Linux_ticket Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Πρωτοχρονιά παιχτηκε στη Βρεττανια το πρωτο επεισοδιο. Οι περισσοτεροι που το ειδαν χασαν τον υπνο τους ΠΡΟΣΟΧΗ! ...η σειρα δεν προσφερεται για καρδιακούς. 1
vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Linux_ticket είπε Πρωτοχρονιά παιχτηκε στη Βρεττανια το πρωτο επεισοδιο. Οι περισσοτεροι που το ειδαν χασαν τον υπνο τους ΠΡΟΣΟΧΗ! ...η σειρα δεν προσφερεται για καρδιακούς. Τόσο τρομακτικό είναι; το είδες; Αν δεν είσαι καρδιακος ίσως γίνεις.
Linux_ticket Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, vairass είπε Τόσο τρομακτικό είναι; το είδες; Αν δεν είσαι καρδιακος ίσως γίνεις. ναι είναι τρομακτικο ...αρκετα θα ελεγα από τους δημιουργους του Sherlock 4 Γεναρη θα προβληθεί στο netflix 1 1
jerry banana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 54 λεπτά πριν, Linux_ticket είπε Πρωτοχρονιά παιχτηκε στη Βρεττανια το πρωτο επεισοδιο. Οι περισσοτεροι που το ειδαν χασαν τον υπνο τους ΠΡΟΣΟΧΗ! ...η σειρα δεν προσφερεται για καρδιακούς. εχω δει serbian film και αλλα disturbed films το horror gerne δεν με πιανει (επειδη εχω διαλυθει με αυτα που εχω δει ) ,αλλα θα το δω γιατι ακουσα πολυ καλες κριτικες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις