Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτη την τιμη & να μαξαρεις ραμ, με ρωτας ειλικρινα, αν αξιζει?? Με τα ΧΙΛΙΑ!! 😃

Για τους χρονους μιλησε με καταστηματα, μπορει να ειναι ακομη μικροτεροι απο το
αναφερομενο (μου εχει συμβει, να φοβαμαι για εβδομαδα..& τριτη ημερα παρελαβα)

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ηδη εχει γινει η παραγγελια και επισης το λαπτοπ δεχεται μεχρι 8gb ραμ. Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια, ας κλειδωσει καποιος mod το θεμα!

Δημοσ.

Επειδη ακομη και κλειδωμενο θα μεινει να διαβαζεται: οποιον ενδιαφερει μελλοντικα, ας τεσταρει παραπανω!
Αλλωστε δεν ειναι πρωτη φορα που η Lenovo προκυπτει <φειδωλη> στη μεγιστη αναφερομενη μνημη λαπτοπ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως εγραψα , καποιες εταιριες δηλωνουν λιγοτερη μεγιστη μνημη απο οση υποστηριζει τελικα το μηχανημα.

Ειχα καποτε το lenovo y580 , ελεγε μεγιστη μεχρι 8 , τελικα επαιρνε μεχρι 16. Εχω ενα acer aspire 1810tz που παιζει με ddr2 μνημες , λεει μεγιστη μεχρι 4gb, 99.999% παει μεχρι 8gb.
Γιατι δηλωνουν λιγοτερη μεγιστη οι εταιριες δεν ξερω και δεν το καταλαβαινω , αλλα ισχυει σε καποιες μαρκες/μοντελα.
Το Lenovo B590 , ενδεχεται να εμπιπτει σε αυτην την κατηγορια , μιας και βρηκα στο γοογλε μια αναφορα οτι καποιος ειχε βαλει και παραπανω απο 4.

Απο κει και περα μπαινουν και οι παραγοντες κοστους , χρονου κλπ , και ο καθενας κινειται αναλογα.Απο την αλλη το τι δηλωσε καποιος σε καποιο σαιτ δεν ειναι και εγγυηση.Σε τετοια θεματα αν δεν παρεις μια μνημη να την βαλεις πανω ο ιδιος να δεις αν παιζει , δεν γινεται δουλεια..και τετοιες δοκιμες κοστιζουν.Αν δεν γινει δουλεια , τζαμπα λεφτα , ταλαιπωρια να την γυρισεις , να σου δωσουν αλλη κλπ κλπ κλπ.
Τεσπα , η ασφαλης κινηση ειναι το 4+4 , απλα στο μελλον εχε στο μυαλο σου οτι μπορεις να πας κατα 99.9999% σε 8+8 λογικα , καθως και να αναβαθμισεις και τον επεξεργαστη.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

Επεξεργαστη ισως κανω μελλοντικα αναβαθμιση, αλλα 16gb ram σε τετοιο λαπτοπ το οποιο χρησιμοποιει ο πατερας μου μονο για το youtube και το firefox, ειναι υπερβολη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Επεξεργαστη ισως κανω μελλοντικα αναβαθμιση, αλλα 16gb ram σε τετοιο λαπτοπ το οποιο χρησιμοποιει ο πατερας μου μονο για το youtube και το firefox, ειναι υπερβολη.

Εσυ ξερεις τις αναγκες του πατερα σου , αλλα γενικα το σερφινγκ εχει καταντησει το πιο δαπανηρο σε πορους "αθλημα" στις μερες μας.Αυτην την στιγμη εχω στον chrome ανοιχτα 10 tabs , 8 του ινσομνια , στατικες εικονες στην ουσια με τα οποια σκριπτς τρεχει το φορουμ , και ενα απο τα υπολοιπα 2 tabs , ειναι το φβ , και βλεπω στο task manager χρηση μνημης στο 1.5gb  !!

Σκεψου να ειχα ανοιχτα και τιποτα flash pages , youtube και γενικως σελιδες με media περιεχομενο..τι ειχε να γινει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...