Highlander Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ καθυστέρηση στο άνοιγμα των σελίδων. Πολλές φορές αργεί τόσο πολύ που μου γράφει ότι δεν βρέθηκε η σελίδα. Και όλα αυτά μόνο στο Insomnia διότι άλλες σελίδες ανοίγουν σφαίρα. Χρησιμοιποιώ DSL αν και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο.
Nefos Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Emena mia xara douleuei i insomnia pantws...... xrhsimopoiw dial-up kai nomizw oti paizei rolo.....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Μερικές φορές όντως καθυστερεί το άνοιγμα σελίδων. Άγνωστο (σε εμένα) γιατί. Οι ακούραστοι τεχνικοί της Insomnia εργάζονται νυχθημερόν για την αποκατάσταση του προβλήματος. Χρησιμοποιώ DSL και είμαι καλά (νομίζω!).
ktm99 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 kai mena mia xara douleuei grigora anoigoun oi selides
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Παντως ο φίλος Highlander, έχει δίκιο. Μερικές φορές αργεί πάρα πολύ. Ίσως παίζει ρόλο ο αριθμός των χρηστών που είναι συνδεδεμένοι εκείνη την στιγμή. Έχω dialup, θα πάω σίγουρα για dsl,και είμαι καλά (εδώ οι γνώμες διίστανται).
ekkli Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 ενίοτε μπορεί να αργήσει πολύ μία σελίδα στις 10, ας πούμε. ποσοστό που δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα εμένα κ νομίζω ότι μάλλον έχει να κάνει με το ότι προσπαθώ να ανοίξω 49 σελίδες ταυτόχρονα.... α, ναι dialup προς το παρόν και έχω πυρετό
Cristina Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Και σε μένα αργεί εδώ και κάποιες μέρες, αν και ενιότε δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Είμαι μια περήφανη χρήστης DSL. Α! Τώρα που το θυμήθηκα. Συχνά πυκνά είμαι αναγκασμένη να υφίσταμαι κάτι SQL errors που η συχνότητά τους τα καθιστά σοβαρό πλήγμα για τον Ινσομνιακό εθισμό μου. Κάντε κάτι... Σαααααας παρακαλώ....
marios1957 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 ......Α! Τώρα που το θυμήθηκα. Συχνά πυκνά είμαι αναγκασμένη να υφίσταμαι κάτι SQL errors που η συχνότητά τους τα καθιστά σοβαρό πλήγμα για τον Ινσομνιακό εθισμό μου. Κάντε κάτι... Σαααααας παρακαλώ.... Μία απ' τα ίδια.Μάλλον μας ζηλεύουνε και μας την πέφτουνε συνεχώς.Αλλά οι κέρβεροι καιροφυλαχτούν....
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Λοιπόν απο τις 11:00, προσπαθώ να "μπω". Εν αρχή ην το... http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/panosb/18124/240047 and then... http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/panosb/18124/240049 Το φοβερό είναι οτι επανήλθε ΜΟΝΟ του!!!!! Τι ad-aware, τι SpyBot, τι full scan με το Symantec Corprate (με τα τελευταια updates απαξάπαντα) δεν βρήκαν τίποτα...... ώσπου ξαφνικά εκεί που λέω να το κλείσω και να την πεσω για υπνο, πατάω home, και ιδού. ΟΛΑ ok!!! PS Ξέχασα να πω οτι στην απελπισία μου, έφαγε και ένα image restore, χάνοντας Updates 2 εβδομάδων. Αυτά, Μα τι γίνεται ρε γμτ??
hawkj83 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Παιδιά, σκεφτήκατε ότι μπορεί να φταίει το ότι χρησιμοποιούμε όλοι dsl; :roll:
GIA_Blackmore Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 paidia ego me apli pstn kai mpaino mia xara
lthanasis Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Λοιπόν απο τις 11:00' date=' προσπαθώ να "μπω".Εν αρχή ην το... http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/panosb/18124/240047 and then... http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/panosb/18124/240049 Το φοβερό είναι οτι επανήλθε ΜΟΝΟ του!!!!! Τι ad-aware, τι SpyBot, τι full scan με το Symantec Corprate (με τα τελευταια updates απαξάπαντα) δεν βρήκαν τίποτα...... ώσπου ξαφνικά εκεί που λέω να το κλείσω και να την πεσω για υπνο, πατάω home, και ιδού. ΟΛΑ ok!!! PS Ξέχασα να πω οτι στην απελπισία μου, έφαγε και ένα image restore, χάνοντας Updates 2 εβδομάδων. Αυτά, Μα τι γίνεται ρε γμτ??[/quote'] Κι εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα τον προ Mozilla καιρό.
mazda Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Εγω γενικως δεν εχω με τιποτα προβλημα πια !!!! Το μονο ....αισθησιακο ευχαριστο προβλημα που εχω ειναι η υπογραφη του κατα τα αλλα συμπαθεστατου LL_NEO.
unre@l Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Kai ego exo paratirisei kapoio provlima! Exo Dial-up kai eimai teleia! (an ekseresoume tin Dial up)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.