Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, TasosRS είπε

Μιλάμε παιδιά μεγάλη απατεώνες είχα βάλει την προσφορά πριν 2 μέρες κοίταξα την πρώτη μέρα αν με χρεώνει δεν με χρέωνε μπαίνω σήμερα να δω κοιτάω απο 8.31GB που είχα έχω πάει στα 2.8GB γιατί έβαλα να δω και ταινίες είπα και γω απεριόριστα δεν έχουμε θέμα θα τους πάρω τηλέφωνο τώρα να τους τα χώσω 

Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Στο cu δεν υπάρχει αντίστοιχη ένδειξη στο υπόλοιπο των data για τα "απεριόριστα" , απλά δεν καταναλώνει από τα υπόλοιπα πακέτα. Θα έπρεπε να υπήρχε στην ανάλυση. Ελπίζω μην την πάθουμε και ψαχνομαστε 

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμένα μου φάγανε το 2 ευρώ και δε μου δώσανε τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και δε δουλέυει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, guzel είπε

Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Στο cu δεν υπάρχει αντίστοιχη ένδειξη στο υπόλοιπο των data για τα "απεριόριστα" , απλά δεν καταναλώνει από τα υπόλοιπα πακέτα. Θα έπρεπε να υπήρχε στην ανάλυση. Ελπίζω μην την πάθουμε και ψαχνομαστε 

Μου φάγανε +7 ευρώ είδα πριν λίγο τους πήρα και για τα δύο και δεν ήξερε τι να μου πει και για τα λεφτά και για τα GB μου λέει μήπως είσαι στο εξωτερικό όχι του λέω και μου είπε θα το κοιτάξουν πριν λίγο μου πιστωσαν 7 ευρώ GB ακόμα τίποτα για να δούμε τι θα γίνει... 

Επεξ/σία από TasosRS
  • Super Moderators
Δημοσ.

Την ενεργοποίηση από που την κάνατε? Sms ή App? Αν το κάνατε με τον ίδιο τρόπο, να το αποφύγουν οι επόμενοι.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, chris12 είπε

Εμένα μου φάγανε το 2 ευρώ και δε μου δώσανε τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και δε δουλέυει. 

Δε φαινεται καπου η προσφορα. Αν δε σου τρωει απο τα κανονικα εχει ενεργοποιηθει

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Την ενεργοποίηση από που την κάνατε? Sms ή App? Αν το κάνατε με τον ίδιο τρόπο, να το αποφύγουν οι επόμενοι.

Απο App My CU πάντως φαίνεται ότι την έχω ενεργοποιήσει αν παω στην προσφορά αλλά όταν κοιτάω το υπόλοιπο τον GB δεν φαίνεται τίποτα. 

• Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, TasosRS said:

Απο App My CU πάντως φαίνεται ότι την έχω ενεργοποιήσει αν παω στην προσφορά αλλά όταν κοιτάω το υπόλοιπο τον GB δεν φαίνεται τίποτα. 

Σε κανένα δεν φαίνεται, όπως κι όταν ενεργοποιείς πακέτα Big Bang.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, bbbb είπε

30 μέχρι να πιάσεις το όριο των 100gb εντός του μήνα. Δηλαδή σε 3 ημέρες πιανεις κόφτη και μετά 64kbps..

Το 100GB όριο το διάβασες κάπου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7958098#post7958098

πραγματικά αναρωτήθηκα και εγώ αν υπάρχει μηνιαίο καρτοσυμβολαιο/καρτοπρογραμμα που επιτρέπει μεχρι 900gb το μηνα οταν στα συμβόλαια ειναι μεχρι 100gb αλλα οπως φαινεται δεν υπάρχει τέτοιο..

Επεξ/σία από bbbb
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bbbb είπε

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7958098#post7958098

πραγματικά αναρωτήθηκα και εγώ αν υπάρχει μηνιαίο καρτοσυμβολαιο/καρτοπρογραμμα που επιτρέπει μεχρι 900gb το μηνα οταν στα συμβόλαια ειναι μεχρι 100gb αλλα οπως φαινεται δεν υπάρχει τέτοιο..

Δεν έχω καταλάβει καλά τι δείχνει αυτό το λινκ. Ότι δεν υπάρχει πακέτο για "απεριόριστα" data στα καρτοσυμβόλαια, οπότε γι' αυτό δεν υπάρχει μηνιαίο όριο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ακριβως. Και οτι και εκει το οριο ειναι 3gb/μερα εκτος της περιοδου τωρα της προσφορας. Πρακτικα τωρα με την προσφορα αν εχεις συμβόλαιο μπορεις να φας και τα 100gb μεσα σε μια μερα και μετα οριο. Με το καρτοσυμβολαιο τα φτανεις τα 100 σε 3 ημερες και με το καρτοκινητο θες ολες τις ημερες..

Επεξ/σία από bbbb
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά τους πήρα πάλι τηλέφωνο για τα GB που μου έφαγε από 8.31GB με πήγε στα 2.31GB και δεν ήξεραν τι να μου πει.

ο υπάλληλος μια έλεγε πρώτα σου τρώει αυτά που έχεις και γελάω και τον ξεκινάω μετά μου τα άλλαξε και τελικά τσακωθηκαμε μου λέει θα σου βάλω 500mb κτλ του λέω θα βάλεις όσα μου έφαγε.

τελικά του λέω σύνδεσε με με έναν ανώτερο λέει η θέση μου δεν μου το επιτρέπει και του λεω τι σου επιτρέπει τίποτα; λέει θα σου βάλω 1GB δεν τα θέλω όσα μου έφαγε τόσα θέλω λέει δεν μου το επιτρέπει η θέση μου και περιμένω να με πάρει ανώτερος για να δούμε 😂

ΞΕΦΤΊΛΕΣΣ

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Παρατηρώ ότι δεν καταναλώνονται τα λεπτά ομιλιας, είναι απεριόριστη και η ομιλία;

Παίζει να έχει κολλήσει και να τα γράψει μαζεμένα; Το έχει παρατηρήσει άλλος;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, guzel είπε

Παρατηρώ ότι δεν καταναλώνονται τα λεπτά ομιλιας, είναι απεριόριστη και η ομιλία;

Παίζει να έχει κολλήσει και να τα γράψει μαζεμένα; Το έχει παρατηρήσει άλλος;

Οχι εμένα τελειώνουν έκανα κλήση και μου έφαγε 3 λεπτά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε Vodafone κάρτα φίλου ενεργοποίησα την προσφορά από το app και του ήρθε μήνυμα ότι έχει απεριόριστα GB για 7 ημέρες. Μπήκα στο app να βεβαιωθώ ότι όντως έλεγε έως τέλος του μήνα και όχι για 7 ημέρες και είχα δίκιο. Του είπα να πάει σε κατάστημα να βγάλει άκρη. Ο,τι να' ναι.

Σε άλλο φίλο με συμβόλαιο δεν υπήρχε καν η επιλογή μέσα στα πακέτα. Πήρε τηλ στην εξυπηρέτηση για να το ενεργοποιήσει.

Επεξ/σία από MakeGreeceSexyAgain
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...