megaklhs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά με υγεία..Θέλω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Την παραμονή της πρωτοχρονιάς απέκτησα ένα μικρό κουνελάκι περίπου 3 μηνών αγοράκι, το πήρα από ένα πανηγύρι που δίναν ζωάκια.Εκείνο το βράδυ κανονικά το έφερα σπίτι ήταν όλα καλά του έδιναν νεράκι και φρυγανιά αυτοί που το είχαν.Εγώ από το πρώτο βράδυ κιόλας του έβαλα την τροφή που μου έδωσαν την γνωστή σε όλους μας που είναι σαν πέτελ κάπως πράσινη.Έφαγε λίγη εκείνο το βράδυ και λογικά έτρωγε όλο το βράδυ..Την επόμενη μέρα κάπου προς το μεσημέρι παρατήρησα τα κακά του να είναι νερουλά κάπως σαν διάρροια μπορώ να πω.Δεν του είχα δώσει καθόλου φρυγανιά ξανά παρά μόνο τροφή.Μέχρι και σήμερα το μεσημέρι που συνεχιζόταν η διάρροια του έβγαλα εντελώς την τροφή και του έδωσα φρυγανιά (την φρυγανιά την έφαγε με μεγαλύτερη όρεξη από την τροφή). Το θέμα μου βέβαια είναι ότι συνεχίζεται η διάρροια και δεν ξέρω τι να κάνω.Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική. Αν μπορεί να απαντήσει κάποιος.Ευχαριστώ πολύ.
Pa0ki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Φρυγανιά? Τι φάση? Και σοκολάτα να του δώσεις με όρεξη θα την φάει, αλλά μετά θα αναρωτιέσαι γιατί ψόφησε το καημένο Το 90% της διατροφής του πρέπει να είναι χόρτο, τίποτε άλλο. Συμπληρωματικά και μόνο ξηρά τροφή για κουνέλια και φρέσκα λαχανικά
qwertyuiop2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 H διάρροια είναι από τη φρυγανιά, λογικά θα σου πεθάνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Έχε του πάντα γεμάτη την προμήθεια νερού και έλπιζε να επιζήσει. Εννοείται το ταΐζεις μόνο κουνελοτροφή, αν έχει όρεξη να τη φάει. Ηθικό δίδαγμα: Δεν παίρνουν ψυχές στο λαιμό τους αν δε γνωρίζουν στοιχειωδώς πώς να μην τους κάνουν κακό. 4 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Κουνελίνη τρωνε και είναι νερουλά τα κακά τους.Σαν κοτσυλιες.Δεν ξέρω μονο μηπως είναι μικρό ακομα και ήθελε γάλα για λίγο ακόμα.Αυριο πηγαινε σε κτηνιατρο να το δει και να σου πει. 1
j0hnn1e Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 6 minutes ago, Ukforthemoment said: Κουνελίνη τρωνε και είναι νερουλά τα κακά τους.Σαν κοτσυλιες.Δεν ξέρω μονο μηπως είναι μικρό ακομα και ήθελε γάλα για λίγο ακόμα.Αυριο πηγαινε σε κτηνιατρο να το δει και να σου πει. Και τι, αυτός θα ξέρει παραπάνω απο το Ινσόμνια; Ελα χριστέ και παναγία... 2 1
Thulogur Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Οσα ζωα και να πέρασαν απο τα χερια μου, δεν διανοήθηκα ποτε να τα ταΐσω κατι περα απο τα προβλεπόμενα. Με ενα απλο googl-αρισμα.. διαβασε τα πριν ειναι αργα. http://medhatter.sg/your-very-own-honey-bunny/ https://www.animalwised.com/can-rabbits-eat-bread-2163.html
Dinos1973 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μήπως το έχεις έξω σε κάποια βεράντα με το κρύο????
