Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, η χρήση που θέλω είναι για παιχνίδια (οτιδήποτε, από NBA2K, 3rd person shooter κλπ.) και για ταινίες. Θα πήγαινα για νέο pc, όμως έχω την εντύπωση πως αυτό που έχω (4ετίας), είναι αρκετά καλό.

Το θέμα είναι πως είμαι άσχετος :-)

Οπότε, με μπάτζετ 1.000 και τα παρακάτω specs, προτείνετε να πάω για καινούργιο pc ή να αναβαθμίσω κάποια components αυτού; Οθόνη έχω καταλήξει ήδη σ' αυτήν και δεν μετράει στο μπάτζετ.

Intel Core i5-4690 @ 3.50GHz

8GB RAM

NVIDIA GeForce GTX 770 (έχει και ένα Intel HD Graphics 4600, λογικά άσχετο, απλά το γράφω)

SSD 1TB Samsung

Δεν ξέρω αν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο.

Καλή χρονιά σε όλους.

Δημοσ.

Καλή χρονιά! Πέρα από 16GB RAM και κάρτα γραφικών επιπέδου RX 5700 χρειάζεσαι και καλύτερο επεξεργαστή. Οπότε από το να δώσεις 100€+ για έναν 4770Κ μεταχειρισμένο και άλλα 30€ για DDR3 μνήμη θα έλεγα να πας σε νέα πλατφόρμα. Ryzen 5 3600, B450 Tomahawk Max/A-Pro Max, 16GB DDR4 3200MHz Crucial Ballistix θα πρότεινα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, arkoudos είπε

Λοιπόν, η χρήση που θέλω είναι για παιχνίδια (οτιδήποτε, από NBA2K, 3rd person shooter κλπ.) και για ταινίες. Θα πήγαινα για νέο pc, όμως έχω την εντύπωση πως αυτό που έχω (4ετίας), είναι αρκετά καλό.

Το θέμα είναι πως είμαι άσχετος :-)

Οπότε, με μπάτζετ 1.000 και τα παρακάτω specs, προτείνετε να πάω για καινούργιο pc ή να αναβαθμίσω κάποια components αυτού; Οθόνη έχω καταλήξει ήδη σ' αυτήν και δεν μετράει στο μπάτζετ.

Intel Core i5-4690 @ 3.50GHz

8GB RAM

NVIDIA GeForce GTX 770 (έχει και ένα Intel HD Graphics 4600, λογικά άσχετο, απλά το γράφω)

SSD 1TB Samsung

Δεν ξέρω αν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο.

Καλή χρονιά σε όλους.

Για 144Ηz gaming πας για κάρτα γραφικών επιπέδου 5700ΧΤ ή 2070 τουλάχιστον για να είσαι άνετος τώρα και στο μέλλον.
Δεν θα δείς προκοπή με το υπάρχων σέταπ, το οποίο κακό δεν είναι αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει τόσο δυνατή κάρτα γραφικών.

Όπως ήδη σου είπαν κοιτάς για Β450 μπόρντ, R5 3600, 2x8Gb DDR4 καλή RAM κλπ.
Προφανώς κρατάς τον SSD που έχεις ήδη και ίσως και το κουτί/τροφοδοτικό αν είναι καλά και πουλάς τα υπόλοιπα.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
Δημοσ.

Το μόνο που κρατάς από αυτό το setup είναι ο ssd όλα τα άλλα πούλημα θα πιάσουν κανα 150€ και μετά πας σε ryzen 3600,b450(κάποια με καλά vrm πχ tomahawk max) 2x8gb Crucial Ram, και φυσικά για γραφικών κοιτάς 2070super ή 5700ΧΤ η διαφορά από τις 2 κάρτες είναι 5% καλύτερη η nvidia με καλύτερους drivers ενώ η 5700ΧΤ θέλει λίγο ακόμα χρόνο (εγώ βέβαια δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ως τώρα,και λογικά θα χρειαστεί να πάρεις και ένα καλό τροφοδοτικό 650 watt. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...