G.TH. Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 4/3/2024 στις 9:21 ΜΜ, firepc είπε Κυκλοφόρησε κανονικά Με το που έγραψα εδώ, ανέβασαν τιμή, αλλά σε νήμα όχι στο κατάστημα. Η πλάκα είναι πως το Black Prince που ενδιαφερόμουν, πήρε αναβολή 😄. Δεν είδα κάπου κάποιον να γράφει εντυπώσεις. Δεν είχε η λίστα το Millennia https://store.steampowered.com/app/1268590/Millennia/ ,κυκλοφόρησε χτες στο στυλ του Civ. Έχουν ήδη εξαγγείλει dlc οι αχόρταγοι της Paradox, το ένα θα έχει τα πυρηνικά.
firepc Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου ΑΠΡΙΛΙΟΣ 5/4 10/4 16/4 17/4 18/4 23/4 26/4 3 adventures σε ένα μήνα? Not bad 3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου Headquarters: World War II: TBT wargame, τοποθετημένο στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε streams και previews που το έχω δει δείχνει ενδιαφέρον, στα (μεγάλα) συν ότι το δημιούργησαν οι Ουκρανοί Starni Games, το στούντιο πίσω από τη (βάναυσα παραγνωρισμένη) σειρά Strategic Mind, έχοντας ως παραγωγούς τη Slitherine, που ό,τι παιχνίδι αποφασίζει να κυκλοφορήσει, το στηρίζει πιστά, για καιρό (βλ. Battlesector από τα πιο πρόσφατα). Manor Lords: Strategy, city builder, open world, μάχες στο στυλ των Total War αλλά πιο ρεαλιστικά (είναι ο στόχος). Πάρα πολύ φιλόδοξος τίτλος, σε τέτοιο βαθμό που έχω την αίσθηση πως ή θα θριαμβεύσει και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για πολλά χρόνια (όπως συνέβη με τα Total War πριν τους αλλάξουν τα κλαπέτα...) ή θα αποτύχει παταγωδώς. Πρώτη εμφάνιση για τους Slavic Magic, αλλά η Hooded Horse είναι σοβαρή εταιρία και στηρίζει ορισμένους πολύ ενδιαφέροντες τίτλους για το 2024. 4
firepc Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου Τα adventures φαίνονται ωραία και αυτό που ξεχωρίζω πιο πολύ είναι το Rauniot. Δείχνει ιντριγκαδόρικο 👍 Το Harold έχει ωραίο art style απο πλαστελίνη κάπως Το Zau θα παιχτεί κάποια στιγμή αργότερα. Είναι απο EA originals, κάνουν καλά παιχνίδια Απο 'κει και πέρα, το sandland ίσως να είναι διασκεδαστικό
firepc Δημοσ. 10 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου Στις 1/3/2024 στις 8:01 ΜΜ, Snoob είπε Απρίλιο ποντάρω στο Broken Roads 64 απο pcgamer 😕 https://www.pcgamer.com/games/rpg/broken-roads-review/
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Αυτοι δινουν κατι σκορ 89 σε ολες τις μεγαλες διαφημισεις που παιρνουν και 69 σε οτι δεν ειναι εμπορικο
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου Δυστυχώς φαίνεται πως υπάρχει θέμα και με το pacing του Broken Roads, και με την πολύ μικρή διάρκεια (μονοψήφιος αριθμός ωρών με 100% achievements, διαβάζω κάπου, αλλά δεν το έχω τσεκάρει ακόμη, οπότε το αναφέρω με κάποια επιφύλαξη). Στα θετικά, το ότι οι devs είναι εκεί, ακούν και δεν έχουν μουλαρώσει (όπως κάτι ψυχές που έλεγαν ότι δεν μπορούμε οι πληβείοι να αντιληφθούμε το καλλιτεχνικό τους όραμα...) Αντίθετα (και ευτυχώς), το Headquarters ξεκίνησε πολύ καλά. Σοβαροί devs, σοβαροί παραγωγοί, τα έγραφα και στις προτάσεις μου προ ημερών, υπάρχουν λόγοι αισιοδοξίας. Μετά από μια παρατεταμένη EA κυκλοφόρησε επίσημα το Revival: Recolonization 4x σε post-apocalyptic, δυστοπικό setting, με μεταλλαγμένους, terraforming και γενικά πολλές ιδέες. Σταθερά 80%+ στις κριτικές όλο αυτό το διάστημα της ΕΑ, με γερή έκπτωση αυτή τη στιγμή. Στα €23 (περίπου) μου είναι πολύ πιο εύκολο να το θέσω υπόψη τυχόν ενδιαφερόμενων, σε σχέση με τα €49 που έχει κανονικά.
firepc Δημοσ. 30 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου ΜΑΙΟΣ 2/5 8/5 9/5 13/5 14/5 15/5 16/5 21/5 22/5 23/5 28/5 31/5 6
firepc Δημοσ. 31 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) ΙΟΥΝΙΟΣ 4/6 6/6 14/6 18/6 19/6 21/6 25/6 Επεξ/σία 3 Ιουνίου από firepc 1
firepc Δημοσ. 3 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου Εγώ τo Still Wakes the Deep ξεχωρίζω το οποίο θα είναι day 1 στο gp 1
Mr Aris Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Βγάζουν riven, τι είπες τώρα, πόσα CD θα είναι? 🤣 Άμα έχει λογική τιμή θα το τιμήσω 1
firepc Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Mr Aris είπε Άμα έχει λογική τιμή θα το τιμήσω ποιά είναι λογική τιμή για σένα πχ?
Mr Aris Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, firepc είπε ποιά είναι λογική τιμή για σένα πχ? 35€ καλά είναι. Το original με τα cdια και το βιβλιαράκι που έχω ήταν πιο φτηνό αλλά νταξ, πλέον είναι άλλες οι τιμές...
firepc Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Mr Aris είπε 35€ καλά είναι. Το original με τα cdια και το βιβλιαράκι που έχω ήταν πιο φτηνό αλλά νταξ, πλέον είναι άλλες οι τιμές... Δεν πιστεύω να πάει πάνω απο 35€ Το remake του πρώτου myst, βγήκε στα 29€ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα