vasilis__ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σας, Ανοίγω topic γιατί ενδιαφέρομαι για αγορα DJI MAVIC MINI COMBO. Αρχικά, χρειάζομαι άδεια χειριστή; Επίσης, χρειάζομαι αίτηση στην ΥΠΑ; Είναι για εραστιχενική χρήση, πάνω απο 50 μέτρα απο εμένα, αρχικά εκτός πόλης και στη συνέχεια εντός. Πείτε μου συμβουλές, για WIFI, παρεμβολές, εμπειρία απόστασης (λέει κάτι για 4km) κλπ, γιατί ειναι πολλά τα 500€ (1η φορά αγοράζω drone). Ευχαριστώ πολύ
dimitrakis1991 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Το συγκεκριμένο drone που θες,δεν χρειάζεται άδειες κλπ για να το πετάξεις.γι αυτό η dji το έβγαλε τόσο μικρό και ελαφρύ για να μην υπάρχουν θέματα με νομοθεσίες της Αμερικής και κατά επέκταση σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη που υπάρχει νομοθεσία για τα drone.οποτε από αυτή την άποψη είσαι καθαρός.για τα 4χλμ απόσταση που λες αυτά είναι υπό ιδανικές συνθήκες χωρίς παρεμβολές από κεραίες σπιτιων,μεγάλα κτήρια, πολυκατοικίες κλπ.δηλαδη μέσα σε πόλη ξέχασε το.αλλωστε είναι πολλά τα 4 χλμ για να το στείλεις και για την χρήση που το θες εσύ.εγω φαντάσου έχω το mavic 2 zoom και πάνω από 3 χλμ δεν το έχω στείλει ποτέ.δεν έχει χρειαστεί.ελπιζω να σε βοήθησα όπως μπόρεσα
iolakos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, σαν πρωτάρης και κάτοχος του drone θα σου απαντήσω τα εξής: Όπως σωστά λες χρειάζεται να το δηλώσεις στην ΥΠΑ, διότι πετάει πάνω από 50 μέτρα. Ως προς τα υπόλοιπα, εγώ είμαι ενθουσιασμένος. Εντός αστικού περιβάλλοντος έχω πιάσει 500-600 μέτρα απόσταση, στην παραλία έχει πιάσει κάτι παραπάνω από χιλιόμετρο. Η μπαταρία είναι από τα δυνατά του σημεία. Ως πρωτάρης πετάω γύρω στα 20 λεπτά και η μπαταρία έχει ακόμα 30%.
dimitrakis1991 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 16 ώρες πριν, iolakos είπε Καλησπέρα, σαν πρωτάρης και κάτοχος του drone θα σου απαντήσω τα εξής: Όπως σωστά λες χρειάζεται να το δηλώσεις στην ΥΠΑ, διότι πετάει πάνω από 50 μέτρα. Ως προς τα υπόλοιπα, εγώ είμαι ενθουσιασμένος. Εντός αστικού περιβάλλοντος έχω πιάσει 500-600 μέτρα απόσταση, στην παραλία έχει πιάσει κάτι παραπάνω από χιλιόμετρο. Η μπαταρία είναι από τα δυνατά του σημεία. Ως πρωτάρης πετάω γύρω στα 20 λεπτά και η μπαταρία έχει ακόμα 30%. Για την πόλη μέσα είναι καλη αυτή η απόσταση αλλά χρειάζεται πάντα προσοχη όπου και να το πετάς!αφού έχεις και το combo πακέτο δεν θα ξεμενεις από μπαταρία ποτέ.και εφόσον είσαι αρχάριος ακόμα είναι η καλύτερη επιλογή για σένα.καλυτερο και από το spark πιστεύω ακόμα και στο θέμα φορητότητας.
kostasbm Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 600 μέτρα θες άδεια γιατί δεν το βλέπεις,.....γιαυτο λένε 50 μετρα και η νομοθεσία της Αμερικής δεν ισχύει παντού για Ευρώπη μετα δε μπορεί να πετάς όπου θέλεις κυρίως σε κόσμο γιατί αν γίνει κάποιο τσαφ μετά μπέρδεμα κι μέσα στη πόλη το ποιο πιθανό ότι κάποια παρεμβολή μπορεί να στοιχίσει κάποια χρηματα και να κάποιος πάρει και τηλέφωνο πάλι μπέρδεμα ...κατα ταλλα είναι ένα ωραίο φορητό drone .....αν καποιος ειναι κολλημενος με φωτο η βιντεο καλο ειναι να διαβασει καλα απόψεις χρηστών σε φόρουμ γιατί είδα κάποια μικρά θέματα κυρίως σε έντονο φωτισμό η λίγο κόντρα ήλιο και συναφή....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα