Χαρης Δραπανιωτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά γεια σας. Έχω μια παλιά τηλεόραση LG μοντέλο 37LH4000 (την αγόρασα το 2006) και έχω κατεβάσει μία ταινία και όταν βάζω το στικάκι για να τη δω μου βγάζει μόνο την επιλογή για να δω τους φακέλους μουσικής και για φωτογραφίες (αυτό γίνεται σε όλες τις ταινίες). Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή δεν έχει media player επειδή είναι παλιά? Ευχαριστώ!
georgeγ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 οπως το υποψιαστηκες.δεν μπορει να παιξει βιντεο 1
magnam Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μου φαίνεται περίεργο το να μην παίζει καθόλου αρχεία βίντεο. Μήπως απλά δεν υποστηρίζει τις πιο σύγχρονες κωδικοποιήσεις/μορφές αρχείων; Δοκίμασε να παίξεις κανένα .avi αρχείο με απλή mpeg κωδικοποίηση.
Χαρης Δραπανιωτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Θα δοκιμάσω αυτό που λες φίλε μου αλλά μου φαίνεται λίγο λογικό να μην παίζει ταινίες
2MikronS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Καθολου λογικο, απλα δε παιζει ηψηλης αναλυσης μαλλον. Για δοκιμασε καμια .avi σε 720x360 και πες μας.
bluesattack Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το πιθανοτερο ειναι να μην υποστηριζει video Αρα : Δοκιμαζεις κανα ευκολο αρχειο... Δοκιμαζεις, με δικο σου ρισκο, καποιο νεωτερο firmware , μπας και... Παιρνεις μεταχειρισμενο το wd tv live gen 3 με 20-25 ευρω ... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από bluesattack
Χαρης Δραπανιωτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 21 ώρες πριν, bluesattack είπε Το πιθανοτερο ειναι να μην υποστηριζει video Αρα : Δοκιμαζεις κανα ευκολο αρχειο... Δοκιμαζεις, με δικο σου ρισκο, καποιο νεωτερο firmware , μπας και... Παιρνεις μεταχειρισμενο το wd tv live gen 3 με 20-25 ευρω ... Αυτό αποκλείεται να το κάνω γιατί όταν το έκανα και πήγα να το περάσω σε στικάκι κάτι έπαθε το λάπτοπ μου και χρειάστηκε να του κάνω ένα refresh οπότε άστο αυτό 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα