Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θελω ένα σχετικα  φθηνο μικρόφωνο ,μεχρι 50-60 ευρώ δυναμικο για να μην έχω προβλημα με τροφοδοσια ή μπαταρια.

Επειδη κα΄ποιια δυναμικα μικρόφωνα βγάζουν  όταν τα συνδέεις με το mic in ενα φύσιγμα, θελω να ρωτη΄σω όσο πιο μικρή ειναι η εσωτερικη αντισταση πχ. 320 ΩΜ τόσο πιο χαμηλη ειναι η έξοδος του και  βγαζει φύσηγμα;

Αντίθετα λενε ότι  με μεγάλη αντίσταση πχ, 600 και πάνω ΩΜ η προσαρμογή είναι  πιο καλή χωρίς φύσηγμα.

Τι λέτε;

Δημοσ.

Καλησπέρα δεν έγραψα σφυρίγματα αλλά φύσηγμα., υποχρεώνεσαι να ανοίξεις περισσότερο  την είσοδο,line ή το gain και κάνει πως να στο πω ένα θόρυβο κάτι σαν αν φυσάει.

Υπάρχουν  όμως και μικροφωνα ,πάντα δυναμικά, ίδιας τιμής και κατηγορίας που έχουν διαφορετικη εσωτερικη αντισταση που ταιριάζουν άψογα με την εσωτερικη αντισταση της συσκευής πχ. κονσόλας ή εισόδου  υπολογιστή και έχουν πολύ καθαρό ήχο....

Δημοσ.

Για τι δουλειά το θέλεις το μικρόφωνο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, monoxromos είπε

ομιλία, φωνή

Δε μας λες και τι εξοπλισμό έχεις? υπάρχει κάρτα ήχου? το θέλεις για gaming? για βίντεο στο youtube? για ιντερνετικό ραδιόφωνο? προφανώς όχι για τραγούδι/ηχογράφηση

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

mic in laptop και mic in μικρης κοσολας .

Αυτό που με ενδιαφέρει  είναι  αν  η μικρή ή η μεγάλη εσωτερικη ωμική αντισταση ενός δυναμικού μικροφώνου είναι που κανει καλυτερη προσαρμογή .

Πχ με αντισταση 300 ΩΜ βγαζει θορυβο με 600 ΩΜ λιγότερο η και καθόλου.

Δημοσ.

Yποθετικά μιλάμε? έχεις ήδη μικρόφωνο και σου κάνει αυτό το φύσημα? μήπως είναι καλύτερο να κοιτάξεις τη λύση ενός mic preamp?

Δημοσ.

το μικροφωνο ειναι καλο  ειναι το rode procaster αλλά βγαζει  φυσηγμα γιατι μου ειπαν  οτι ειναι  300 ΩΜ μηπως να  παρω καποιο άλλο  π[χ 600 ΩΜ θα προσαρμοζεται  καλυτερα;

Η θέλει  πιο λιγα ΩΜ πχ. 200ΩΜ, εκεί προβληματιζομαι

Δημοσ.

ρε φίλε ποιος σου τα είπε αυτά? τι κάθεσαι και ασχολείσαι με τα ΩΜ? για να μην ανεβάζεις το gain και έχεις hiss θα πάρεις ένα mic preamp. Θα παίρνει το σήμα απ' το μικρόφωνο και θα το boostαρει οπότε δε θα χρειάζεται να ανεβάζεις το gain οπότε δε θα έχεις και hiss. Δεν ξέρω και τι εμπειρία έχεις πάνω στο αντικείμενο γιατί μπορεί να κάνεις και κάτι άλλο λάθος στη συνδεσμολογία σου.

Δημοσ.

Αδελφέ έχεις δίκιο  αλλά τα καλά preamp έχουν κάποιο κόστος και δεύτερον  πιθανόν να θέλουν και τροφοδοσία . Για σκέτο μικρόφωνο  ενδιαφέρομαι που να είναι συμβατό με το mic in που το θέλω...

Δημοσ.

Oπότε θέλεις να αγοράσεις ένα κατώτερο μικρόφωνο από αυτό που έχεις για να εξαλείψεις το πρόβλημα? και ποιος σου λέει ότι δε θα έχεις πάλι το ίδιο θέμα? Τεσπά ρωτά εδώ γιατί όλο και κάποιος θα σου απαντήσει που γνωρίζει περισσότερα https://www.noiz.gr/community/forums/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...