Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spectaculator είπε

Δεν πας καλά! Στις γιορτές οι υπόλοιποι έδωσαν τζάμπα, η κλέφτες τίποτα. Παραμονή πρωτοχρονιάς πήρα SMS για τις νέες αυξήσεις στη καρτοκινητή της. Και τώρα πάει να σου φάει και 2€ για το τίποτα. Πληροφοριακά, από το 1 Giga που έχω κάθε μήνα δεν καταναλώνω ούτε τα μισά. Σκόπιμα δεν έδωσε χρόνο ομιλίας, παρά σκουπίδια που δεν αξίζουν ούτε σέντ. Στο σπίτι έχω internet, στη δουλειά το ίδιο. Στο δρόμο, τι να σου πω, όταν οδηγώ δεν σε σκέφτομαι.

Επίσης το 4G της Voda στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά είναι για κλάματα!

Το 1 Giga δε μου φτάνει ούτε για μια βδομάδα. Κάθε μήνα ούτε τα μισά λεπτά ομιλίας δεν καταναλώνω. Σκουπίδι χρόνος τζάμπα..

Σπίτι έχω τηλέφωνο, στη δουλειά το ίδιο. Στο δρόμο, τι να σου πω, όταν οδηγώ δε μιλάω...

world-revolves-around-me.jpg.8a9874bfaf73d8d7500a4703928220a1.jpg

Oh wait..maybe not

Δημοσ.
11 ώρες πριν, BackFromHell είπε

3gb τη μερα με δυο ευρω, κλαιγεστε οτι σας κοροιδευουν, κανετε τους εξυπνιδηδες εδω, αλλα θα τρεξετε να το βαλετε στο κινητο της γκομενιτσας, του θειου, του ξαδερφου κλπ για να τους το παιξετε ψαγμενοι και tech freaks. Win win ο δικος σου.

Εντωμεταξυ δεν εχω καταλαβει και τι ακριβως σας φταιει... Τα δυο ευρω για ενα μηνα που ισοδυναμουν με μισο πακετο τσιγαρα η μισο ποτηρι καφε;

Τα 3gb τη μερα σε κινητο επειδη ειστε τοσο απλες και δε σας φτανουν;

Ε παρτε τους ενα τηλ και πειτε τους να σας αφαιρεσουν την απατηλη αυτη προσφορα απο τα κινητα σας και να σας δωσουν πισω τα δυο ευρω. Αλλα που...

Ε ρε αυξησεις που χρειαζεστε...

Όντως δεν καταλαβαίνεις.
Οι "ειδικές" προσφορές που τρέχουν σε περιόδους γιορτών φυσικά και κοροϊδεύουν το σύνολο των συνδρομητών που συνεχίζουν να χρυσοπληρώνουν τις υπηρεσίες σε μόνιμη βάση ολόκληρο το 12μηνο.
Περίμενε εσύ την επόμενη "summer offer" για να λες ότι πληρώνεις μισό καφέ για data.
Δεύτερον, τα 3GB όριο φυσικά και δεν φτάνουν όταν αφορούν 24ωρο και μπαίνει ουσιαστικά φραγή πέραν αυτού.
Φαντάσου να έχεις ένα αρχείο 3200MB και να "κοπεί" επειδή θα μπει ο κόφτης στην ταχύτητα και θα είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί.
Αλλά είπαμε εσύ δεν είσαι "άπλας" και οι ανάγκες σου είναι περιορισμένες.
Και ναι είναι τραγικό να μιλάς για "απεριόριστα" με 90GB με ημερήσιο κόφτη εν έτη 2020, όταν μάλιστα άλλη εταιρία έχει δώσει πρακτικά απεριόριστα.
Δεν ήξερα ότι οι λέξεις έχουν διαφορετική ερμηνεία κάθε φορά.

Πρόσφατα το καρτέλ στην κινητή έδειξε την ισχύ του όταν ο PM μιας χώρας προσπάθησε να "ψελλίσει" δύο κουβέντες.
Η επιθυμία σου για αυξήσεις που "εμείς χρειαζόμαστε" (γιατί εσένα δεν θα σε αγγίξουν), έχει γίνει πραγματικότητα.
Νέες αυξήσεις σε όλα τα πακέτα από την vodafone.
https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20191227-allages-paketon-gia-syndromites-kartokinitis/
Όλοι εσείς τα wannabe μεγαλοστελέχη των εταιριών που θέλετε να μας πείσετε ότι δεν συμβαίνει κάτι στρεβλό με διάφορες δήθεν εξυπνάδες, τι ακριβώς προσπαθείτε να καταφέρετε;
Όπως έλεγε και ο Cipolla,
«Ηλίθιος ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε μια ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανά να υφίσταται ακόμη και ζημίες».

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Πρόσφατα το καρτέλ στην κινητή έδειξε την ισχύ του όταν ο PM μιας χώρας προσπάθησε να "ψελλίσει" δύο κουβέντες.

Η επιθυμία σου για αυξήσεις που "εμείς χρειαζόμαστε" (γιατί εσένα δεν θα σε αγγίξουν), έχει γίνει πραγματικότητα.
Νέες αυξήσεις σε όλα τα πακέτα από την vodafone.
https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20191227-allages-paketon-gia-syndromites-kartokinitis/
Όλοι εσείς τα wannabe μεγαλοστελέχη των εταιριών που θέλετε να μας πείσετε ότι δεν συμβαίνει κάτι στρεβλό με διάφορες δήθεν εξυπνάδες, τι ακριβώς προσπαθείτε να καταφέρετε;
Όπως έλεγε και ο Cipolla,
«Ηλίθιος ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε μια ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανά να υφίσταται ακόμη και ζημίες».

Επιτέλους ένας που βλέπει και το δάσος εκτός από το δέντρο! 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, takjar είπε

Για συμβόλαιο δοκιμάστε με αυτό το link http://content.vodafone.gr/Data/NY2020/

Μου ήρθε αυτό το μήνυμα:
AΠEPIOPIΣTA DATA ΓIA OΛO TON IANOYAPIO ME 2E ΓIA NA MOIPAΣTEITE TIΣ ΠPΩTEΣ ΣTIΓMEΣ TOY NEOY ETOYΣ ME OΛOYΣ! MΠEITE EΔΩ http://content.vodafone.gr/Data/NY2020/ ΓIA NA ΠAPETE THN ΠPOΣΦOPA. TA GB THΣ ΠPOΣΦOPAΣ ΔEN MOIPAZONTAI ME AΛΛEΣ ΣYΣKEYEΣ. IΣXYEI ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ 920MB ΓIA ROAMING ENTOΣ E.E.. KAΛH XPONIA!O ΠPOΣΩΠIKOΣ ΣAΣ ΣYMBOYΛOΣ

Το eτσίμπησα.

Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.
11 ώρες πριν, guzel είπε

Ταχύτητες με τα μαϊμού απεριόριστα:

https://www.speedtest.net/result/a/5624433476

Συγχαρητήρια στη Vodafone 🤣

Τοσο εχω με πληρωμενα πανακριβα data στην wind. Σημαινει οτι μονο του αυτο που δινεις δεν μας εξηγει κατι. Παιζει ρολο το σημειο που βρισκεσαι τι ταχυτητες δινει.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, matrixxx είπε

Τοσο εχω με πληρωμενα πανακριβα data στην wind. Σημαινει οτι μονο του αυτο που δινεις δεν μας εξηγει κατι. Παιζει ρολο το σημειο που βρισκεσαι τι ταχυτητες δινει.

Φαντάσου να ήταν και κανονικά απεριόριστα της wind έτσι;;;; Νομίζω εκεί έχει κόφτη μετά τα 20gb και σε ρίχνει στο 1.5mbps;

Screenshot_20200103-172405.png.33ec0a09c0bb9e911c63e56253915077.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να κανω τον συνηγορο του διαβολου :D

ειχατε και άλλες φορές για 27-28 μέρες 3γίγα/μέρα (81γίγα/μήνα) με 2Ευρώ/μηνα??😇

Επεξ/σία από kostakiss
  • Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, matrixxx είπε

Συμφωνώ απόλυτα. Κοίτα παράδειγμα τα δικα μου αποτελέσματα με 4G Vodafone. Ειναι αναλογα την περιοχή και το τι κεραία εχουν βάλει. 

https://www.speedtest.net/my-result/a/5624587769

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, kostakiss είπε

ειχατε και άλλες φορές για 27-28 μέρες 3γίγα/μέρα (81γίγα/μήνα) με 2Ευρώ/μηνα??😇

Εγώ είχα και στο χωριό μου κάποτε 🤣

μια χαρά είναι η προσφορά και σίγουρα υπάρχουν προβληματικά σημεία σε όλα τα δίκτυα. Και στην cosmote πάλι υπήρχαν παράπονα για την πτώση της ταχύτητας

Επεξ/σία από bbbb
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kostakiss είπε

Ναι είχαμε πριν μια εβδομάδα πραγματικά απεριόριστα από άλλον πάροχο με φουλ ταχύτητες. Οπότε τα μαϊμού όπως καταλαβαίνεις ξυνίζουν και προκαλούν γκρίνια 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, guzel είπε

Φαντάσου να ήταν και κανονικά απεριόριστα της wind έτσι;;;; Νομίζω εκεί έχει κόφτη μετά τα 20gb και σε ρίχνει στο 1.5mbps;

Screenshot_20200103-172405.png.33ec0a09c0bb9e911c63e56253915077.png

Η προσφορά στο f2g ειναι 20 και τέλος.. δεν έχει άλλο και τιμη 10.40€. Οπότε ναι τα 2€ της vodafone για ολο τον ιανουαριο για 3gb/ημέρα είναι όαση..Ενημερωτικά στο απεριόριστο συμβόλαιο της ειναι 15gb και μετά εως 1 αλλά και στο 1/3 της τιμής της πράσινης.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...