-Dimitris- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Οι ουρες στα νοσοκομεια ειναι απο τον πολυ κοσμο και την διαλογη περιστατικων αναλογα σοβαροτητας. Δεν υπαρχει καμια καρτα που θα σε κανει να παρακαμψεις αυτη την ουρά εκτος και εαν πας σε ιδιωτικη κλινικη με το αναλογο κοστος που κυμαινεται απο 300-500 ευρω/ημερα νοσηλειας (ισως και παραπανω). Δε φανταζομαι να πιστευεις οτι με 50 ευρω το χρονο μπορεις να κανεις εξετασεις χιλιαδων ευρω δωρεαν. Οι καρτες που διαφημιζουν ειναι για συγκεκριμενους ιατρους, οχι για τους παντες (και μαντεψε το λογο). Μπορεις να διαβασεις τους ορους χρησης στην εκαστοτε σελιδα. 1
vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, KoreanW είπε εδώ μέσα αφού το ρωτάς, έχω συναντήσει συνφορουμίτη που είχε ψωνίσει "κάρτα υγείας" και είχε εξαπατηθεί διότι ενώ του υπόσχονταν δωρεάν παροχές, στην πραγματικότητα δεν ήταν δωρεάν ορίστε λοιπόν στο μεταφέρω εγώ τί έλεγε εδω στο ινσομνια αλλά είναι θέμα κοινής λογικής από ένα σημείο και μετά να περιμένεις ότι θα ψωνίσεις σχεδόν τζάμπα κάτι ακριβό σε κόστος Οκ απλά ήθελα να ξέρω τι παίζει. Αλλα προγράμματα για παιδιά ξέρουμε; Μόνο διάγνωση κ. Φάρμακα με νοιάζει. Θέλω να γλυτώνω τα 50 ευρώ για επίσκεψη και εμβόλια. Μόλις τώρα, -Dimitris- είπε Οι ουρες στα νοσοκομεια ειναι απο τον πολυ κοσμο και την διαλογη περιστατικων αναλογα σοβαροτητας. Δεν υπαρχει καμια καρτα που θα σε κανει να παρακαμψεις αυτη την ουρά εκτος και εαν πας σε ιδιωτικη κλινικη με το αναλογο κοστος που κυμαινεται απο 300-500 ευρω/ημερα νοσηλειας (ισως και παραπανω). Δε φανταζομαι να πιστευεις οτι με 50 ευρω το χρονο μπορεις να κανεις εξετασεις χιλιαδων ευρω δωρεαν. Οι καρτες που διαφημιζουν ειναι για συγκεκριμενους ιατρους, οχι για τους παντες (και μαντεψε το λογο). Μπορεις να διαβασεις τους ορους χρησης στην εκαστοτε σελιδα. Βασικά έγραψα με νοιάζει μόνο για παιδίατρο και τίποτα άλλο. Αν έχεις κάτι στο μυαλό σου πες.
