vairass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε αν δουλεύεις δε τελειώνουν, αν "δουλεύεις" όμως δε φτάνουν. Εκτός αν το έχετε συνέχεια ανοιχτό για να ακούτε τραγούδια στο youtube. Σπατάλη κανονική δηλαδή. Εμένα μου περισσεύουν τόσα κάθε μήνα γιατί σπίτι και δουλειά έχω wifi. Τώρα αν εσύ είσαι οδηγός αλλάζει το θέμα. Ε οδηγός είμαι βρε... Ακούω ράδιο οκ αλλά αν θέλω να ακούσω μερικά κομμάτια που μου αρέσουν το βάζω ναι. Αυτό μιλάμε κάνα 20 λεπτό γίνεται όχι όλη την ημέρα.... Δεν έχω και τόσο χρόνο. Γενικά ρε συ 3 γιγα ανα ημέρα είναι καλά πιστεύω.
Billator Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Doubt είπε Δεν θα εμφανίσει 3Gb γιατί δεν υπάρχει αυτό το όριο. Υπάρχουν απεριόριστα με πολιτική ορθής χρήσης. Σε ανάλογη προσφορά (συμβόλαιο) είχα ξεπεράσει τα 3 και δεν έγινε τίποτα, ούτε το έκοψαν, ούτε έπεσε η ταχύτητα, ούτε καν με ενόχλησαν. Για μια μέρα έγινε αυτό και αντί για 3 έφτασα τα 3,5. Δεν χρειάστηκε 2η φορά και δεν το κυνήγησα κι εγώ. Όποιος είναι περίεργος, ας δοκιμάσει. Η Vodafone έχει ορθή πολιτική χρήσης στα 4gb. Επί 2 χρόνια (μέχρι και πριν 7-8 μήνες) σχεδόν καθημερινά τα έφτανα στο όριο. Κυμαίνεται από 3.9 μέχρι 4.3gb (χωρίς να ξέρω γιατί συμβαίνει η διακύμανση). Μόλις μπαίνει όμως ο περιορισμός δεν μπορείς ούτε μηνύματα σε messenger / viber να λάβεις/στείλεις.. και στην ουσία στο κόβουν μαχαίρι. Η cosmote από την άλλη δεν έχει κόφτη ούτε φαινομενικά όριο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3gb τη μερα με δυο ευρω, κλαιγεστε οτι σας κοροιδευουν, κανετε τους εξυπνιδηδες εδω, αλλα θα τρεξετε να το βαλετε στο κινητο της γκομενιτσας, του θειου, του ξαδερφου κλπ για να τους το παιξετε ψαγμενοι και tech freaks. Win win ο δικος σου. Εντωμεταξυ δεν εχω καταλαβει και τι ακριβως σας φταιει... Τα δυο ευρω για ενα μηνα που ισοδυναμουν με μισο πακετο τσιγαρα η μισο ποτηρι καφε; Τα 3gb τη μερα σε κινητο επειδη ειστε τοσο απλες και δε σας φτανουν; Ε παρτε τους ενα τηλ και πειτε τους να σας αφαιρεσουν την απατηλη αυτη προσφορα απο τα κινητα σας και να σας δωσουν πισω τα δυο ευρω. Αλλα που... Ε ρε αυξησεις που χρειαζεστε... Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από BackFromHell
vairass Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε 3gb τη μερα με δυο ευρω, κλαιγεστε οτι σας κοροιδευουν, κανετε τους εξυπνιδηδες εδω, αλλα θα τρεξετε να το βαλετε στο κινητο της γκομενιτσας, του θειου, του ξαδερφου κλπ για να τους το παιξετε ψαγμενοι και tech freaks. Win win ο δικος σου. Εντωμεταξυ δεν εχω καταλαβει και τι ακριβως σας φταιει... Τα δυο ευρω για ενα μηνα που ισοδυναμουν με μισο πακετο τσιγαρα η μισο ποτηρι καφε; Τα 3gb τη μερα σε κινητο επειδη ειστε τοσο απλες και δε σας φτανουν; Ε παρτε τους ενα τηλ και πειτε τους να σας αφαιρεσουν την απατηλη αυτη προσφορα απο τα κινητα σας και να σας δωσουν πισω τα δυο ευρω. Αλλα που... Ε ρε αυξησεις που χρειαζεστε... Ρέ φίλε τι περιμένεις ; σου δίνει κάθε χρόνο ένας μπόνους και επιλέγεις εσύ έναν άλλον που ξέρεις από πριν ότι όχι δεν θα σου δώσει ποτέ μπόνους αλλά θα σου κάνει και μείωση... Αυτή είναι η Ελλάδα.
likos_de Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Εγώ αυτό που βλέπω είναι αντί να τους πάρουμε όλους με τις πέτρες (και τους 3) χαιρόμαστε για τις προσφορές που μας δίνουν μια φορά στο τόσο. Αυτά είναι καθρεφτάκια για ιθαγενείς. Χαρείτε τώρα λοιπόν την προσφορά σκυψτε το κεφάλι να τους πείτε ευχαριστώ γιατί από τις 3 του επόμενου μήνα έχει ωραιότατες αυξήσεις στα πακέτα η αγαπημένη σας vodafone. Τουλάχιστον αν είναι να δώσεις κάτι δώστο δωρεάν όπως η πράσινη και μην ζητάς 2ευρα γιατί περισσότερο άστεγο μου θυμίζει πάρα εταιρία. 4
SakafliaC Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Κλασική μόνιμη ελληνική ινσομνιακη μιζέρια και κλάψα.. 2ε τα 90GB και πάντα κάτι δε θα αρέσει. Γιατί 3gb τη μέρα είναι λίγα. Αν είστε άστεγοι χωρίς wifi ψάξτε σπίτι πρώτα και το κοιτάτε μετά για κινητό. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Έχω φοιτητικό Cosmote καθώς και φοιτητικό Vodafone. Κάθε 1η του μήνα παίρνω: 600 mb από την Cosmote 600 mb από τη Vodafone Με την online ανανέωση που κάνω στη Vodafone μου δίνει 100 MB καθώς και 1 διπλό shake 1200 MB για 30 μέρες ή 2 GB για 7 μέρες 1200MB από την αγορά πακέτου... Έχω χάσει τη μπάλα πόσα MB παίρνω από φίλους από το πάρε να χεις και της Vodafone και της Cosmote Βάλε και το What's up από την ανανέωση και το reload it... Απλά τα κρατάω για το καλοκαίρι...καθώς και για τις καφετέριες που βαριέμαι να ζητάω wifi...
link67 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δεν ξέρω αν το έχει γράψει κάποιος αλλά ισχύει και σε καρτοκινητο.
takjar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για συμβόλαιο δοκιμάστε με αυτό το link http://content.vodafone.gr/Data/NY2020/ Μου ήρθε αυτό το μήνυμα: AΠEPIOPIΣTA DATA ΓIA OΛO TON IANOYAPIO ME 2E ΓIA NA MOIPAΣTEITE TIΣ ΠPΩTEΣ ΣTIΓMEΣ TOY NEOY ETOYΣ ME OΛOYΣ! MΠEITE EΔΩ http://content.vodafone.gr/Data/NY2020/ ΓIA NA ΠAPETE THN ΠPOΣΦOPA. TA GB THΣ ΠPOΣΦOPAΣ ΔEN MOIPAZONTAI ME AΛΛEΣ ΣYΣKEYEΣ. IΣXYEI ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ 920MB ΓIA ROAMING ENTOΣ E.E.. KAΛH XPONIA!O ΠPOΣΩΠIKOΣ ΣAΣ ΣYMBOYΛOΣ Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από takjar 1
spectaculator Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, BackFromHell είπε 3gb τη μερα με δυο ευρω, κλαιγεστε οτι σας κοροιδευουν, κανετε τους εξυπνιδηδες εδω, αλλα θα τρεξετε να το βαλετε στο κινητο της γκομενιτσας, του θειου, του ξαδερφου κλπ για να τους το παιξετε ψαγμενοι και tech freaks. Win win ο δικος σου. Εντωμεταξυ δεν εχω καταλαβει και τι ακριβως σας φταιει... Τα δυο ευρω για ενα μηνα που ισοδυναμουν με μισο πακετο τσιγαρα η μισο ποτηρι καφε; Τα 3gb τη μερα σε κινητο επειδη ειστε τοσο απλες και δε σας φτανουν; Ε παρτε τους ενα τηλ και πειτε τους να σας αφαιρεσουν την απατηλη αυτη προσφορα απο τα κινητα σας και να σας δωσουν πισω τα δυο ευρω. Αλλα που... Ε ρε αυξησεις που χρειαζεστε... Δεν πας καλά! Στις γιορτές οι υπόλοιποι έδωσαν τζάμπα, η κλέφτες τίποτα. Παραμονή πρωτοχρονιάς πήρα SMS για τις νέες αυξήσεις στη καρτοκινητή της. Και τώρα πάει να σου φάει και 2€ για το τίποτα. Πληροφοριακά, από το 1 Giga που έχω κάθε μήνα δεν καταναλώνω ούτε τα μισά. Σκόπιμα δεν έδωσε χρόνο ομιλίας, παρά σκουπίδια που δεν αξίζουν ούτε σέντ. Στο σπίτι έχω internet, στη δουλειά το ίδιο. Στο δρόμο, τι να σου πω, όταν οδηγώ δεν σε σκέφτομαι. Επίσης το 4G της Voda στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά είναι για κλάματα! 1
bbbb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Φέτος πάντως ομιλία και SMS δεν έδωσε κανείς κάποια προσφορά
tiniakos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Τα Sms απορώ πως δεν έχουν πάει ακόμη για απόσυρση. 6 λεπτά πριν, bbbb είπε Φέτος πάντως ομιλία και SMS δεν έδωσε κανείς κάποια προσφορά Τι να την κάνει την ομιλία πια ο κόσμος , data θέλει να παίρνει μάτι τις ζωές των άλλων σε fb και insta. 1
likos_de Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε φιλαράκι μήπως έχεις 2ευρω να ενεργοποιήσω τα απεριόριστα στην Vodafone? 😂 Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από likos_de
Προτεινόμενες αναρτήσεις