογικό αυτό που λες. Τους ζήτησα να μου δώσουν το σειριακό αριθμό και το IMEI πριν το παραλάβω.  Αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια που θα το πληρώσω με κάρτα σε ACS και θα έχω και την απόδειξη . Στο σημερινό κατάστημα π.χ δεν δέχονταν χρεωστική  καρτα με την δικαιολογία ότι ήταν χαλασμένο. Και οταν τσεκαρα με το σειριακο αριθμο ενω το βρηκα ηταν πολυ παραξενο που τα χαρακτηριστικα δεν συμπιπταν με τα χαρακτηριστικα που η apple εχει δηλωσεί. Το κουτί φαινόταν κανονικό.  Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δεν αγοράζεις από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων πχ. Public.  Αλλά δυστυχώς εκεί η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη (+/-250€) . Υπάρχει άλλος τρόπος να ελέγξω την γνησιότητα του ;

Επεξ/σία από AnastasiaLio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τοσο ακριβα προιοντα το να προτιμησει καποιος σκρουτζομαγαζο ειναι παρατολμο.

Τα "επισημα" σημεια πωλησης για apple πχ ειναι https://www.apple.com/gr/buy/  και https://www.isquare.gr/shops .

Οι αρκετα μεγαλες διαφορες στις τιμες ειναι παντα "υποπτες".

Τουλαχιστον να πληρωνετε με Mastercard, Visa, η Paypal για να εχετε καποια ελπιδα εξασφαλισης επιστροφης του ποσου αν κατι παει "στραβα".

Σιγουρα ποτε με απευθειας τραπεζικη καταθεση σε αριθμο ΙΒΑΝ.

Το συγκεκριμενο καταστημα https://www.worldmobile.gr/ με το καλημερα, δηλωνει προβλημα επικοινωνιας.

Ειναι ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.

Το 80% της κινησης το παιρνει απο skroutz, τυπικο σκρουτζομαγαζο, https://www.similarweb.com/website/worldmobile.gr#referrals

Η σελιδα (επιχειρηση) δημιουργηθηκε προσφατα , το 2018.

Κατι μου λεει πως δεν θα παραλαβεις μεσα στη βδομαδα το κινητο...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα εννοειται θα πληρωσω με καρτα. Το παράγγειλα από αυτό το site επειδή είδα ότι έχει πολύ καλές κριτικές και δεν σου κρύβω από εχτες που έγινε η παραγγελία είμαι σε συνεχή επικοινωνία μας τους. Κατά κύριο λόγο Κ να καθυστερήσει δεν είναι πρόβλημα.  Εμένα αυτό που Με ενδιαφέρει είναι να είναι αυθεντικό και αυτό με προβληματιζει πως θα το ελεγξω  🙄 ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφερον 

Επεξ/σία από AnastasiaLio
Δημοσ.

Ποιος σου λεει οτι το imei.info εχει σωστες πληροφοριες τις οποιες με Καποιο αυτοματο τροποτραβαει απο την ιδια την apple ετσι ωστε να το θεωρεις αξιοπιστο;

Δημοσ.

Δεν το ξέρω αν είναι αξιόπιστο.  Στην ανάγκη μου να τσεκάρω το κινητό έπεσα πάνω σε αυτό το site. Απλώς είναι περίεργο να το εντοπίζει κανονικά Κ να γράφει αλλά χαρακτηριστικά . Προφανέστατα το πιο έμπιστο site είναι μόνο της apple

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...