Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, firepc είπε

Βγαίνει στα 30€

Σαν πολλά δεν είναι?

Σαν πολλά σε σχέση με τι; Να "ρισκάρεις" σε ένα άγνωστο παιχνίδι;

Εφόσον το παιχνίδι είναι πράγματι καλό, 23,2 που το έχουν τώρα είναι πολύ καλό. Αν δεν είναι, και 30 και 23 πολλά είναι.

Έχουν φτάσει τα "ΑΑΑ" της πλάκας 70 ευρώ, αναλογικά, όχι, δεν είναι πολλά. Ως εύρος τιμών. Αν δεν είναι καλό, προφανώς και είναι πολλά, αλλά αυτό ισχύει για όλα τα παιχνίδια.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

header.jpg?t=1726617939

17 Οκτωβρίου περιμένω το Mechwarrior 5: Clans, που είναι το νέο (και τρίτο Mechwarrior) παιχνίδι της Piranha Games Interactive (PGI).

Σε αντίθεση με το Mechwarrior 5: Mercenaries, αυτή την φορά δεν θα είναι sandbox και θα παίζουμε σαν Clanners στην εποχή που οι Clans κάνουν την επιστροφή και εφόρμησή τους στην Inner Sphere. Συγκεκριμένα, θα ελέγχουμε τον αρχηγό ενός Star (οι Clans δεν λειτουργούν με lance των 4 όπως η Inner Sphere) 5 ατόμων από την Clan Smoke Jaguar, που είναι μια από τις πιο γνωστές Clans (και όσοι θυμούνται από το Mechwarrior 3, αλλά και τα novels, δεν περνάνε καλά μετά :P ). Θα έχει διαφορετικό τρόπο να ελέγχουμε τους ΑΙ teammates, υποστηρίζει co-op με 4 παραπάνω άτομα (5 σύνολο, όπως είπαμε) και φυσικά, θα έχουμε Clan Mechs και τα οπλικά τους συστήματα, κάτι που έλειπε από το Mechwarrior 5: Mercenaries.

Edit: Oops, είχα ξεχάσει να βάλω το link στην εικόνα...

• Like 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το Flint είχε ντέμο πρόσφατα, το οποίο βλακωδώς δεν δοκίμασα, όπως και κανένα άλλο ντεμο.
Μήπως το δοκίμασε κάποιος, να γράψει τις εντυπώσεις του;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/10/2024 στις 10:45 ΠΜ, G.TH. είπε

Το Flint είχε ντέμο πρόσφατα, το οποίο βλακωδώς δεν δοκίμασα, όπως και κανένα άλλο ντεμο.

Έφαγε πάλι delay

17 Δεκεμβρίου γράφει για το xbox και στο steam σκέτο 2024

Επεξ/σία από firepc
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όσο είδα το demo του Flint (σε τρία συνολικά stream) έδειχνε να θέλει δουλειά ακόμη. Πολύ ωραία αισθητική, στρωτό, δεν είχε crashes/glitches κτλ. αλλά οι μηχανισμοί και το UI χωρούσαν βελτίωση.

19 Noεμβρίου κυκλοφορεί το Toads of the Bayou:

header.jpg?t=1730716975

Roguelike deckbuilder, TBT, θαυμάσια αισθητική, πολύ ενδιαφέρον και το setting, προφανώς σε αυτά τα παιχνίδια (όπως και στο Menace from the Deep που επίσης περιμένω και αναφέρθηκε παραπάνω) το θέμα είναι τι λένε οι μηχανισμοί. Το Rogue Waters, λ.χ., που το συζητούσαμε προ καιρού, έχει πάρα πολύ επανάληψη και κανένα μηχανισμό που να σε πιέζει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις, μπορείς να φαρμάρεις αβίαστα και να πας στα story missions τούμπανο.

Για το Metal Slug Tactics κάνω το σταυρό μου να είναι καλό, τρελή νοσταλγία από τα ουφάδικα (που υπέφερα γιατί, δεν ξέρω αν σας το έχω ξαναπεί -ω, ναι, το έχω ξαναπεί ένα μύριο φορές- τα αντανακλαστικά μου είναι μάπα).

Στις 6 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το Mirthwood:

header.jpg?t=1730756983

Aπό τα πιο φιλόδοξα παιχνίδια που έχω υπόψη μου, είναι ένας συνδυασμός RPG/Simulation, με μεγάλη ελευθερία κατευθύνσεων/επιλογών σε ένα fantasy κόσμο, η αισθητική παραπέμπει κάπως στο Wildermyth (υπό την έννοια του 2D, εδώ τα γραφικά έχουν μια ναΐφ αισθητική).

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 31/10/2024 στις 10:45 ΠΜ, G.TH. είπε

Στις 5/11/2024 στις 7:29 ΠΜ, firepc είπε

Έφαγε πάλι delay

17 Δεκεμβρίου γράφει για το xbox και στο steam σκέτο 2024

Πλέον γράφει 17 Δεκεμβρίου και στο steam

https://store.steampowered.com/app/2366130/Flint_Treasure_of_Oblivion/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...