Iris_89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Επρεπε να το πας ΗΔΗ σε κτηνιατρο, τι ρωτας εδω?! 1
basilis_k6 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, megaklhs είπε το πήρα από ένα πανηγύρι που δίναν ζωάκια. ειναι ακομη νομιμη αυτη η μ$%@!κια? 1 1
Apoll Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, megaklhs είπε Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά με υγεία..Θέλω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Την παραμονή της πρωτοχρονιάς απέκτησα ένα μικρό κουνελάκι περίπου 3 μηνών αγοράκι, το πήρα από ένα πανηγύρι που δίναν ζωάκια.Εκείνο το βράδυ κανονικά το έφερα σπίτι ήταν όλα καλά του έδιναν νεράκι και φρυγανιά αυτοί που το είχαν.Εγώ από το πρώτο βράδυ κιόλας του έβαλα την τροφή που μου έδωσαν την γνωστή σε όλους μας που είναι σαν πέτελ κάπως πράσινη.Έφαγε λίγη εκείνο το βράδυ και λογικά έτρωγε όλο το βράδυ..Την επόμενη μέρα κάπου προς το μεσημέρι παρατήρησα τα κακά του να είναι νερουλά κάπως σαν διάρροια μπορώ να πω.Δεν του είχα δώσει καθόλου φρυγανιά ξανά παρά μόνο τροφή.Μέχρι και σήμερα το μεσημέρι που συνεχιζόταν η διάρροια του έβγαλα εντελώς την τροφή και του έδωσα φρυγανιά (την φρυγανιά την έφαγε με μεγαλύτερη όρεξη από την τροφή). Το θέμα μου βέβαια είναι ότι συνεχίζεται η διάρροια και δεν ξέρω τι να κάνω.Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική. Αν μπορεί να απαντήσει κάποιος.Ευχαριστώ πολύ. α) Πας κτηνίατρο αύριο β) Το ίντερνετ το ήξερες να το ανοίξεις να μπεις εδώ μέσα, να δεις τί τρώνε τα κουνέλια δεν μπορούσες να ψάξεις; γ) δώσε στο έρμο το ζωντανό τροφή όπως πράσινα λαχανικά - σπανάκι, μαρούλι, λάχανο, σέλινο, βάλε και μισό καρότο. Τί φρυγανιές και βλακείες γράφεις. Μπολικο νερό στα ειδικά μπουκάλια με την μπίλια που το αλλάζεις καθημερινά (για την ώρα βάλτου σε ένα μικρό μπολάκι) και ρίξε ένα γερό στρώσιμο από πριονίδι. Και φυσικά πρέπει να μείνει μέσα στο σπίτι. Μπαλκόνια κλπ κομμένα όχι μόνο λόγο του κρύου αλλά και των θορύβων. Επίσης θα πρέπει να του πάρεις και συμπλήρωμα σε pellets πλούσιο σε fiber με πολύ λίγη πρωτεϊνη. Κουνελίνη κλπ που έγραψαν μερικοί παραπάνω, είναι για εκτροφή σε κουνέλια που πάνε για σφάξιμο και δεν θα ζήσουν πολύ, δεν για pet που θα ζήσουν χρόνια. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Apoll 1 1 1
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, megaklhs είπε του έδωσα φρυγανιά (την φρυγανιά την έφαγε με μεγαλύτερη όρεξη από την τροφή) 1
megaklhs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Apoll είπε α) Πας κτηνίατρο αύριο β) Το ίντερνετ το ήξερες να το ανοίξεις να μπεις εδώ μέσα, να δεις τί τρώνε τα κουνέλια δεν μπορούσες να ψάξεις; γ) δώσε στο έρμο το ζωντανό τροφή όπως πράσινα λαχανικά - σπανάκι, μαρούλι, λάχανο, σέλινο, βάλε και μισό καρότο. Τί φρυγανιές και βλακείες γράφεις. Μπολικο νερό στα ειδικά μπουκάλια με την μπίλια που το αλλάζεις καθημερινά (για την ώρα βάλτου σε ένα μικρό μπολάκι) και ρίξε ένα γερό στρώσιμο από πριονίδι. Και φυσικά πρέπει να μείνει μέσα στο σπίτι. Μπαλκόνια κλπ κομμένα όχι μόνο λόγο του κρύου αλλά και των θορύβων. Επίσης θα πρέπει να του πάρεις και συμπλήρωμα σε pellets πλούσιο σε fiber με πολύ λίγη πρωτεϊνη. Κουνελίνη κλπ που έγραψαν μερικοί παραπάνω, είναι για εκτροφή σε κουνέλια που πάνε για σφάξιμο και δεν θα ζήσουν πολύ, δεν για pet που θα ζήσουν χρόνια. Καλημέρα... Δεν ήταν δική μου η κίνηση να του δώσω φρυγανιά αλλά εκείνου που το πήρα οπότε μην κατηγορείς εμένα..Και επίσης λαχανικά σε τόσο μικρή ηλικία δεν κάνει να τρώνε..Ευχαριστώ. 9 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Μήπως το έχεις έξω σε κάποια βεράντα με το κρύο???? Όχι είναι μέσα στο σπίτι...Δεν έχει βγει έξω στο κρύο όσο το έχω εγώ.Αυτοί που το πήρα το είχαν στο κρύο όπως και όλα τα άλλα.. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από megaklhs
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Τέτοιες απορίες για κατοικίδια κλπ, καλό είναι να λύνονται από κτηνίατρο... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις