Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά!!! Θα ήθελα να μάθω αν η συνδεσμολογία στην οριολωρίδα είναι σωστή. Ειναι ο κατανεμητής και εκεί συναντιέται με το καλώδιο του ΟΤΕ. Ο ηλεκτρολόγος έχει συνδέσει ΟΤΕ και σπίτι τον 2οροφο κατευθείαν πάνω. Στον δεύτερο όροφο μένω. Έχω Cosmote vdsl 50 (σε rural). Είχα και κάποια θέματα με τη εσωτερική καλωδίωση, δεν τα έχω φτιάξει ακόμα απλά θα ήθελα να μάθω εκεί στη φωτογραφία είναι καλά. Απλά ξέρω ότι η vdsl είναι πολύ ευαίσθητη και γενικά δεν θέλει διακλαδώσεις και τέτοια (bridge taps) και σε εμένα είναι λάθος η καλωδίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δεν φαίνονται πολλά στην φωτογραφία. Με μια ματιά δείχνουν ΟΚ, αλλά υπάρχουν ελλείψεις στην πληροφόρηση. Βλέπω ότι από το καλώδιο του ΟΤΕ έχουν συνδεθεί 4 ζεύγη στις αριστερές θέσεις 2, 3, 4 και 5. Στις αντίστοιχες τις άλλης θέσης, υπάρχουν συνδεδεμένα 4 ζεύγη UTP καλωδίου. Προφανώς αυτά πηγαίνουν σε 4 διαμερίσματα. Αν ισχύει αυτό και δεν υπάρχει καμία άλλη σύνδεση αυτών των ζευγών, είναι ΟΚ και μένει να κοιτάξετε την εσωτερική εγκατάσταση στην πρώτη πρίζα και μετά. Η σύνδεση δεξιά με το scotchlock δεν φαίνεται καθαρά ποια καλώδια συνδέει και που πάει. Μάλλον ένα ζεύγος από το καλώδιο του ΟΤΕ, αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτα για το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι έχεις δίκιο δεν φαίνεται καθαρά στην φωτογραφία το καλώδιο του ΟΤΕ. Εδώ φαίνεται πιστεύω. Κόκκινο-ασπρο μπλε και μπλε- μπλε. Ότι έχω θέμα με την καλωδίωση εσωτερικά και με την πρώτη πρίζα είναι σίγουρο. Πολλά σφάλματα crc και fec.Αποσυνδεσεις δεν έχω. Απλά αν το βάλω στην πρώτη που είναι στο Σαλόνι μου ρίχνει ταχύτητα. Ενώ στις υπόλοιπες όχι. Αλλά ανεβαίνουν πολύ τα σφάλματα. Αυτές τις φωτογραφίες τις είχα τραβήξει μέρες πριν και είναι λίγο μεγάλα τα αρχεία. Τώρα δεν είμαι σπίτι για να βγάλω με πιο χαμηλή ποιότητα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση προηγουμένως!!!@jkoukos Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 @divo Έγινε σε ευχαριστώ!! Θα φτιάξω την εσωτερική καλωδίωση αυτές τις μέρες με βάση τον οδηγό της cyta για vdsl και θα επανέλθω με νεότερα και φωτογραφίες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα