Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/3/2024 στις 9:21 ΜΜ, firepc είπε

Κυκλοφόρησε κανονικά

Με το που έγραψα εδώ, ανέβασαν τιμή, αλλά σε νήμα όχι στο κατάστημα. Η πλάκα είναι πως το Black Prince που ενδιαφερόμουν, πήρε αναβολή 😄. Δεν είδα κάπου κάποιον να γράφει εντυπώσεις.

Δεν είχε η λίστα το Millennia https://store.steampowered.com/app/1268590/Millennia/ ,κυκλοφόρησε χτες στο στυλ του Civ. Έχουν ήδη εξαγγείλει dlc οι αχόρταγοι της Paradox, το ένα θα έχει τα πυρηνικά.

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

header.jpg?t=1711452650

Headquarters: World War II: TBT wargame, τοποθετημένο στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε streams και previews που το έχω δει δείχνει ενδιαφέρον, στα (μεγάλα) συν ότι το δημιούργησαν οι Ουκρανοί Starni Games, το στούντιο πίσω από τη (βάναυσα παραγνωρισμένη) σειρά Strategic Mind, έχοντας ως παραγωγούς τη Slitherine, που ό,τι παιχνίδι αποφασίζει να κυκλοφορήσει, το στηρίζει πιστά, για καιρό (βλ. Battlesector από τα πιο πρόσφατα). 

header.jpg?t=1711897170

Manor Lords: Strategy, city builder, open world, μάχες στο στυλ των Total War αλλά πιο ρεαλιστικά (είναι ο στόχος). Πάρα πολύ φιλόδοξος τίτλος, σε τέτοιο βαθμό που έχω την αίσθηση πως ή θα θριαμβεύσει και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για πολλά χρόνια (όπως συνέβη με τα Total War πριν τους αλλάξουν τα κλαπέτα...) ή θα αποτύχει παταγωδώς. Πρώτη εμφάνιση για τους Slavic Magic, αλλά η Hooded Horse είναι σοβαρή εταιρία και στηρίζει ορισμένους πολύ ενδιαφέροντες τίτλους για το 2024.

• Like 4
Δημοσ.

Τα adventures φαίνονται ωραία και αυτό που ξεχωρίζω πιο πολύ είναι το Rauniot. Δείχνει ιντριγκαδόρικο 👍

Το Harold έχει ωραίο art style απο πλαστελίνη κάπως

Το Zau θα παιχτεί κάποια στιγμή αργότερα. Είναι απο EA originals, κάνουν καλά παιχνίδια

Απο 'κει και πέρα, το sandland ίσως να είναι διασκεδαστικό

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς φαίνεται πως υπάρχει θέμα και με το pacing του Broken Roads, και με την πολύ μικρή διάρκεια (μονοψήφιος αριθμός ωρών με 100% achievements, διαβάζω κάπου, αλλά δεν το έχω τσεκάρει ακόμη, οπότε το αναφέρω με κάποια επιφύλαξη). Στα θετικά, το ότι οι devs είναι εκεί, ακούν και δεν έχουν μουλαρώσει (όπως κάτι ψυχές που έλεγαν ότι δεν μπορούμε οι πληβείοι να αντιληφθούμε το καλλιτεχνικό τους όραμα...)

Αντίθετα (και ευτυχώς), το Headquarters ξεκίνησε πολύ καλά. Σοβαροί devs, σοβαροί παραγωγοί, τα έγραφα και στις προτάσεις μου προ ημερών, υπάρχουν λόγοι αισιοδοξίας. 

Μετά από μια παρατεταμένη EA κυκλοφόρησε επίσημα το Revival: Recolonization

header_alt_assets_6.jpg?t=1712865933

4x σε post-apocalyptic, δυστοπικό setting, με μεταλλαγμένους, terraforming και γενικά πολλές ιδέες. Σταθερά 80%+ στις κριτικές όλο αυτό το διάστημα της ΕΑ, με γερή έκπτωση αυτή τη στιγμή. Στα €23 (περίπου) μου είναι πολύ πιο εύκολο να το θέσω υπόψη τυχόν ενδιαφερόμενων, σε σχέση με τα €49 που έχει κανονικά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Άμα έχει λογική τιμή θα το τιμήσω 

ποιά είναι λογική τιμή για σένα πχ?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, firepc είπε

ποιά είναι λογική τιμή για σένα πχ?

35€ καλά είναι.

Το original με τα cdια και το βιβλιαράκι που έχω ήταν πιο φτηνό αλλά νταξ, πλέον είναι άλλες οι τιμές... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mr Aris είπε

35€ καλά είναι.

Το original με τα cdια και το βιβλιαράκι που έχω ήταν πιο φτηνό αλλά νταξ, πλέον είναι άλλες οι τιμές... 

Δεν πιστεύω να πάει πάνω απο 35€

Το remake του πρώτου myst, βγήκε στα 29€

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...