Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vairass είπε

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα... Έχω λύση όμως. 

Βάζεις 1 ιατρό στο σαλόνι σε ένα σημείο, 1 ιατρός δόκιμος με 1 νοσοκόμα.. 

Βλέπει ποια είναι επείγον και οι υπόλοιποι απλά περιμένουν. Γλυτώνεις έτσι και θανάτους και χρόνο. 

Δεν μπορεις να διωξεις απο τα ΤΕΠ βαση νόμου εναν ανθρωπο χωρις να του κανεις το βασικο ελεγχο.

Το αποτελσμα ειναι σε καθε εφημερια να γεμιζει ο χωρος και να κολλαει ολοκληρο το συστημα.

Ερχονται αρκετοι μοναχικοι ανθρωποι που αναζητουν λιγη προσοχη για παραδειγμα.

• Like 2
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε

Δεν μπορεις να διωξεις απο τα ΤΕΠ βαση νόμου εναν ανθρωπο χωρις να του κανεις το βασικο ελεγχο.

Το αποτελσμα ειναι σε καθε εφημερια να γεμιζει ο χωρος και να κολλαει ολοκληρο το συστημα.

Ερχονται αρκετοι μοναχικοι ανθρωποι που αναζητουν λιγη προσοχη για παραδειγμα.

Βρε συ για τα μωρά μιλάμε... Θα είναι ένας παιδίατρος κ θα λέει ποιος θα περάσει άμεσα... 

Για τους μεγάλους είναι μπάχαλο τα ξέρω τα βλέπω... 

Με προβλήματα ψυχολογικά πάνε κ λένε πονάει η καρδιά τους τα ξέρω οκ. 

Δημοσ.

OP εδω εισαι, και να προσθεσω επισης οτι οι..."δωρεαν" εξετασεις, αν κατσεις και ψαξεις ποσο..."δωρεαν" ειναι, θα καταλαβεις το γιατι σου απαντησαν τοσο απολυτα πιο πανω.

tl;dr : με τις καρτες υγειας γελανε και οι πετρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα μωρα ακομα χειροτερα, ερχεται ο γονιος στο πρωτο βηχαλακι και στην πρωτη κοκκινιλα επειδη αφησε την πανα περισσοτερο απο οσο επρεπε.

Τελος παντων, δε θα προσπαθησω περαιτερω να σε πεισω για την ολη κατασταση. Ευχομαι να ισχυουν οτι υποσχονται με τις καρτες υγειας ή εστω να βρεις ακρη.

Επεξ/σία από -Dimitris-
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 minutes ago, vairass said:

Και εμείς δεν παίρνουμε υπερωρίες αλλά δεν

Παρατάμε το φορτηγό στη μέση του δρόμου. 

Το πρόβλημα είναι φίλε ότι είναι δημόσιοι τεμπέληδες άστο... 

Κάνε ιδιωτικα τα πάντα να δεις πως θα τρέχουν. 

Να πληρώνω στον ικα αλλά εκμετάλλευση θέλω από ιδιώτη όπως ο Οπαπ που κονομαει τα άντερα του. 

πραγματικά είναι πολύ άδικος ο τρόπος που σκέφτεσαι, ρίχνεις τα βάρη για τα δομικά προβλήματα στους εντελλόμενους από το σύστημα

λες για ποιοτική και ιδιωτική περίθαλψη που όμως την αναζητάς στις κάρτες 

δε θα ήθελα να ήμουν στη θέση του εργαζόμενου στον οποίο θα ήσουν άδικος να επιτίθεσαι
ειδικά όταν ο εργαζόμενος αυτός δουλεύει για σένα τζάμπα όπως εσύ τζάμπα για εκείνον δε θα δούλευες ποτέ

και για το ότι είσαι απόλυτος για τον κόπο των άλλων χωρίς να έχεις άποψη και γνώσεις, πάλι κρίμα

δυστυχώς αυτή η νοοτροπία γενικότερα πάσχει

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, KoreanW είπε

πραγματικά είναι πολύ άδικος ο τρόπος που σκέφτεσαι, ρίχνεις τα βάρη για τα δομικά προβλήματα στους εντελλόμενους από το σύστημα

δε θα ήθελα να ήμουν στη θέση του εργαζόμενου στον οποίο θα ήσουν άδικος να επιτίθεσαι
ειδικά όταν ο εργαζόμενος αυτός δουλεύει για σένα τζάμπα όπως εσύ τζάμπα για εκείνον δε θα δούλευες ποτέ

και για το ότι είσαι απόλυτος χωρίς να έχεις άποψη και γνώσεις, πάλι κρίμα

δυστυχώς αυτή η νοοτροπία γενικότερα πάσχει

Τζαμπα ; πως προκύπτει ;  με πηδαει το κράτος από φόρους κ δουλεύει ο τεμπέλης τζάμπα ;  

Οι πελάτες πληρώνουν την εταιρία, η εταιρία πληρώνει εμένα, τζάμπα δεν έχει.