SB_1957 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, vairass είπε Οκ απλά ήθελα να ξέρω τι παίζει. Αλλα προγράμματα για παιδιά ξέρουμε; Μόνο διάγνωση κ. Φάρμακα με νοιάζει. Θέλω να γλυτώνω τα 50 ευρώ για επίσκεψη και εμβόλια. Βασικά έγραψα με νοιάζει μόνο για παιδίατρο και τίποτα άλλο. Αν έχεις κάτι στο μυαλό σου πες. Το εταιρικό που έχεις δεν καλύπτει και την οικογένεια? Γιατί εμείς σε όποια εταιρία είμασταν με εταιρικό κάλυπτε και σύζυγο και παιδιά. 2
vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε Το εταιρικό που έχεις δεν καλύπτει και την οικογένεια? Γιατί εμείς σε όποια εταιρία είμασταν με εταιρικό κάλυπτε και σύζυγο και παιδιά. Οχι θέλει για όλους συν 60 τον μήνα δεν συμφέρει, μετά τον Μάιο δεν πατάμε σε ιατρούς πολύ σπάνια. Από Δεκέμβρη πιάνουν τα λαιμα στον μεγάλο κ τρέχουμε. Εξαλλου έχουμε ΙΚΑ τα έχουμε τα μωρά εκεί αλλά όπως είπα ουρές με τις ώρες, χάνεις χρόνο κ χρήμα. Δεν υπάρχει κατι οικονομικό κ να γίνεται δουλειά;
SB_1957 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, vairass είπε Οχι θέλει για όλους συν 60 τον μήνα δεν συμφέρει, μετά τον Μάιο δεν πατάμε σε ιατρούς πολύ σπάνια. Από Δεκέμβρη πιάνουν τα λαιμα στον μεγάλο κ τρέχουμε. Εξαλλου έχουμε ΙΚΑ τα έχουμε τα μωρά εκεί αλλά όπως είπα ουρές με τις ώρες, χάνεις χρόνο κ χρήμα. Δεν υπάρχει κατι οικονομικό κ να γίνεται δουλειά; Μάλλον είμασταν τυχεροί που η δουλειά ήταν σε μεγάλες εταιρίες και το εταιρικό το πλήρωνε η εταιρία, χωρίς παρακράτηση από τον μισθό! Αλλά και πάλι τον χειμώνα που όλος ο κόσμος αρωσταίνει ή αν απεργούσαν ΙΚΑ/νοσοκομεία, και στα ιδιωτικά υπήρχε ουρά! Δυστυχώς στο θέμα της υγείας δεν υπάρχει ούτε οικονομικό ούτε ακριβό που να εγγυάται ότι θα απαλλαγείς από τις ουρές!
vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Μάλλον είμασταν τυχεροί που η δουλειά ήταν σε μεγάλες εταιρίες και το εταιρικό το πλήρωνε η εταιρία, χωρίς παρακράτηση από τον μισθό! Αλλά και πάλι τον χειμώνα που όλος ο κόσμος αρωσταίνει ή αν απεργούσαν ΙΚΑ/νοσοκομεία, και στα ιδιωτικά υπήρχε ουρά! Δυστυχώς στο θέμα της υγείας δεν υπάρχει ούτε οικονομικό ούτε ακριβό που να εγγυάται ότι θα απαλλαγείς από τις ουρές! Δεν γίνεται αυτό που λες... Για εμένα που δουλεύω εκεί είναι Δωρεάν εννοείται, αν θες να φερεις γυναίκα θέλει συν 15 τον μήνα, αν φέρεις κ παιδιά θέλει συν 40 τον μήνα και πάει λέγοντας. Μόνο εγώ την γλυτώνω δηλαδή. Δεν νομίζω να σου έδιναν δωρεάν για όλο το σόι, εγώ έχω παλιό συμβόλαιο 17 χρόνια. .....
dollyyy19 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 oxi,δεν γινεται.ειδικα οι καρτες των 100-150 ευρω ανα διετια για ολη την οικογενεια,ειναι μεγαλη μουφα.συγκεκριμενες κλινικες που ειναι συμβεβλημενες,και συγκεκριμενοι ιατροι σε αυτες τις κλινικες.εγω απο την ευ κλαμπ,δεν εμεινα ευχαριστιμενος.....εκανε μια συμβαση με γενικη και doctor care ,αλλα σε καθε επισκεψη,θα πληρωσεις το 20αρι.βγαζουν κατι προσφορες κοροιδιλικια,τυπου αιματολογικές Εξετάσεις που περιλαμβάνουν Χοληστερίνη, HDL, LDL με 15 ευρω.....ποιος θα κατσει να του παρουν αιμα για αυτες τις τρεις μετρησεις?κανεις....λες βαλε μεσα και κανα ζαχαρο,καμια ταχυτητα καθιζησης ερυθρων και οτι αλλο μπορεις να δεις απο τις αιματολογικες....και πιανεις το 50ευρω για πλακα...... 1 1
vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε oxi,δεν γινεται.ειδικα οι καρτες των 100-150 ευρω ανα διετια για ολη την οικογενεια,ειναι μεγαλη μουφα.συγκεκριμενες κλινικες που ειναι συμβεβλημενες,και συγκεκριμενοι ιατροι σε αυτες τις κλινικες.εγω απο την ευ κλαμπ,δεν εμεινα ευχαριστιμενος.....εκανε μια συμβαση με γενικη και doctor care ,αλλα σε καθε επισκεψη,θα πληρωσεις το 20αρι.βγαζουν κατι προσφορες κοροιδιλικια,τυπου αιματολογικές Εξετάσεις που περιλαμβάνουν Χοληστερίνη, HDL, LDL με 15 ευρω.....ποιος θα κατσει να του παρουν αιμα για αυτες τις τρεις μετρησεις?κανεις....λες βαλε μεσα και κανα ζαχαρο,καμια ταχυτητα καθιζησης ερυθρων και οτι αλλο μπορεις να δεις απο τις αιματολογικες....και πιανεις το 50ευρω για πλακα...... Αστο τότε παπατζηδες Άλλη λύση έχουμε;
afantos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Το κακό με αυτές τις κάρτες είναι ότι απευθύνονται σε ανθρώπους που βρίσκονται σε οριακό σημείο οικονομικά και έχουν παιδιά να σκεφτούν ή σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύονται το πολυδιαφημισμένο "δωρεάν" κρατικό σύστημα υγείας που στην τελική για μερικούς είναι δυστυχώς άχρηστο (για παράδειγμα εγώ σε μεγάλη επαρχιακή πόλη έχω αποτύχει παταγωδώς να με δει γιατρός ακόμα και σε απογευματινό ιατρείο (45 ευρώ) και αναγκαστικά πάω σε ιδιώτες). Και εγώ πιστεύω ότι αυτά που υπόσχονται είναι too good to be true, οπότε και για εμένα η λύση είναι ιδιωτική ασφάλιση σε μια σοβαρή εταιρία που κοστίζει αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, afantos είπε Το κακό με αυτές τις κάρτες είναι ότι απευθύνονται σε ανθρώπους που βρίσκονται σε οριακό σημείο οικονομικά και έχουν παιδιά να σκεφτούν ή σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύονται το πολυδιαφημισμένο "δωρεάν" κρατικό σύστημα υγείας που στην τελική για μερικούς είναι δυστυχώς άχρηστο (για παράδειγμα εγώ σε μεγάλη επαρχιακή πόλη έχω αποτύχει παταγωδώς να με δει γιατρός ακόμα και σε απογευματινό ιατρείο (45 ευρώ) και αναγκαστικά πάω σε ιδιώτες). Και εγώ πιστεύω ότι αυτά που υπόσχονται είναι too good to be true, οπότε και για εμένα η λύση είναι ιδιωτική ασφάλιση σε μια σοβαρή εταιρία που κοστίζει αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Το κεφάλι σου ήσυχο χλωμό.... Αν έχεις κάτι ( χτυπά ξύλο) σοβαρό φεύγεις για δημόσιο νοσοκομείο που έχει 100 καθηγητές, τα νοσοκομεία πάσχουν σε οργάνωση... Ένας δουλεύει πέντε κάθονται. Κατά τα άλλα αν έκαναν όλοι την δουλειά τους θα ήταν καλύτερα κ από ιδιωτική κλινική.
KoreanW Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 δεν ισχύει το ένας δουλεύει πέντε κάθονται τουλάχιστον για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, έξω από το χορό πολλά λέει κάποιος τραγούδια, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα και απλήρωτες εφημερίες δουλεύουν στα δημόσια νοσοκομεία το πρόβλημα με τις πολιτικές υγείας στο κρατικό σύστημα υγείας είναι ότι λειτουργεί με στόχο την μέγιστη εξοικονόμηση, και για αυτό υπάρχουν ουρές ακόμα και στο περίφημο NHS (το ΕΣΥ της Αγγλίας) ακριβώς επειδή είναι κρατικό σύστημα υγείας με περικοπές κόστους, οι ουρές και οι αναμονές είναι και εκεί παρούσες πχ θες να κλείσεις ραντεβού στον Άγγλο παιδίατρο και σου κλείνουν μετά από 6 μήνες (στην κυριολεξία) στον ιδιωτικό τομέα εκεί όπου το κόστος το αναλαμβάνεις εσύ, έχεις άμεση εξυπηρέτηση διαλέγεις και παίρνεις 1 2
vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, KoreanW είπε δεν ισχύει το ένας δουλεύει πέντε κάθονται τουλάχιστον για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, έξω από το χορό πολλά λέει κάποιος τραγούδια, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα και απλήρωτες εφημερίες δουλεύουν στα δημόσια νοσοκομεία το πρόβλημα με τις πολιτικές υγείας στο κρατικό σύστημα υγείας είναι ότι λειτουργεί με στόχο την μέγιστη εξοικονόμηση, και για αυτό υπάρχουν ουρές ακόμα και στο περίφημο NHS (το ΕΣΥ της Αγγλίας) ακριβώς επειδή είναι κρατικό σύστημα υγείας με περικοπές κόστους, οι ουρές και οι αναμονές είναι και εκεί παρούσες πχ θες να κλείσεις ραντεβού στον Άγγλο παιδίατρο και σου κλείνουν μετά από 6 μήνες (στην κυριολεξία) στον ιδιωτικό τομέα εκεί όπου το κόστος το αναλαμβάνεις εσύ, έχεις άμεση εξυπηρέτηση διαλέγεις και παίρνεις Και εμείς δεν παίρνουμε υπερωρίες αλλά δεν Παρατάμε το φορτηγό στη μέση του δρόμου. Το πρόβλημα είναι φίλε ότι είναι δημόσιοι τεμπέληδες άστο... Κάνε ιδιωτικα τα πάντα να δεις πως θα τρέχουν. Να πληρώνω στον ικα αλλά εκμετάλλευση θέλω από ιδιώτη όπως ο Οπαπ που κονομαει τα άντερα του. 1 1 1 2
tsiro7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, vairass είπε Και εμείς δεν παίρνουμε υπερωρίες αλλά δεν Παρατάμε το φορτηγό στη μέση του δρόμου. Το πρόβλημα είναι φίλε ότι είναι δημόσιοι τεμπέληδες άστο... Κάνε ιδιωτικα τα πάντα να δεις πως θα τρέχουν. Να πληρώνω στον ικα αλλά εκμετάλλευση θέλω από ιδιώτη όπως ο Οπαπ που κονομαει τα άντερα του. Ειναι τεμπέληδες οι γιατροί και οι νοσηλευτές και εσύ είσαι ο δουλευταρας? Ιδιωτικά όλα να σε αφήνουνε στο δρόμο να πεθάνεις αν δεν έχεις να πληρώσεις. Σου φαίνονται πολλά τα λεφτά να κάνεις ιδιωτική ασφάλεια αλλά περιμένεις όταν θα γίνουν όλα ιδιωτικά να έχεις περίθαλψη. Νομίζετε ότι για την πλεμπα δουλεύει το σύστημα, με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από tsiro7 4 4 1
-Dimitris- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, vairass είπε Το πρόβλημα είναι φίλε ότι είναι δημόσιοι τεμπέληδες άστο... Το προβλημα ειναι οτι ο κοσμος δεν γνωριζει τι ειναι επειγον και τι οχι, αστο... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από -Dimitris- 3
vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, -Dimitris- είπε Το προβλημα ειναι οτι ο κοσμος δεν γνωριζει τι ειναι επειγον και τι οχι, αστο... Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα... Έχω λύση όμως. Βάζεις 1 ιατρό στο σαλόνι σε ένα σημείο, 1 ιατρός δόκιμος με 1 νοσοκόμα.. Βλέπει ποια είναι επείγον και οι υπόλοιποι απλά περιμένουν. Γλυτώνεις έτσι και θανάτους και χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις