kostakiss Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 17 minutes ago, guzel said: Ναι είχαμε πριν μια εβδομάδα πραγματικά απεριόριστα από άλλον πάροχο με φουλ ταχύτητες. Οπότε τα μαϊμού όπως καταλαβαίνεις ξυνίζουν και προκαλούν γκρίνια Συμφωνώ , αλλά για 7 μέρες . Σαν δωρεάν δοκιμή το βλέπω εγώ αυτό
banned_acc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, kostakiss είπε Συμφωνώ , αλλά για 7 μέρες . Σαν δωρεάν δοκιμή το βλέπω εγώ αυτό 10! και ήταν όλες ονειρεμένες!
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 23 ώρες πριν, spectaculator είπε Στις γιορτές οι υπόλοιποι έδωσαν τζάμπα, η κλέφτες τίποτα. Η wind στα καρτοκινητα δεν εδωσε τιποτα δωρεαν. Ουτε με 2ευρω. Μακαρι να ειχε δωσει εστω με 2 ευρω αυτο που δινει η vodafon. Αν πεις οτι η voda ειναι ο "μονοφθαλμος", τοτε η wind ειναι ο τυφλος και απο τα δυο ματια. Μονο η cosmote εδωσε δωρεαν. Για την χρηση που θα εκανα εγω, ειναι καλυτερο το δωρο της vodafone απο αυτο της cosmote. Μακαρι να ειχα vodafone και οχι wind. Για να μην μενουν αναπαντητες οι ανακριβειες.
banned_acc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, matrixxx είπε Η wind στα καρτοκινητα δεν εδωσε τιποτα δωρεαν. Ουτε με 2ευρω. Μακαρι να ειχε δωσει εστω με 2 ευρω αυτο που δινει η vodafon. Αν πεις οτι η voda ειναι ο "μονοφθαλμος", τοτε η wind ειναι ο τυφλος και απο τα δυο ματια. Μονο η cosmote εδωσε δωρεαν. Για την χρηση που θα εκανα εγω, ειναι καλυτερο το δωρο της vodafone απο αυτο της cosmote. Μακαρι να ειχα vodafone και οχι wind. Για να μην μενουν αναπαντητες οι ανακριβειες. Καλά βέβαια η voda τα έδωσε γιατί έφαγε κράξιμο, μη ξεχνάμε ότι η χριστουγεννιάτικη τους προσφορά ήταν 8gb με 4 ευρώ Ωστόσο μπράβο της που έστω και καθυστερημένα το έσωσε, έστω και με τον κόφτη των 3gb/ημέρα Η wind ούτε ακούστηκε , ανυπαρξία !!
teotsi21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά ο λόγος που γκρινιάζουμε δεν είναι τόσο ότι είναι λίγα τα 90gb, αλλά το ότι η Vodafone κάνει μια "προσφορά" την οποία θα χρυσοπληρώσουμε σε λίγο καιρό με τα αυξημένα πλέον πακέτα της (γιατί προφανώς ανέβηκαν οι μισθοί και έχουμε πιο πολλά λεφτά πλέον, δεν εξηγείται αλλιώς). Οπότε όχι, δεν θα πω μπράβο που θα έχω για ένα μήνα 90gb με 2 ευρώ, όταν το καρτέλ θα θησαυρίζει ακόμα περισσότερο τις υπόλοιπες μέρες. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 23 ώρες πριν, grinder_ είπε Πρόσφατα το καρτέλ στην κινητή έδειξε την ισχύ του όταν ο PM μιας χώρας προσπάθησε να "ψελλίσει" δύο κουβέντες. Η επιθυμία σου για αυξήσεις που "εμείς χρειαζόμαστε" (γιατί εσένα δεν θα σε αγγίξουν), έχει γίνει πραγματικότητα. Νέες αυξήσεις σε όλα τα πακέτα από την vodafone. https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20191227-allages-paketon-gia-syndromites-kartokinitis/ Όλοι εσείς τα wannabe μεγαλοστελέχη των εταιριών που θέλετε να μας πείσετε ότι δεν συμβαίνει κάτι στρεβλό με διάφορες δήθεν εξυπνάδες, τι ακριβώς προσπαθείτε να καταφέρετε; Όπως έλεγε και ο Cipolla, «Ηλίθιος ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε μια ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανά να υφίσταται ακόμη και ζημίες». Μα ειναι νομιζω προφανες οτι αυτο πηγε και τους ειπε ο πμ, αυτο τους "ψελλισε" αλλα μαλλον δεν το ειδες ορθα, άλλα νομιζες: ανεβαστε τα δεδομενα ανα ευρω για να μην ειστε οι πιο ακριβοι και χρειαστει να κανετε μειωσεις τιμων. Και εκαναν ακριβως αυτο αμεσως μετα. Δεν ειναι προφανες; Που οφειλεται το μπερδεμα; Το καρτελ ποιος το εφτιαξε; Αλλου εργο ειναι; Δεν ειναι "απεναντι", "παρεα" ειναι. "Ολα καλα" λοιπον στην Ελλαδιτσα. 4 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 10 minutes ago, teotsi21 said: Παιδιά ο λόγος που γκρινιάζουμε δεν είναι τόσο ότι είναι λίγα τα 90gb, αλλά το ότι η Vodafone κάνει μια "προσφορά" την οποία θα χρυσοπληρώσουμε σε λίγο καιρό με τα αυξημένα πλέον πακέτα της (γιατί προφανώς ανέβηκαν οι μισθοί και έχουμε πιο πολλά λεφτά πλέον, δεν εξηγείται αλλιώς). Οπότε όχι, δεν θα πω μπράβο που θα έχω για ένα μήνα 90gb με 2 ευρώ, όταν το καρτέλ θα θησαυρίζει ακόμα περισσότερο τις υπόλοιπες μέρες. Τα οποία αυξημένα πακέτα θα υιοθετήσουν σύντομα κι οι άλλοι 2. 😛
teotsi21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 4 minutes ago, ThReSh said: Τα οποία αυξημένα πακέτα θα υιοθετήσουν σύντομα κι οι άλλοι 2. 😛 Δεν αμφιβάλλω! Γι'αυτό δεν πρόκειται να εκθειάσω ούτε την κοσμοτε για την πρόσφατη προσφορά της. Η wind χρόνια τώρα απαράδεκτη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Η wind στα καρτοκινητα δεν εδωσε τιποτα δωρεαν. Ουτε με 2ευρω. Μακαρι να ειχε δωσει εστω με 2 ευρω αυτο που δινει η vodafon. Αν πεις οτι η voda ειναι ο "μονοφθαλμος", τοτε η wind ειναι ο τυφλος και απο τα δυο ματια. Μονο η cosmote εδωσε δωρεαν. Για την χρηση που θα εκανα εγω, ειναι καλυτερο το δωρο της vodafone απο αυτο της cosmote. Μακαρι να ειχα vodafone και οχι wind. Για να μην μενουν αναπαντητες οι ανακριβειες. Και την προσφορα αυτη η cosmote , να συμπληρωσω, πως την εδωσε ως ενδειξη καλης θελησης, αφου πρωτα εμεινε ξαπλα το δικτυο κινητης της για ενα ολοκληρο ΣΚ. Για να μπαινουν στη σωστη βαση οι συγκρισεις, αυτων που σπευδουν να χαρακτηρισουν ως ηλιθιους τους αλλους, χωρις να εχουν καν στοιχειωδη αντιληψη να καταλαβουν για τι πραγμα μιλανε. Ειναι αλλο να τρακαρω καποιον και να του πληρωσω τη ζημια (ή να τον αποζημιωσω πχ σε ειδος), κι αλλο χωρις να τον τρακαρω να παω να του δωσω ενα 100ευρω απο μονος μου (για να εχω πχ καλες σχεσεις μαζι του-μαρκετινιστικα ας πουμε). Στην πρωτη περιπτωση εδω μεσα ορισμενοι λενε "μπραβο" και κανουν οτι δε θυμουνται τα αντιστοιχα βρισιδια που ριχναν εκεινο το ΣΚ με τα προβληματα στο δικτυο, ενω στη δευτερη περιπτωση οι ιδιοι εδω μεσα λενε "μου δινεις 100 ευρω, αλλα δεν μου δινεις 120, ντροπη σου κλεφτη και ψευτη"! Fanboyσμός και στις εταιρειες κινητης με λιγα λογια (αν οχι κατι άλλο), οποτε ας αντιγραψω κι εγω κατι που εχει γραψει αλλο μελος λιγο πιο πανω: Όπως έλεγε και ο Cipolla, «Ηλίθιος ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε μια ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανά να υφίσταται ακόμη και ζημίες». Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από BackFromHell
grinder_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Μα ειναι νομιζω προφανες οτι αυτο πηγε και τους ειπε ο πμ, αυτο τους "ψελλισε" αλλα μαλλον δεν το ειδες ορθα, άλλα νομιζες: ανεβαστε τα δεδομενα ανα ευρω για να μην ειστε οι πιο ακριβοι και χρειαστει να κανετε μειωσεις τιμων. Και εκαναν ακριβως αυτο αμεσως μετα. Δεν ειναι προφανες; Που οφειλεται το μπερδεμα; Το καρτελ ποιος το εφτιαξε; Αλλου εργο ειναι; Δεν ειναι "απεναντι", "παρεα" ειναι. "Ολα καλα" λοιπον στην Ελλαδιτσα. Κανένα μπέρδεμα, απλώς το ανέφερα για αυτούς που δεν βλέπουν την πραγματικότητα και είχαν/έχουν αυταπάτες ότι ξαφνικά θα αλλάξουν τα πράγματα και λοιπούς καρτελολάγνους. Ούτε αυτό το ελάχιστο που είχαν στήσει επικοινωνιακά δεν έγινε. Κανένα από τα μέσα ενημέρωσης δεν ασχολήθηκε με το πώς φτάσαμε να είμαστε οι ακριβότεροι στην Ευρώπη και η κουβέντα επικεντρώθηκε γύρω από τα data λες και στην ομιλία/sms και γενικότερα στην κινητή τηλεφωνία όλα είναι φυσιολογικά. Καλύτερα να μην είχε γίνει η συνάντηση γιατί στην τελική επισφραγίστηκε ότι αυτή η κατάσταση θα διαιωνίζεται στο διηνεκές. Μερικές ψευτοαυξήσεις σε επιλεγμένα πακέτα data έγιναν για να "ακυρωθούν" λίγο αργότερα με τις αυξήσεις τιμών που ανακοινώθηκαν. Θετικό ότι εμφανίζονται απεριόριστα πακέτα στην κινητή αλλά είναι άτοπο να πιστεύουμε ότι θα έχουμε τέτοιες παροχές με πχ. 20€ όπως συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο όταν το ελάχιστο πακέτο θα κοστίζει πλέον 10€ στην Vodafone. Επίσης μέσα από αυτές τις μέρες αποδείχτηκε ότι και πληρώνουμε ακριβά τις υπηρεσίες στην Ελλάδα και τα δίκτυα δεν έχουν τις κατάλληλες υποδομές όπως μας παραμύθιαζαν τόσα χρόνια. Και η εξήγηση είναι απλή, είναι προτιμότερο το διαχρονικό "άρμεγμα" όταν έχεις εγκλωβισμένους τους συνδρομητές σου και ταυτόχρονα τους περιορίζεις σε χαμηλή κατανάλωση λόγω αυξημένων τιμών. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από grinder_
andreasece Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Σε καρτοσυμβόλαια πάντως έχουν στα 30GB/ημέρα το όριο, με μείωση της ταχύτητας αν ξεπεραστεί, και όχι φραγή υπηρεσιών. Ξέρει κανείς αν τα 920MB της ορθής χρήσης στο εξωτερικό είναι ανά ημέρα ή στο σύνολο; 1
vairass Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, andreasece είπε Σε καρτοσυμβόλαια πάντως έχουν στα 30GB/ημέρα το όριο, με μείωση της ταχύτητας αν ξεπεραστεί, και όχι φραγή υπηρεσιών. Ξέρει κανείς αν τα 920MB της ορθής χρήσης στο εξωτερικό είναι ανά ημέρα ή στο σύνολο; 30 την ημέρα;;;;; αυτά είναι
banned_acc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) έχει φύγει εκτός η Vodafone? έχω 0mbps download και 32 upload! wtf? https://www.speedtest.net/result/a/5631458960 Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από guzel
bbbb Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Στις 4/1/2020 στις 4:58 ΜΜ, vairass είπε 30 την ημέρα;;;;; αυτά είναι 30 μέχρι να πιάσεις το όριο των 100gb εντός του μήνα. Δηλαδή σε 3 ημέρες πιανεις κόφτη και μετά 64kbps..
TasosRS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μιλάμε παιδιά μεγάλη απατεώνες είχα βάλει την προσφορά πριν 2 μέρες κοίταξα την πρώτη μέρα αν με χρεώνει δεν με χρέωνε μπαίνω σήμερα να δω κοιτάω απο 8.31GB που είχα έχω πάει στα 2.8GB γιατί έβαλα να δω και ταινίες είπα και γω απεριόριστα δεν έχουμε θέμα θα τους πάρω τηλέφωνο τώρα να τους τα χώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις