Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/1/2020 στις 8:38 ΜΜ, black66.gr είπε

Όσοι πρόλαβαν πήραν. Η τιμή ανέβηκε στα 120 στο e-shop.gr και στα 127 στο buychoice.gr.

Στα 120 δεν αξιζει? Υπαρχει κατι αλλο καλυτερο. Τωρα δεν εχω τιποτα απο καρτες ηχου, μονο την Onboard της crosshair 6 hero. Επισης, virtual κτλ θα παιξει με τα pioneer hdj1500? (ηχεια τα r1700bt)

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, overpower είπε

Στα 120 δεν αξιζει? Υπαρχει κατι αλλο καλυτερο. Τωρα δεν εχω τιποτα απο καρτες ηχου, μονο την Onboard της crosshair 6 hero. Επισης, virtual κτλ θα παιξει με τα pioneer hdj1500? (ηχεια τα r1700bt)

Εγώ πιστευώ ότι αξίζει και στα 120. Σίγουρα αν δεν έχεις ακούσει ποτέ κάτι άλλο εκτός από τις onboard θα καταλάβεις μεγάλη διαφορά στον ήχο.

Επίσης virtual μπορεί να κάνει σε όλα τα ακουστικά, ακόμα και αν δεν είναι στην λίστα αυτών με τα υποστηριζόμενα προφίλ καθότι υπάρχει η επιλογή για χρήση ενός γενικού προφίλ που δουλεύει με όλα. Απλά μπορεί να μην πάρεις το μέγιστο από αυτό που θα έπερνες αν υπήρχε ειδικό προφίλ γ΄ αυτά, κλάιν. Το πόσο καλή δουλειά θα κάνει στον τομέα virtual είναι άλλο θέμα καθώς εξαρτάται και από τις δυνατότητες των hdj1500 στο κομμάτι αυτό (π.χ. πόσο μεγάλο soundstage έχουν). Για μένα πάντως το soundstage ήταν ένας από τους λόγους που είχα αγοράσει τα AKG Q701 και αν και δεν υπάρχει ειδικό προφίλ γ αυτά, χρησιμοποιώ αυτό για τα K701 που είναι αρκετά όμοιας κατασκευής και το αποτέλεσμα είναι άριστο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Th3Beh0ldeR είπε

Γ αυτό που μου αναφέρεις με τις ομιλίες από το κεντρικό κανάλι, σε μια ταινία που είδα ίσως όντως να μου φάνηκαν κάπως πιο σιγανές σε σχέση με τους υπόλοιπους ήχους, αν λες αυτό. Τώρα μπορεί να ήταν και ιδέα μου ή και λόγο της συγκεκριμένης ταινίας. Σε προβολές μέσω Netflix δεν έχω παρατηρήσει κάτι, ίσα ίσα που ο ήχος είναι καθαρός και ισορροπημένος. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να παίξεις με τις ρυθμίσεις του Virtual Surround που σου δίνει πολλές επιλογές (απόσταση ηχείων κτλ). Προσωπικά χρησιμοποιώ τα 2.0 ηχεία μου για ταινίες και σειρές και όλα αυτά παίζουν ανάλογα και με το set-up που έχει ο καθένας.

Δεν εννοώ αυτό. Εννοώ αν το SXFi(σε 7.1 mode) καταφέρνει να ξεγελάσει το μυαλό σου ότι οι φωνές των ηθοποιών(και διάφοροι άλλοι ήχοι) από το κεντρικό κανάλι στις ταινίες μοιάζουν να έρχονται αρκετά μπροστά από το κεφάλι σου και όχι μέσα σε αυτό ή κοντά στο κούτελό σου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, overpower είπε

Αξίζει και με το παραπάνω, απλά δεν είναι προσφορά πλέον γιατί τόσο παίζει παντού.

Δημοσ.

Σε κάτι συζητήσεις που έχω δει σε forum, από άτομα που έχουν και τις δύο, θεωρούν καλύτερη την X3. Αυτό για όσους δεν έχουν ανάγκη το portability. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Th3Beh0ldeR είπε

Σε κάτι συζητήσεις που έχω δει σε forum, από άτομα που έχουν και τις δύο, θεωρούν καλύτερη την X3. Αυτό για όσους δεν έχουν ανάγκη το portability. 

Ναι το ψαχνω και reddit γενικα. Μια βλεπω υπερ για την χ3, μια για την g6

Δημοσ.

την g6 την εβγαλε το eshop στα 99 ευρω στα crazysundays από σήμερα....

Ερώτηση επειδή την παρήγγειλα και είμαι άσχετος...παιζω σε 55 Samsung παιχνίδια με σύνδεση hdmi  από pc και έχω από TV  με οπτική ίνα μια ηχομπαρα 5.1.... Η κάρτα χρησιμεύει με τέτοια σύνδεσμολόγια? Θα μπορώ αν την αξιοποιήσω? Το λέω επειδή να φανταστώ μεταφέρω από την onboard στην tv και από εκεί βγάζω με οπτική στην μπάρα, επί της ουσίας παρεμβαίνει η tv για τον ήχο.... Επισης μπορεί να γίνει χρήση σε κονσόλες με κάποια σύνδεσμολόγια. Συγνώμη για τις ερωτήσεις....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη σας ημερα! Θα ηθελα να ρωτησω παρακαλω αν η g6 μπορει να συνδεθει με jack με τα ηχεια creative t40 που εχω στο pc, και αν ναι που; Επειδη βλεπω στις φωτο υποδοχες με σηματακι για ακουστικα μονο. Να πω οτι δεν παιζω παιχνιδια ουτε εχω ακουστικα παρα μονο τα ηχεια. Μεχρι τωρα ειμαι με την on board realtek 1150.

Σας ευχαριστω!

Υ.Γ. Η ερωτηση κατοπιν της προσφορας απο το eshop στα 99€

Επεξ/σία από cmorales
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φακ. Χθες παρελαβα στα 120 την g6

2 ώρες πριν, cmorales είπε

Καλη σας ημερα! Θα ηθελα να ρωτησω παρακαλω αν η g6 μπορει να συνδεθει με jack με τα ηχεια creative t40 που εχω στο pc, και αν ναι που; Επειδη βλεπω στις φωτο υποδοχες με σηματακι για ακουστικα μονο. Να πω οτι δεν παιζω παιχνιδια ουτε εχω ακουστικα παρα μονο τα ηχεια. Μεχρι τωρα ειμαι με την on board realtek 1150.

Σας ευχαριστω!

Υ.Γ. Η ερωτηση κατοπιν της προσφορας απο το eshop στα 99€

Στην πισω υποδοχη (line/optical out)

Ειναι πλεον εξαντλημενο. Αν ξανα γινει διαθεσιμο να δημιουργηθει καινουργιο θεμα

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

Αγόρασα πριν 3 μέρες την X3 στα 120. Ομολογώ από τις πιο ηλίθιες αγορές που έχω κάνει ποτέ μου σε pc part. Την πρώτη μέρα λειτούργησαν τα πάντα κανονικά, την επόμενη και μετά δε μπορώ να ρυθμίσω την ένταση του ήχου. Δε λειτουργεί ούτε το knob αυξομείωσης της συσκευής, ούτε από το soundblaster command ούτε καν από την taskbar των windows. Δε ξέρω τι κόλλημα έχει φάει, θα ήθελα κάποια λύση αν υπάρχει αλλιώς θα πάει για φούντο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, EvilEyes είπε

Αγόρασα πριν 3 μέρες την X3 στα 120. Ομολογώ από τις πιο ηλίθιες αγορές που έχω κάνει ποτέ μου σε pc part. Την πρώτη μέρα λειτούργησαν τα πάντα κανονικά, την επόμενη και μετά δε μπορώ να ρυθμίσω την ένταση του ήχου. Δε λειτουργεί ούτε το knob αυξομείωσης της συσκευής, ούτε από το soundblaster command ούτε καν από την taskbar των windows. Δε ξέρω τι κόλλημα έχει φάει, θα ήθελα κάποια λύση αν υπάρχει αλλιώς θα πάει για φούντο.

Απο το sound control panel, σιγουρεψε σε πρωτη φαση οτι η x3 ειναι η default συσκευη, και στην συνεχεια δοκιμασε να αυξησεις σε καθε output το level. Επισης, την εφαρμογη της creative την εχεις?

Το knob ελεγχει το windows level, με την εφαρμογη να εχει δικο του volume control κατω δεξια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...