bill_surf Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα, πλεον η τεχνολογία στα κινητά εξελίσσεται ραγδαίως. Ομως η απορία μου ειναι αν ενας τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστής ειναι απαραίτητος για να τρέξει ενα κινητο στις μερες μας με τις διαθέσιμες εφαρμογές που υπάρχουν ή ειναι απλώς θέμα μάρκετινγκ; Αν κάποιος σκεφτεί βεβαια θα παρω ενα κινητο καινουργιο με τον τελευταιο επεξεργαστή για να μου βγαλει 5-6 χρονια σιγουρα ή και παραπανω θα πω οκ. Αρα αυτο ονως δε σημαινει οτι οι επεξεργαστές στα κίνησα ειναι πλεον πολυ ισχυρότεροι απο τις πραγματικές ανάγκες ενός κινητού και του χρήστη του; Υ. Γ. η ερωτηση μου δεν εχει σκοπό να κατευθύνει εμενα ή καποιον αλλο ως προς την αγορα κινητού. Εκφράζω απλώς μια απορία.
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, bill_surf είπε η ερωτηση μου δεν εχει σκοπό να κατευθύνει εμενα ή καποιον αλλο ως προς την αγορα κινητού. Εκφράζω απλώς μια απορία. Επειδη ενα κινητο δεν ειναι μονο τι τσιπακι φοραει αλλα το συνολο που προσφερει,δεν εχει νοημα η ερωτηση σου,ουτε οδηγει πουθενα. 1
georgerapp Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Συμφωνώ για αρχη με fulgore για το οτι το τσιπ επάνω του δεν ειναι μονο cpu αλλα μια πλατφόρμα με διάφορα "καλουδια" αλλα όσο αναφορά την δυναμη κάθε αυτού της cpu gpu πιστεύω στο gaming με παιχνίδια απαιτήσεων θα χρειαστεί . Βλεπε το grid με τα αμαξια που ηταν μονο για ios πριν καιρο και υπαρχει και στο android πλέον. Αλλα το οτι είναι επένδυση για το μελλον αυτο είναι σίγουρο.
zx1234r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Οι cpu στα κινητά δεν έχουν κάποια άμεση συσχέτιση με τους αντίστοιχους cpu που ξέρουμε στους Η/Υ. Ένας επεξεργαστής κινητού, σε κάθε νέα έκδοση προσθέτει χαρακτηριστικά κυρίως, όχι δύναμη. Π.χ. 5g, A.I., υποστήριξη γρηγορότερης αποθήκευσης ή μεγαλύτερης ποσότητας μνήμης, αυξημένη ασφάλεια κτλ κτλ 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα