Spiroth Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, optimus prime είπε Πως σου εβγαλε το λογοτυπο του Netflix απο την στιγμη που δεν υπαρχει,ουτε στα μενου αλλα ουτε οταν βλεπεις σειρες/ταινιες? Έλα ντε, αυτό είπα κι εγώ. Σε μερικά previews το είχε κάτω δεξιά και το κόλλησε. Γενικώς η Τηλεόραση κόλαγε τα πάντα ξαφνικά. 11 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Άρα για burn in γίνεται αντικατάσταση, δηλ. η Lg αναγνωρίζει το burn in εντός εγγυησης; Η χρήση που έκανες ηταν η ενδεδειγμενη; Φυσιολογική χρήση, και δεν έχω ιδέα γενικά, αλλά η Τηλεόραση τα είχε παίξει. Π.χ. έβαλα πρώτη φορά στη ζωή μου να δω Τηλεόραση σε αυτήν την Τηλεόραση και κόλλησε το 12 πάνω δεξιά. Πήγαινε για επισκευή, αλλά καθυστέρησε πάνω από 3 βδομάδες, και επειδή θα καθυστερούσε κι άλλο η ανταλλακτική οθόνη λόγω έλλειψης, και γκρίνιαξα κι εγώ πολύ λόγω του ότι την ήθελα λόγω φυγής στο εξωτερικό, μου βγάλανε αντικατάσταση και μου παραγγείλανε το καινούριο μοντέλο από Ιταλία. Έτσι μου είπαν τουλάχιστον. Το θέμα είναι πως έχασα την προθεσμία της μεταφορικής και φύγανε πράγματα χωρίς την TV μου και θα μείνει εδώ και δεν θα έχω έξω. 😕 ΥΣ: Έχω και πενταετή από Κοτσο, αν και δεν αναμείχθηκε λόγω του ότι δεν είχε περάσει η Διετία της LG. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από Spiroth
enlightened Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Στις 12/1/2020 στις 12:58 ΠΜ, Spiroth είπε Έλα ντε, αυτό είπα κι εγώ. Σε μερικά previews το είχε κάτω δεξιά και το κόλλησε. Γενικώς η Τηλεόραση κόλαγε τα πάντα ξαφνικά. Φυσιολογική χρήση, και δεν έχω ιδέα γενικά, αλλά η Τηλεόραση τα είχε παίξει. Π.χ. έβαλα πρώτη φορά στη ζωή μου να δω Τηλεόραση σε αυτήν την Τηλεόραση και κόλλησε το 12 πάνω δεξιά. Πήγαινε για επισκευή, αλλά καθυστέρησε πάνω από 3 βδομάδες, και επειδή θα καθυστερούσε κι άλλο η ανταλλακτική οθόνη λόγω έλλειψης, και γκρίνιαξα κι εγώ πολύ λόγω του ότι την ήθελα λόγω φυγής στο εξωτερικό, μου βγάλανε αντικατάσταση και μου παραγγείλανε το καινούριο μοντέλο από Ιταλία. Έτσι μου είπαν τουλάχιστον. Το θέμα είναι πως έχασα την προθεσμία της μεταφορικής και φύγανε πράγματα χωρίς την TV μου και θα μείνει εδώ και δεν θα έχω έξω. 😕 ΥΣ: Έχω και πενταετή από Κοτσο, αν και δεν αναμείχθηκε λόγω του ότι δεν είχε περάσει η Διετία της LG. Δεν ξέρω αν ο Κωτσόβολος θα σου κάλυπτε burn in. Αν και τώρα δε θα μάθουμε ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα