EvilEyes Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, overpower είπε Απο το sound control panel, σιγουρεψε σε πρωτη φαση οτι η x3 ειναι η default συσκευη, και στην συνεχεια δοκιμασε να αυξησεις σε καθε output το level. Επισης, την εφαρμογη της creative την εχεις? Το knob ελεγχει το windows level, με την εφαρμογη να εχει δικο του volume control κατω δεξια. Η x3 είναι default. Το knob ενώ δείχνει ότι η ένταση ανεβοκατεβαίνει στο taskbar η ένταση παραμένει σταθερή, ενώ παίζει μουσική ακόμα και όταν πατάω το knob για να κάνει mute. Ακόμα και αν μετακινήσω τη μπάρα του ήχου στο task bar η ένταση παραμένει σταθερή. Αλλάζει μόνο όταν την αλλάξω από το Youtube ή από το πρόγραμμα αναπαραγωγής.
overpower Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, EvilEyes είπε Η x3 είναι default. Το knob ενώ δείχνει ότι η ένταση ανεβοκατεβαίνει στο taskbar η ένταση παραμένει σταθερή, ενώ παίζει μουσική ακόμα και όταν πατάω το knob για να κάνει mute. Ακόμα και αν μετακινήσω τη μπάρα του ήχου στο task bar η ένταση παραμένει σταθερή. Αλλάζει μόνο όταν την αλλάξω από το Youtube ή από το πρόγραμμα αναπαραγωγής. Δοκιμασε να ξανα εγκαταστησεις τα drivers ή reset μεσα απο το προγραμμα του Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από overpower
FLIMIT Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Ρε παιδια μια ερωτηση για συνδεση σε ηχομπαρα με woofer αξιζει? Θα δω διαφορα? Η αυτα ειναι κυριως μονο για ακουστικα?
dimath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Την πήρα πριν από λίγες μέρες από το site της creative όπου έδινε μαζί τα Aurvana SE. Η βελτίωση του ήχου για τα δικά μου ακουστικά (ATH-m50xBT), αυτιά και τσέπη δεν είναι αρκετή για να τα κρατήσω. Αν τα ακουστικά μου χρειαζόντουσαν την παραπάνω ενίσχυση θα τα κρατούσα, αλλά τώρα δεν τα έχω πάνω από 70% ένταση με bluetooth και με την X3 είμαι στο 30% σε low gain. To Super X-Fi μου άρεσε σε ταινίες και youtube αλλά όχι για μουσική. Εκεί προτιμώ "καθαρό" ήχο με το direct mode, χωρίς δηλαδή equalizer και τα εφέ του SBX. Παιχνίδια δεν παίζω, οπότε τα scout mode κτλ δεν τα δοκίμασα καν. Έπαιξε κατευθείαν σε android tv box αλλά όχι στο κινητό μου. Στο youtube είδα περιπτώσεις όπου παίζει και σε κινητό, αλλά είναι μάλλον ανάλογα με το ποιο μπορεί να την σηκώσει. Δεν ξέρω αν έχει νόημα βέβαια καθώς θα πίνει νεράκι την μπαταρία. Ίσως σε powered usb hub; Πριν την στείλω πίσω, να ρωτήσω μήπως από εδώ κάποιος την θέλει μαζί με τα ακουστικά που έδινε. 125€ συν κάνα 5ευρω για τα έξοδα αποστολής καθώς είμαι επαρχία. Eshop η Χ3 είναι στα 120€ τώρα, buychoice 127€ και Ευρώπη, Creative στα 125€. Τα ακουστικά, Aurvana SE, είναι σε προσφορά στα 60€ στο site της creative, amazon.de 67€ και skroutz δεν τα βλέπω. Δεν τα δοκίμασα καν, είναι σφραγισμένα στο κουτί τους και θα τα έδινα δώρο αν κρατούσα την Χ3. Στις 29/1/2020 στις 8:02 ΠΜ, FLIMIT είπε Ρε παιδια μια ερωτηση για συνδεση σε ηχομπαρα με woofer αξιζει? Θα δω διαφορα? Η αυτα ειναι κυριως μονο για ακουστικα? Την σύνδεσα για λίγο στην soundbar που έχω (Samsung HW-R550) και σε direct mode δεν άκουσα διαφορά καθώς συνδέεται με οπτική και τον ρόλο του DAC για την μετατροπή του ψηφιακού σήματος σε αναλογικό, φαντάζομαι, τον κάνει η ίδια η μπάρα. Αν ενεργοποιήσεις τα equalizer, surround, crystallize, bass, dialog+ και τα υπόλοιπα του SBX τότε προφανώς βλέπεις διαφορά. Είναι κυρίως για (απαιτητικά) ακουστικά αλλά όχι μόνο για αυτά. Αν την θέλεις μόνο για την μπάρα τότε δεν αξίζει κατά την άποψή μου καθώς είναι αρκετά τα χρήματα μόνο για το equalizer και τα εφέ. Αν σκοπεύεις να συνδέσεις και καλά ακουστικά κάποια στιγμή, τότε αλλάζει το πράγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα