firepc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 9 Ιανουαριου AO Tennis 2 Monster Hunter World: Iceborne 17 Ιανουαριου Dragon Ball Z: Kakarot 24 Ιανουαριου Commandos 2 Remaster Praetorians Remaster 28 Ιανουαριου Journey to the Savage Planet Warcraft 3: Reforged Effie Φτωχος μηνας, σας ενδιαφερει κατι? 1
panagiotis54 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 dragonball φυσικα αλλα κλασσικα δεν περιμενω πολλα, αρκετα αδιαφορο μου μοιαζει...θα δειξει
firepc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 και γω μονο το Kakarot βλεπω να ξεχωριζει
xavier Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 γιατι ρε ανα μηνα το πατε? εχετε τελειωσει ολους τους προηγουμενους? σημερα θα τελειωσω το plague tale, και εχω στο προγραμμα μετα darksiders regenesis, re 2, gears 5, outer wilds. Μαλλον το darksiders ξεκιναω γιατι μου αρεσαν τα προηγουμενα... ευτυχως και ο Φλεβαρης ψοφιος ειναι. 1
firepc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Συζητησουλα ρε μπρο Και γω πιο πολυ με το backlog θα ασχοληθω Ισως να τσεκαρω το commandos 2 remaster 1
Greygore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 16 minutes ago, firepc said: με το backlog θα ασχοληθω Κοινώς η απάντηση μου όταν με ρωτάνε σε job interviews που βλέπω τον εαυτό μου σε 5-10 χρόνια 1
firepc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, xavier είπε γιατι ρε ανα μηνα το πατε? εχετε τελειωσει ολους τους προηγουμενους? σημερα θα τελειωσω το plague tale, και εχω στο προγραμμα μετα darksiders regenesis, re 2, gears 5, outer wilds. Μαλλον το darksiders ξεκιναω γιατι μου αρεσαν τα προηγουμενα... ευτυχως και ο Φλεβαρης ψοφιος ειναι. και btw, δεν λεμε να σε ενδιαφερει κατι απ το μηνα για να το παιξεις ντε και καλα τωρα Μπορει να θες κατι και να το δεις αργοτερα 😉
xavier Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, firepc είπε και btw, δεν λεμε να σε ενδιαφερει κατι απ το μηνα για να το παιξεις ντε και καλα τωρα Μπορει να θες κατι και να το δεις αργοτερα 😉 ναι βρε νταξ, δεν εχω θεμα με το νημα, ισα ισα το βρηκα ενδιαφερον και ας ειναι ψοφιοι οι μηνες...Απο το Μαρτη και μετα θα αρχισουν τα ωραια, θα αρχισει και ο τζερτζελος με τα next gen, θα εχει χαβαλε... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Το Kakarot αν είχε τo artstyle της ArcSys στο FighterZ και δεν ακουγόντουσαν τόσο ψόφιοι οι ηθοποιοί πια (ιαπωνικά) θα το είχα στα πιο υπόψιν, αλλά απ' όσο έχω δει/ακούσει...δεν τρελάθηκα. Το Iceborne πάντως είναι στανταράκι. 1
firepc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 4 Φεβρουαριου 13 Φεβρουαριου 19 Φεβρουαριου 25 Φεβρουαριου 28 Φεβρουαριου Σας ενδιαφερει? 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Azur Lane σε super-deep (pun intended) sale, γιατί δεν βγαίνει Kancolle που να μην είναι η japanese-only browser κατάσταση με 20 loops για να παίξει. Εdit: Τώρα που είδα gameplay, even I am not that degenerate. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από GhostRiderLSOV
EverythingYouBelieve Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Για τον προηγούμενο μήνα βλέπω πολύ μέτρια σχόλια για το remaster Commandos 2, bugs σε όλες τις πίστες, περίεργα animations, τεράστια φρύδια (!) και μισόσβηστα βλέμματα. Ελπίζω να ασχοληθούν λίγο και να το στρώσουν, αλλιώς δε βλέπω να υπάρχει ελπίδα να φτιάξουν καινούργια συνέχεια. Προς το παρόν η ορίτζιναλ έκδοση παραμένει μια χαρά και φουλ playable. Για αυτό το μήνα προσμένω το The Suicide of Rachel Foster που φαίνεται να έχει ενδιαφέρον, ευτυχώς κάποιοι ασχολούνται και βγαίνει και κανά adventure μια στο τόσο. 1
firepc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Πηρα το Commandos 2 remastered Μμαζι με το Praetorians που το εδινε προσφορα το Steam Την 2η μερα βγηκε Patch γυρω στο 1GB αλλα το game συνεχιζει να εχει προβληματα, ειδικα τα framedrops που κανει. Επαιξα τις πρωτες τρεις πιστες αλλα θελει πολλα patches ακομα για να φτιαχτει. Αυτον τον μηνα δεν βλεπω τπτ σπουδαιο παλι. Ισως τσεκαρω καποια στιγμη το adventure της Daedalic που λεει και ο φιλος πιο πανω 1
firepc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΜΑΡΤΙΟΣ 4/3 6/3 11/3 13/3 20/3 23/3 24/4 26/3 27/3 ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ ΚΟΥΚΟΥ ??? Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από firepc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα