Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Όταν ήμουν πιο μικρός είχα και το μακρύ μαλλάκι μου και φορούσα και ένα σκουλαρίκι κρίκο. Αργότερα το μαλλάκι κουρεύτηκε κοντό αλλά το σκουλαρίκι έμεινε. Σιγά σιγά το φορούσα όλο και αραιότερα και έφτασα στο σημείο να μην το βάζω καθόλου πλέον. Σκέφτομαι να αρχίσω να το ξαναβάζω όταν το υποστηρίζει το γενικότερο look, rock ντύσιμο πχ αλλά σκέφτομαι ότι λόγω ηλικίας (40) δεν πάει και πολύ. Θα φαίνομαι σαν τζόβενο? νομίζω ότι μπορώ να το υποστηρίξω υπό συνθήκες
The_Judas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Για μένα δεν είναι ότι καλύτερο το σκουλαρίκι. Δεν φαίνεται ωραίο, πόσο μάλλον σε ηλικίες 40+. Αν όμως μπορείς να το υποστηρίξεις γιατί όχι. Αυτό μόνο εσύ το κρίνεις με τα δικά σου κριτήρια (π.χ αν αρέσει σε γυναίκες, σε φίλους, αν δεν σου δημιουργεί εμπόδια στη δουλειά σου).
basilis_k6 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 αν σε ενδιαφέρει πως σε βλέπουν οι γυναικες επειδη εισαι ελέυθερος και ψαχνεσαι τοτε μάλλον δεν ειναι καλη ιδεα. αν δεν ψαχνεσαι, φορα το οποτε γουσταρεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε αν σε ενδιαφέρει πως σε βλέπουν οι γυναικες επειδη εισαι ελέυθερος και ψαχνεσαι τοτε μάλλον δεν ειναι καλη ιδεα. αν δεν ψαχνεσαι, φορα το οποτε γουσταρεις. Επειδή πλέον ο γιος μεγάλωσε και άφησε και αυτός μακρύ μαλλί ζήτησε και αυτός να φοράει και του το κάναμε αν και η γυναίκα είχε αντιρρήσεις στην αρχή αλλά της είπα ότι και μένα έτσι με γνώρισε. Τον βλέπω και ζηλεύω λίγο
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, Xacti είπε Όταν ήμουν πιο μικρός είχα και το μακρύ μαλλάκι μου και φορούσα και ένα σκουλαρίκι κρίκο. Αργότερα το μαλλάκι κουρεύτηκε κοντό αλλά το σκουλαρίκι έμεινε. Σιγά σιγά το φορούσα όλο και αραιότερα και έφτασα στο σημείο να μην το βάζω καθόλου πλέον. Σκέφτομαι να αρχίσω να το ξαναβάζω όταν το υποστηρίζει το γενικότερο look, rock ντύσιμο πχ αλλά σκέφτομαι ότι λόγω ηλικίας (40) δεν πάει και πολύ. Θα φαίνομαι σαν τζόβενο? νομίζω ότι μπορώ να το υποστηρίξω υπό συνθήκες Μάλλον είναι μόδα, 2 δεκαετιών πίσω... 1
NT1G Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Αξιοπρεπές θέμα με δυνατότητες, την σωστή μέρα, από εμένα είναι ναι. 👌 Για το σκουλαρίκι τώρα, μάλλον είναι meh. 4
afragorn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Xacti είπε Επειδή πλέον ο γιος μεγάλωσε και άφησε και αυτός μακρύ μαλλί ζήτησε και αυτός να φοράει και του το κάναμε αν και η γυναίκα είχε αντιρρήσεις στην αρχή αλλά της είπα ότι και μένα έτσι με γνώρισε. Τον βλέπω και ζηλεύω λίγο Έγραψες μόνος σου την απάντηση. Το βλέπεις στο γιο σου, έναν έφηβο γιατί σε μικρές ηλικίες είναι ωραίο. Το έχεις δει σε πολλούς 40άρηδες; Και αν το δεις, έμφυτα δε σου δημιουργεί μία αρνητική πρώτη εντύπωση; Εδώ το μαλλί κόβεται που είχαν οι περισσότεροι μακρύ όσο ήταν νέοι. Θεωρώ πως πρέπει η εμφάνισή μας να συμβαδίζει και με την ηλικία μας. Και εγώ έχω ένα συρτάρι γεμάτο φούτερ, αλλά πλέον ξέρω ότι δε μπορώ να τα βάλω στη δουλειά ή έξω όσο και αν το θέλω. Μόνο στο σπίτι ή σε κάποιο φίλο μπορεί να το βάλω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, NT1G είπε Αξιοπρεπές θέμα με δυνατότητες, την σωστή μέρα, από εμένα είναι ναι. κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η σύνδεση μέρας και θεμάτων. 5 λεπτά πριν, NT1G είπε Για το σκουλαρίκι τώρα, μάλλον είναι meh. ευχαριστώ για την άποψη
*Kopanos* Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Ρε βάλτε ότι θέλετε σιγά μην κάτσουμε να σκεφτούμε τι λέει ο κόσμος. 3 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, afragorn είπε Το έχεις δει σε πολλούς 40άρηδες; Και αν το δεις, έμφυτα δε σου δημιουργεί μία αρνητική πρώτη εντύπωση; Ναι. Όχι πάντα. Μεγαλύτερη αρνητική εντύπωση μου κάνει όταν βλέπω κάποιους να επιμένουν στο μακρύ μαλλί όταν το μπροστά μέρος έχει πάει περίπατο ή 40-50 χρονών με βαθύ V μπλούζες
basilis_k6 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, afragorn είπε Έγραψες μόνος σου την απάντηση. Το βλέπεις στο γιο σου, έναν έφηβο γιατί σε μικρές ηλικίες είναι ωραίο. Το έχεις δει σε πολλούς 40άρηδες; Και αν το δεις, έμφυτα δε σου δημιουργεί μία αρνητική πρώτη εντύπωση; Εδώ το μαλλί κόβεται που είχαν οι περισσότεροι μακρύ όσο ήταν νέοι. Θεωρώ πως πρέπει η εμφάνισή μας να συμβαδίζει και με την ηλικία μας. Και εγώ έχω ένα συρτάρι γεμάτο φούτερ, αλλά πλέον ξέρω ότι δε μπορώ να τα βάλω στη δουλειά ή έξω όσο και αν το θέλω. Μόνο στο σπίτι ή σε κάποιο φίλο μπορεί να το βάλω. σπαμ ον δεν βγαζω το φουτερ με την κουκουλα απο πανω μου ουτε στα 50!!! from my cold dead hands!!! 3
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, afragorn είπε Έγραψες μόνος σου την απάντηση. Το βλέπεις στο γιο σου, έναν έφηβο γιατί σε μικρές ηλικίες είναι ωραίο. Το έχεις δει σε πολλούς 40άρηδες; Και αν το δεις, έμφυτα δε σου δημιουργεί μία αρνητική πρώτη εντύπωση; Εδώ το μαλλί κόβεται που είχαν οι περισσότεροι μακρύ όσο ήταν νέοι. Θεωρώ πως πρέπει η εμφάνισή μας να συμβαδίζει και με την ηλικία μας. Και εγώ έχω ένα συρτάρι γεμάτο φούτερ, αλλά πλέον ξέρω ότι δε μπορώ να τα βάλω στη δουλειά ή έξω όσο και αν το θέλω. Μόνο στο σπίτι ή σε κάποιο φίλο μπορεί να το βάλω. Συμφώνω ούτε και έγω που έχω 2 συρτάρια φουτερ τα φοράω καθώς δεν συμβαδίζει να φορέσω στην δουλειά, σε μια συνέλευσή γονέων 4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε σπαμ ον δεν βγαζω το φουτερ με την κουκουλα απο πανω μου ουτε στα 50!!! from my cold dead hands!!! Αν και φοράω σε μια χαλαρή βόλτα με την οικογένειά μου, για ψώνια, επίσκεψη για τον κολλήτο μου ή σε κανα ταξιδάκι ή εκδρομη μέχρι εκεί φούτερ με κουκούλα
phanispal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Ρε βάλτε ότι θέλετε σιγά μην κάτσουμε να σκεφτούμε τι λέει ο κόσμος. Σύμφωνοι, αλλά όχι μόνο λόγια, να το κάνετε και πράξη. Μη ζητάτε το λόγο αν σας κοιτούν περίεργα ή σας σχολιάζουν και χασκογελούν. Και βασικά αυτό απαντά στην αρχική ερώτηση. Αν σου τη σπάνε τα κακεντρεχή σχόλια/βλέμματα, δεν το κάνεις. Αν όντως το κάνεις αποκλειστικά για τον εαυτό σου, προχωράς. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από phanispal 1
valkon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Και μόνο που ρωτάς, δείχνει ότι ούτε εσύ νιώθεις άνετα. Αν ένιωθες δεν θα σε ενδιέφερε τίποτα και κανένας. Αν είναι να βγεις έξω και να σκέφτεσαι όλη την ώρα πως σε βλέπουν οι άλλοι, τότε δεν αξίζει να έχεις αυτό το ψυχολογικό βάρος. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις