Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Μία βοήθεια γιατι είμαι ψιλοάσχετος. Θελω να φτιάξω PC για το γιο μου που παίζει fornite. Οι απαιτήσεις για το παιχνίδι είναι, εκτός των άλλων, η κάρτα γραφικών nvidia gtx 660 ή AMD Radeon HD 7870, οι οποίες δεν υπαρχουν και θέλω να βρω μία αντίστοιχων δυνατοτήτων αλλά σχετικά οικονομική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας σε τόσο παλιά κάρτα η να κοιτάζεις καν σειρα 6ΧΧ nvidia.

η κάρτα που λέει το παιχνίδι είναι για τις χαμηλότερες απαιτήσεις, δεν υπάρχει λόγος να το τρέχει σε χαμηλά γραφικά εκτός κ αν έχεις και κανέναν επεξεργαστή 10ετιας και βάλε.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Κάτι τελευταίο επειδη δεν το έχω και πολύ το αντικείμενο. Υπάρχει στον kotsovolo αυτό το gaming pc 

Infinity Gear Core R2 

Desktop PC.
Αξίζει να το πάρω? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chrisuncity είπε

Έχεις δίκιο. Κάτι τελευταίο επειδη δεν το έχω και πολύ το αντικείμενο. Υπάρχει στον kotsovolo αυτό το gaming pc 

Infinity Gear Core R2 

Desktop PC.
Αξίζει να το πάρω? 

Tο συγκεκριμένο με τον AMD Athlon 200GE ΔΕΝ κάνει για gaming. (fortnite κλπ)

Είτε θα κοιτάξεις για κάποιο με τον 3200G ή 3400G είτε  για κάρτα.
Αναλόγως το πισί που έχεις τώρα πάντως ο γιός σου θα παίξει άνετα το fortnite με μία GTX1650.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα ξεκινάς το pc από το μηδέν ,δεν έχεις τίποτα ήδη; Θέλεις έτοιμο σύστημα ; θέλεις να πάρεις κομμάτι κομμάτι ; Πες τι θες και κυρίως τα χρήματα στα οποία θες να κινηθείς , αλλά παίζει να σαι σε λάθος νήμα για αυτή την συζήτηση

Επεξ/σία από Panagiotis321
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dpolal είπε

Tο συγκεκριμένο με τον AMD Athlon 200GE ΔΕΝ κάνει για gaming. (fortnite κλπ)

Είτε θα κοιτάξεις για κάποιο με τον 3200G ή 3400G είτε  για κάρτα.
Αναλόγως το πισί που έχεις τώρα πάντως ο γιός σου θα παίξει άνετα το fortnite με μία GTX1650.

Αυτό το gaming pc του kotsovolou έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Θέλω να δω τι με συμφέρει γιατι δεν έχω pc, να φτιάξω θέλω.

1 λεπτό πριν, Panagiotis321 είπε

Άρα ξεκινάς το pc από το μηδέν ,δεν έχεις τίποτα ήδη; Θέλεις έτοιμο σύστημα ; θέλεις να πάρεις κομμάτι κομμάτι ; Πες τι θες και κυρίως τα χρήματα στα οποία θες να κινηθείς , αλλά παίζει να σε σε λάθος νήμα για αυτή την συζήτηση

Θέλω να δω, επειδή ξεκινάω από το μηδεν, αν είναι καλό το pc που βρήκα στον kotsovolo για να μην μπω στη διαδικασία να φτιάξω. Δεν διαθέτω πολλά χρήματα , το πολύ μέχρι 450

Δημοσ.

Καλό θα ήταν εδώ να ήταν το νήμα συνολικά https://www.insomnia.gr/forums/forum/49-νέα-συστήματα-αναβαθμίσεις/   κάντο εδώ καλύτερα το νήμα συμπλήρωσε την φόρμα που έχουν και στο τέλος θα βρεθεί μια καλή λύση

αυτό του κωτσοβολου ξέχνα το,υπάρχουν site καλύτερα σε τιμές σε έτοιμα συστήματα καθώς και site να τα πάρεις κομμάτι κομμάτι και να στο στήσουν αυτοί και να το πάρεις έτοιμο που θα βγει κάτι ακόμα καλύτερο 

τώρα γενικά με budget για πύργο 450 για fortnite μια χαρά φτάνουν τα χρήματα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisuncity είπε

Αυτό το gaming pc του kotsovolou έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Θέλω να δω τι με συμφέρει γιατι δεν έχω pc, να φτιάξω θέλω.

Θέλω να δω, επειδή ξεκινάω από το μηδεν, αν είναι καλό το pc που βρήκα στον kotsovolo για να μην μπω στη διαδικασία να φτιάξω. Δεν διαθέτω πολλά χρήματα , το πολύ μέχρι 450

Τσέκαρε εδώ για desktop με τον 3400g,  που θεωρείται η καλύτερη επιλογή αν δεν έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών

https://www.skroutz.gr/c/24/desktops.html?keyphrase=3400g+pc&order_by=pricevat&order_dir=asc

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fredman είπε

Τσέκαρε εδώ για desktop με τον 3400g,  που θεωρείται η καλύτερη επιλογή αν δεν έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών

https://www.skroutz.gr/c/24/desktops.html?keyphrase=3400g+pc&order_by=pricevat&order_dir=asc

Φαντάζομαι σ' αυτόν η κάρτα γραφικών δεν είναι ξεχωριστή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, chrisuncity είπε

Φαντάζομαι σ' αυτόν η κάρτα γραφικών δεν είναι ξεχωριστή

Όχι, αλλα θεωρείται η καλύτερη σε onboard graphics. Αν θες  ξεχωριστή κάρτα γραφικών, μπορείς να βάλεις και μία 1050, 1050ti, 1650  πάνω, το πολύ 500 ευρώ σύνολο θα σου κοστίσει, ανάλογα ποια από τις τρεις θα επιλέξεις.

Επεξ/σία από Fredman
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Σε τι οθόνη θα παίζει το παιδί? 

Περιφερειακά έχεις?

Έχω οθόνη 21" , έχει πληκτρολόγιο και ποντίκι gaming. Το pc μας λείπει δυστυχώς

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chrisuncity είπε

Έχω οθόνη 21" ,

Γράψε συγκεκριμένο μοντέλο αν θέλεις.

Διακυνδυνεύοντας μια μαντεψιά, από τις ίντσες και μόνο, δεν είναι flickerfree και κατά πάσα πιθανότητα αν είναι παλαιό μάλλον είναι και tn.

Σαν πατέρας που δεν μου περισεύουν, σου λέω ότι για τα μάτια του παιδιού σου χρειάζεσαι flickerfree ips monitor, που ξεκινάει από 100 ευρώ.

Αν το budget είναι αυστηρά 450 να σου βγάλω μια σύνθεση 350 πύργος + 100 οθόνη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...