Προς το περιεχόμενο

LG C9 OLED

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Σε λίγες μέρες θα αγοράσω τη LG C9. 

Θα ήθελα να ρωτήσω, όσοι αγοράσατε τη τηλεόραση , όταν ανοίξατε τη συσκευασία, υπήρχε ζελατίνα στην οθόνη?

Αν κάποιος ξεπακετάρει και δε βρει τη ζελατίνα σημαίνει ότι η τηλεόραση έχει ξαναχρησιμοποιηθεί?

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, special_ta είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Σε λίγες μέρες θα αγοράσω τη LG C9. 

Θα ήθελα να ρωτήσω, όσοι αγοράσατε τη τηλεόραση , όταν ανοίξατε τη συσκευασία, υπήρχε ζελατίνα στην οθόνη?

Αν κάποιος ξεπακετάρει και δε βρει τη ζελατίνα σημαίνει ότι η τηλεόραση έχει ξαναχρησιμοποιηθεί?

Ευχαριστώ.

Δεν έχει ζελατίνα η c9. Το κουτί τις c9 μέσα έχει κάποια φελιζολ αριστερά και δεξιά και πίσω και μπροστά τα οποια είναι προστατευτικά. Και η c9 είναι τυλιγμένη με μια ειδική μεμβράνη άσπρη που τυλίγουν τις τηλεόρασης. Και είναι τοποθετημένη μαζί με την μεμβράνη μέσα στα φελιζολ. Και χρησιμοποιημένη να είναι μπορούν απλά να την τυλίξουν και να την πακετάρουν. Kαι να σου την πουλήσουν. Για να μην υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόβλημα απλά δεν αγοράζουμε από άσχετα σκρουτζομαγαζα η από άσχετα μαγαζιά που δεν είναι επώνυμα. Αμα εχεις αγοράσει από κάποιο επώνυμο κατάστημα είτε τοπικό είτε μέσο internet δεν εχεις να φοβάσαι κάτι.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, απλά βλέπω τα βιντεάκια στο διαδίκτυο, προφανώς από Αμερική, όπου μετά το ξεπακετάρισμα βγάζουν τη ζελατίνα, και έλεγα μήπως συμβαίνει και στα ευρωπαϊκά μοντέλα.

Φύλαγε τα ρούχα σου, άσε που για να είσαι σίγουρος τσεκάρεις και τις ώρες λειτουργίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, special_ta είπε

Ευχαριστώ παιδιά, απλά βλέπω τα βιντεάκια στο διαδίκτυο, προφανώς από Αμερική, όπου μετά το ξεπακετάρισμα βγάζουν τη ζελατίνα, και έλεγα μήπως συμβαίνει και στα ευρωπαϊκά μοντέλα.

Φύλαγε τα ρούχα σου, άσε που για να είσαι σίγουρος τσεκάρεις και τις ώρες λειτουργίας.

Βασικά αυτό έχει να κάνει με την lg. Εμενα σε Αμερική δεν είχε καμια από τις κλασσικές ζελατίνες. Αλα σε άλλους είχε. Πολλές φορες έχει να κάνει και με τα καταστήματα γιατί τις ανοίγουν και τις ξανά πακετάρουν και τις ελέγχουν πριν τις πουλήσουν. Αυτό γίνετε επίσης και στα κινητά. Σε άλλους μπορεί να έχει ζελατίνες σε άλλους μπορεί να μην έχει. Αλλα δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι. Αλλα καταστήματα ανοίγουν τα προϊόντα γιατί φοβούνται μην έχουν μέσα ζημιες. Αλλα βγάζουν της ζελατίνες και τα πουλάνε όπως θέλουν. Σίγουρα θα εχεις τα φελιζολ και σίγουρα θα εχεις την ασπρη μεμβράνη. Από εκεί και πέρα απλά να προσεχεις από που αγοράζεις και αν μπορείς να βάζεις πάντα την extra εγγύηση στης tv. Γιατί όταν έχουμε να κάνουμε με ηλεκτρικές συσκευές πάντα παραμονεύει κίνδυνος. Μπες και στο rtings και κανε search την c9 και βαλτής τα calibration settings απο τους ειδικούς. Και θα είσαι μια χαρά.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.

Όταν τσεκαρουμε στη τηλεοραση  τις ωρες λειτουργιας, πρεπει να ξεκιναει απο 0 ωρες ;

Και πως μπαινουμε στο συγκεκριμενο μενου, για τη C9;

Νομιζω οτι ειναι το ποιο σιγουρο τελικα αν θελουμε να βεβαιωθουμε.

Δημοσ.

Και μένα πάντως που πριν 2 βδομάδες μου φέρανε αντικατάταση κουτάτη C9 λόγω προβλήματος της C7 που είχα αγοράσει προ διετίας, είχε ζελατίνα.

Παρεμπιπτόντως φίλε, πόσο την βρήκες?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, optimus prime είπε

Σε εμενα απευθυνεται η ερωτηση?

Εννοούσα τον TC, αλλά αν την πήρες πρόσφατα και εσύ.

Ρωτάω γιατί δεν είναι πουθενά διαθέσιμη κάτω από 2200 Ευρώ, και η 65άρα υπάρχει στα 1950 Ευρώ σε κάποια καταστήματα. Τρελό.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Spiroth είπε

Και μένα πάντως που πριν 2 βδομάδες μου φέρανε αντικατάταση κουτάτη C9 λόγω προβλήματος της C7 που είχα αγοράσει προ διετίας, είχε ζελατίνα.

Παρεμπιπτόντως φίλε, πόσο την βρήκες?

Τι πρόβλημα σου παρουσίασε η C7;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Τι πρόβλημα σου παρουσίασε η C7;

Ξαφνικά, μετά από 22 μήνες, μέσα σε δύο εβδομάδες έβγαλε τρελό burn-in στο νότιο κομμάτι της τηλεόρασης. Το λογότυπο του Netflix, το σήμα του Youtube,  το HUD του FINAL FANTASY XIV.

Και κάθε μέρα για δύο εβδομάδες μεγάλωνε, ώσπου κάλυψε κυριολεκτικά το 80% της Τηελόρασης.

Η LG έβγαλε αντικατάσταση. Και μου έδωσε C9 κουτάτη.

Δεν με χάλασε. Εκτός του ότι έγινε σε κακό timing και δεν ξέρω πως να την μεταφέρω μιας και φεύγω εξωτερικό και έχω ήδη στείλει τα υπόλοιπα πράγματα αλλά αυτό είναι αλλουνού Παπά Ευαγγέλιο.

Αλλά η TV είναι 2 κλάσεις πάνω από την C7. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τις 2 εβδομάδες που την χρησιμοποίησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως σου εβγαλε το λογοτυπο του Netflix απο την στιγμη που δεν υπαρχει,ουτε στα μενου αλλα ουτε οταν βλεπεις σειρες/ταινιες?

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Spiroth είπε

Ξαφνικά, μετά από 22 μήνες, μέσα σε δύο εβδομάδες έβγαλε τρελό burn-in στο νότιο κομμάτι της τηλεόρασης. Το λογότυπο του Netflix, το σήμα του Youtube,  το HUD του FINAL FANTASY XIV.

Και κάθε μέρα για δύο εβδομάδες μεγάλωνε, ώσπου κάλυψε κυριολεκτικά το 80% της Τηελόρασης.

Η LG έβγαλε αντικατάσταση. Και μου έδωσε C9 κουτάτη.

Δεν με χάλασε. Εκτός του ότι έγινε σε κακό timing και δεν ξέρω πως να την μεταφέρω μιας και φεύγω εξωτερικό και έχω ήδη στείλει τα υπόλοιπα πράγματα αλλά αυτό είναι αλλουνού Παπά Ευαγγέλιο.

Αλλά η TV είναι 2 κλάσεις πάνω από την C7. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τις 2 εβδομάδες που την χρησιμοποίησα.

Άρα για burn in γίνεται αντικατάσταση,  δηλ. η Lg αναγνωρίζει το burn in εντός εγγυησης;

Η χρήση που έκανες ηταν η ενδεδειγμενη; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...