sentenced13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Θέλω να αλλάξω μπαταρία μετά απο διαγνώστικο τεστ που έκανα με το accubattery μου έβγαλε 75% health. Ξέρεται έμπιστο κατάστημα Αθήνα. Δεν θέλω να πλέξω με samsung.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Για να μην μπλεξεις θα πας στη Samsung, Οριστε SMARTEC ΑΘΗΝΑ, 7.21 km Διεύθυνση ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ 7, ΧΑΪΔΑΡΙ, 12461 Ώρες ΛειτουργίαςΔευτέρα - Παρασκευή : 09:00-17:00. Διαθέσιμες Υπηρεσίες : • Επίδειξη προϊόντος • Ρυθμίσεις μενού / Διαμόρφωση / Συνδεσιμότητα • Διάγνωση Συσκευής (GD) • Μεταφορά Δεδομένων (Smart Switch) • Αντίγραφα ασφαλείας • Συμβουλευτική • Samsung Members app. – Εγκατάσταση / Επίδειξη • Πώληση συσκευών Αριθμός Τηλεφώνου2105820000 Ιστότοποςhttp://www.smartec.gr * Σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν σας μπορεί να επισκευαστεί στη συγκεκριμένη τοποθεσία
life is music Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, sentenced13 είπε Talepwros Ευχαριστώ πολύ. Μπορεις να πας στο irepair γιατί αν πας στην samsung θα σου πάρουν πολλά !!
sentenced13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 βλεπω κατι τιμες 60-70ε και σκεφτομαι αν αξιζει.
manoskost Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, sentenced13 είπε βλεπω κατι τιμες 60-70ε και σκεφτομαι αν αξιζει. αν εχεις σκοπο να το κρατησεις αξιζει, αν εχεις σκοπο να παρεις αλλο οχι, το πουλας μεταχειρισμενο και οσο πιασει, σαν τηλεφωνο παντως ειναι πολυ καλο, αν πιανουν και τα χερια σου του περνας και μια custom rom απο xda και θα εχεις και την τελευταια εκδοση android.
sentenced13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Ειναι πραγματικα στολιδη και κομπακτ οποτε αυτο θα κανω. Ευχαριστω παρα πολυ παιδια.
psomakiablog Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Αν δεν την άλλαξες δες στο mobicell.gr άλλαξα μια S8 μέσα σε 1 ώρα και γνήσιο ανταλλακτι μου είπαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα