Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά!

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν μαγειρεύει ο ένοικος του πάνω ορόφου, οι οσμές έρχονται μέσω του απορροφητήρα μου στο διαμέρισμά μου. Γιατί συμβαίνει αυτό? Πώς μπορεί να αντιμετωπισθεί? 

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Μηπως υπαρχει κοινή σωληνα, απίθανο για απορροφητήρες σε κατασκευή πολυκατοικίας αλλα ποτέ δεν ξερεις, ειναι "τυφλές" οι κουζίνες σας

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, sager είπε

Καλή χρονιά!

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν μαγειρεύει ο ένοικος του πάνω ορόφου, οι οσμές έρχονται μέσω του απορροφητήρα μου στο διαμέρισμά μου. Γιατί συμβαίνει αυτό? Πώς μπορεί να αντιμετωπισθεί? 

Ευχαριστώ πολύ.

κλαπέτο απορροφητήρα κουζίνας

Μπορείς να ρωτήσεις (εκτός από τεχνικό) και κάποιο κατάστημα με ανταλλακτικά οικιακών συσκευών

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Μηπως υπαρχει κοινή σωληνα, απίθανο για απορροφητήρες σε κατασκευή πολυκατοικίας αλλα ποτέ δεν ξερεις, ειναι "τυφλές" οι κουζίνες σας

@NikosKallithea Ειδικά στις καινούργιες πολυκατοικίες είναι συχνό φαινόμενο. Εγώ ενοικιάζω σπίτι που έχει κοινό σωλήνα αποροφητήρα και τον έχουμε 4 διαμερίσματα! Δράμα ο άλλος πρωι πρώι τηγανίζει ή μαγειρεύει βαριά φαγητά και σου έρχεται να ξεράσεις :(

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, panagGR είπε

@NikosKallithea Ειδικά στις καινούργιες πολυκατοικίες είναι συχνό φαινόμενο. Εγώ ενοικιάζω σπίτι που έχει κοινό σωλήνα αποροφητήρα και τον έχουμε 4 διαμερίσματα! Δράμα ο άλλος πρωι πρώι τηγανίζει ή μαγειρεύει βαριά φαγητά και σου έρχεται να ξεράσεις :(

Αυτοι οι μηχανικοί άχρηστοι τελείως, ακου κοινή σωλήνωση, χαχααααα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, panagGR είπε

κλαπέτο

αν χτυπάει τακ-τακ οταν δουλευεις τον απορ/ρα βαλτο ανάποδα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

κλαπέτο

αν χτυπάει τακ-τακ οταν δουλευεις τον απορ/ρα βαλτο ανάποδα

Τον ανοίγω όταν καταλαβαίνω δεν μπορώ όμως να αφήνω ανοιχτό απορροφητήρα όλο τον βράδυ μην τυχόν μαγειρέψει ο απο κάτω!

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Αυτοι οι μηχανικοί άχρηστοι τελείως, ακου κοινή σωλήνωση, χαχααααα

Γιαυτό εγω θέλω να φτιάξω το δικό μου σπίτι και μάλιστα χωριό να έχω την ησυχία μου και ένα καλό περιβάλλον για το παιδί!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, panagGR είπε

Η κατακορυφη στηλη πρεπει να ειναι κοινη και ο ενας κατω η διπλα απο τον αλλο ; Και το κλαπετο τι να σου κανει σε τετοια περιπτωση 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε

Η κατακορυφη στηλη πρεπει να ειναι κοινη και ο ενας κατω η διπλα απο τον αλλο ;

Κατακόρυφη στήλη =ο ένας κάτω από τον άλλον. 

Συνήθως έτσι είναι αποχετευσεις κουζινας, μπανιων και εξαερισμοι μπανιων. 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Επομενως ειναι κατασκευαστικο θεμα της οικοδομης? Το κλαπετο θα σταματησει την εισροη αερα?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sager είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Επομενως ειναι κατασκευαστικο θεμα της οικοδομης? Το κλαπετο θα σταματησει την εισροη αερα?

Προσωπικά δεν εχω δει απορροφητήρα χωρις κλαπετο, αν εχει ισως βελτιωση λιγο την κατάσταση, αλλα δεν θα την εξαφανίσει

Δημοσ.
8 ώρες πριν, KoreanW είπε

αφού δεν το συνέδεσαν με τον εξαερισμό του μπάνιου
να λες και ευχαριστώ...

Εμένα μυρίζει το μπάνιο μου, το οποίο δεν έχει παράθυρο, όταν μαγειρεύουν οι πάνω/κάτω.

Και μόλις έκανα το συνειρμό "τι μυρίζει στην κουζίνα τους όταν "μαγειρεύω"".

😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...