Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 3/1/2020 στις 10:40 ΠΜ, spectaculator είπε

το 4G της Voda στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά είναι για κλάματα!

Ti να πω κι εγώ για την vodafone στο Ηρακλειο Κρήτης, περιοχή Μεσαμπελιές, που εχω συνεχως ταχύτητα 2G ("E") στα data ?

Που πάω και κολλάω στο παράθυρο το κινητο και το κάνω hot-spot για να στείλω ενα e-mail ?  Aλλιώς ούτε το "Ε" δεν μου δίνει ?

Που δεν πιάνω ταχύτητα ούτε αυτή των 56Κ modems του 1998 ?

Που παίρνω από το 2008 τηλέφωνο και διαμαρτύρομαι (εντάξει, 2 φορές το χρόνο το κάνω, γιατί δεν αντέχω συχνότερα να ακούω ..ακακίες) και μου λένε ότι φταίει η συσκευή μου ?  Μέχρι που το 2017 τελικά κάποιου υπαλλήλου "του ξέφυγε" και ομολόγησε ότι δεν εχουν κεραίες ?

Που όταν παίρνω να διαμαρτυρηθω, πληρώνω εγώ 1/4 του ευρώ το τηλεφώνημα ?

Που παίρνω προσφορές κάθε τόσο, GB και GB και δεν συμμαζεύονται, και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ούτε μερικά MB το μήνα ?

Που πρέπει να κατέβω στο λιμάνι για να εκμεταλλευτώ την προσφορά που μιλάμε ?  (αλλά εκεί εχει δωρεάν Wifi ...)

Το 4G με μάρανε ...

Στις 3/1/2020 στις 10:15 ΜΜ, guzel είπε

Φαντάσου να ήταν και κανονικά απεριόριστα της wind έτσι;;;; Νομίζω εκεί έχει κόφτη μετά τα 20gb και σε ρίχνει στο 1.5mbps;

Screenshot_20200103-172405.png.33ec0a09c0bb9e911c63e56253915077.png

Αυτά τα network statistics τα δίνει η ίδια η Vodafone ?

A. και  το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε ?

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Legit ερώτηση, αλλά γιατί δεν βάζεις cosmote αφού έχεις αυτά τα θέματα 

(cosmote χρήστης εδώ, αλλά έχω δοκιμάσει και vf αλλά στις περιοχές που μένω δεν βόλεψε το κακό σήμα τους) 

Δημοσ.

Περιπου στη ιδια περιοχη περνουσα εγω με cote και  3G - H που κανει ακομα και τα data στο gps να σερνονται . Αναρωτιέμαι τι στραβο εχουν κανει  με τους πυργους . Αν παιρνουν απο Ρογδια κατι παιζει εκει με τους ραδιοφωναδες και τις συχνοτητες .

Δημοσ.
21 ώρες πριν, overpower είπε

γιατί δεν βάζεις cosmote αφού έχεις αυτά τα θέματα

To εχω κάνει φυσικά, παράλληλα.  Με αλλο νούμερο, σε δίκαρτο.  Αλλα δεν θέλω να τους την χαρίζουμε έτσι! Γιατί παίρνουν θάρρος και οι άλλοι , και κάνουν τα ίδια!  Και σου λένε ουσιαστικά "αν δεν σ' αρέσει πήγαινε στον άλλο που είναι πιο χάλια απο μας" .  Αυτοί, αν στοιχειωδώς ανταγωνίζονται , το κάνουν μόνο για το ποιος θα είναι ο "λιγότερο χειρότερος".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναμεσα σε Δημοκρατιας και Εθνικης Αντ .  μετα την "αναβαθμιση" επεσε στο μισο και η cote . Wind ανιχνευει μια μπαρα σηματος και voda περιπου τα ιδια . Και στο 4G σαν να μειωθηκαν οι κεραιες γιατι τουλαχιστον με cote εβλεπα κατι φοβερα 80mbps μετα επεσαν στο μισο . Με τους αλλους μπορεις να δοκιμασεις να μπαινεις στο internet μετα τις 02:00 :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τον σκοπό τους τον πέτυχαν όμως. Ας ελπίζουμε στο μέλλον να μην κάνουν ακολουθήσουν παρόμοιες τακτικές.

ΥΓ: προσωπικά δεν μπορώ να ξεπεράσω τα 3GB την μέρα όποτε δεν με επηρέαζε ή ένιωθα εξαπατημένος αλλά κάποιοι που το θέλαν για. streaming θα είναι δυσαρεστημένοι. 2€ όμως έκανε έτσι, μην τα θελουμε και όλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εδώ http://www.see.gr/wp-content/uploads/apofaseis/Α5517.pdf  η απόφαση της επιτροπής

3. Στην αγορά έχει διατεθεί πρόσφατα προϊόν με το οποίο ο χρήστης είχε στη διάθεση του απεριόριστα δεδομένα, χωρίς κανένα όριο, ούτε ως προς τον όγκο, ούτε ως προς την ταχύτητα.

4. Ο όρος «απεριόριστα» είναι σαφής, απόλυτος και κατηγορηματικός και η δήλωση «απεριόριστα data» υποδηλώνει τη διάθεση δεδομένων χωρίς κανένα περιορισμό.

Απόλυτα σωστό αν και για να ειμαστε 100% δικαιοι το δωρο της cosmote πάλι περιορισμένο ήταν με 3tb/χρήστη αλλά προφανως απέχει παρασάγκας το 3gb/ημέρα απο το 3tb συνολο..

Επεξ/σία από bbbb
Δημοσ.

Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να μην άλλαζε το όνομα, αλλά η υπηρεσία και να γινόταν πραγματικά "απεριόριστα".

Με 2€ όμως αποκλείεται να το έκαναν.

Να δούμε τι θα κάνουν στην επόμενη ανάλογη προσφορά τους.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Doubt είπε

Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να μην άλλαζε το όνομα, αλλά η υπηρεσία και να γινόταν πραγματικά "απεριόριστα".

Το πρόβλημα δεν ειναι στα 2€ αλλά στην γενικότερη πολιτική ορθής χρήσης του δικτύου τους. Και το ακριβότερο συμβόλαιο τους να κάνει κάποιος πάλι  μεχρι 100gb θα σε αφήσει να κατεβάσεις και μετά η ταχύτητα στα τάρταρα..

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Doubt είπε

Η απάντηση είναι απλή. Δεν αντέχει το δίκτυο της Vodafone τα πραγματικά απεριόριστα και γι αυτό δεν θα είναι ποτέ πραγματικά απεριόριστα. Μπορεί να αυξήσουν την ημερίσια χρήσει από 3gb σε 5gb και αν... 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...