Τώρα οι υπερωρίες είναι μέσα στο παιχνίδι όταν μιλάμε για έμψυχο υλικό κ όχι για μηχανήματα. 

Δεν είπα να μην πάει υπερωρίες είπα να δουλεύει στο 8ωρο ο τεμπέλης δημόσιος. 

Και σε ιδιωτικά υπάρχουν τεμπέληδες εννοείται αλλά πιάνονται κ τους διώχνουν. 

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο τεμπέλης ποιός είναι;

και πώς έχεις άποψη ακριβώς πόσο δουλεύει ο καθένας; επειδή βρέθηκες στα επείγοντα μια φορά τα μεσάνυχτα;

ΟΚ

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vairass είπε

Μια χαρά τα λέω με τρέλανε ο άλλος. 

Λες κ δεν ξέρουμε τι γίνεται στα νοσοκομεία άιντε. 

Γιαυτό ψάχνονται όλοι για ιδιωτική ασφάλεια για να μην είναι στο έλεος του κάθε καφεδάκια. Υπόψιν οι ιατροί είναι μια χαρά στο δημόσιο, το σύστημα τους χαλάει.

Οι άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν.

Οι κάτω θέσεις βρωμάνε. 

Ας κλείσει το θέμα... Γίδια πολλά βοσκός ένας κ κονομαει απλό. 

Καληνύχτα Ελλάδα κοιμησου. 

Όλοι ψάχνονται για ιδιωτική ασφάλεια γιατι το κράτος πληρώνει περισσότερους παπάδες απο γιατρούς. Και γιατί ενώ σε υποχρεώνει να πληρώνεις κρατήσεις για ασφάλεια υγείας, επι της ουσίας είναι κωλόχαρτο εκτός δημοσίου νοσοκομείου και οι επισκέψεις στους ιδιώτες πληρώνονται αδρα. Πραγματικά οι μόνοι που δε φταίνε οι γιατροί...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, greengr21 είπε

για πες ρε μεγαλε αφου πληρωνεις φορους τι λες να παρουμε belharra για το ναυτικο η f-35 για την αεροπορια?τι κρινεις?

Δεν χρειάζεται να ξέρεις τα μοντέλα που λες έξυπνε, πας σε ότι συμφέρει κ κάνει την δουλειά - 10% από ότι κάνει το καλύτερο μοντέλο.

Σπαταλο σε κόβω με άλλου παπάκια. 

3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Όλοι ψάχνονται για ιδιωτική ασφάλεια γιατι το κράτος πληρώνει περισσότερους παπάδες απο γιατρούς. Και γιατί ενώ σε υποχρεώνει να πληρώνεις κρατήσεις για ασφάλεια υγείας, επι της ουσίας είναι κωλόχαρτο εκτός ιδιωτικού νοσοκομείου και οι επισκέψεις στους ιδιώτες πληρώνονται αδρα. Πραγματικά οι μόνοι που δε φταίνε οι γιατροί...

Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν το έχω δει με τα μάτια μου, έχει κ παπατζηδες αλλά 3 στους 10 οκ δεκτο το ποσοστό.

Στο βοηθητικό προσωπικό τα πράγματα είναι μαύρα τελείως ξέρεις γιατί ; 

Γιατί είναι μέσα στο μυαλό τους τα χαμαλακια.... Ενω θέλουν να είναι άρχοντες με άλλου παπάκια. 

Όταν καταλάβει ο κάθε ένας το ρόλο του στην κοινωνία τότε θα κυλάνε όλα σωστά. 

Εγώ αυτή την στιγμή είμαι οδηγός, έχω μια υποχρέωση καθημερινά να κάνω κάποιες δουλειές.... Μέχρι να βρω κατι καλυτερο θα κάνω αυτό Σωστά όμως όχι με τεμπελιά, όχι θέλω υπερωρίες όχι θέλω άδειες κ να κάθομαι να δουλεύει ένας. 

Καντο αυτό που έχεις να κάνεις, σίγουρα είναι δύσκολο να κουβαλάς τον κάθε γερο στο νοσοκομείο δεν λέω αλλά αφού είσαι εκεί καντο. 

Επεξ/σία από vairass
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...