Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας,
αυτές τις μέρες -όχι σε μία βδομάδα ή 10 μέρες- αύριο μεθαύριο λήγει το συμβόλαίο μου στη Wind και σκέφτομαι να μην ανανεώσω αλλά να πάω ΟΤΕ. Την ημερομηνία λήξης  του συμβολαίου μου τη ξέρω ακριβώς απο το 13800 την εξυπηρέτηση πελ. της εταιρείας.Το θέμα ποιό είναι ,μόλις παρέλθει η ημ/νία δεν σου κόβουν το τηλ. κι ίντερνετ αλλά συνεχίζει κανονικά να 'γράφει' απλά με ίσως διαφορετική τιμολογιακή πολιτική (ότι μου είπε το 13800).Δεν πρόλαβα να κάνω αίτηση στη Κοσμοτε ώστε να γίνει η αλλαγή όταν θα τελειώνει το τωρινό μου συμβόλαιο,και σύμφωνα με οτι είπα με τη WIND θα πρέπει να τους καλέσω κι να ζητήσω διακοπή της γραμμής μόλις παρέλθει η ημ/νία (αφού δεν θέλω ανανέωση).Για τυπικους λόγους σας λέω οτι εδω που μένω παρόλο που είμαι αττική, μεχρι 24αρα σύνδεση μπορώ να έχω ακομά.Η προσφορά που μου έκαναν είναι WIND 20ευρώ( για ανανεωση) και Cosmote 23,60ευρώ,έχω κι μια μικρή υποψία ότι εάν τους πάρω για διακοπή ίσως μου κάνουν ακόμα καλύτερη προσφορά.(αίτηση ακόμα στη Κοσμοτέ δεν έχω ολοκληρώσει,οπότε θεωρήστε ότι ακόμα δεν έχω κάνει).Κάποιος έμπειρος μπορεί να μου προτείνει πως να το χειριστώ χωρίς να έχω πολλή βαβούρα με τις εταιρείες? με συγχωρείτε για το μακρινάρι

Επεξ/σία από thod0ris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνεις αίτηση στο 13888 της cosmote για φορητότητα -αφού έχει λήξει το συμβόλαιο σου με wind- και περιμένεις να ολοκληρωθεί.

Επεξ/σία από l337

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...