sir ImPeCaBlE Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Είναι μια μετάβαση που κοιτάω και εγώ. Ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι γιατί οι νέοι drivers της AMD δε με καλύπτουν πια. Από άποψη επιδόσεων προσωπικά δε τη θεωρώ σοβαρό "upgrade". Σε γενικές γραμμές από ότι έχω δει η 1660super είναι ~30% πάνω από την rx 580. Λογικά και οι rx 5600 κάπου εκεί θα παίξουν τόσο σε επιδόσεις όσο και σε τιμή. Αλλά με αυτές ποιος ξέρει πότε θα κυκλοφορήσουν, πότε θα βγουν οι AIB εκδόσεις, πότε θα κάτσουν οι τιμές, πότε θα κάνει ξαστεριά κτλ. Δεν έχω αποφασίσει ούτε εγώ ακόμα τι θα κάνω οπότε δε νομίζω ότι σε βοήθησα και πολύ 1
Drake27 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε Είναι μια μετάβαση που κοιτάω και εγώ. Ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι γιατί οι νέοι drivers της AMD δε με καλύπτουν πια. Από άποψη επιδόσεων προσωπικά δε τη θεωρώ σοβαρό "upgrade". Σε γενικές γραμμές από ότι έχω δει η 1660super είναι ~30% πάνω από την rx 580. Λογικά και οι rx 5600 κάπου εκεί θα παίξουν τόσο σε επιδόσεις όσο και σε τιμή. Αλλά με αυτές ποιος ξέρει πότε θα κυκλοφορήσουν, πότε θα βγουν οι AIB εκδόσεις, πότε θα κάτσουν οι τιμές, πότε θα κάνει ξαστεριά κτλ. Δεν έχω αποφασίσει ούτε εγώ ακόμα τι θα κάνω οπότε δε νομίζω ότι σε βοήθησα και πολύ Γενικα σε benchmarks και εγω ειδα αυτο,σε καποια παιχνιδια ηταν 10fps παραπανω σε καποια μπορει και να εφτανε στα 30fps παραπανω απο την 580. Και με την ιδια απορια ανοιξα αυτο το thread μηπως και καποιος θαρραλεος εκανε την μεταβαση και μου δωσει τα φωτα του 😂 Παραδειγμα στο fortnite,που παιζω λιγακι,εβγαζε κανα 30-32fps παραπανω με ολα στα high-ultra.
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μη σε τρώει το χέρι σου. Αν δεν έχεις προβλήματα με την κάρτα σου, κράτα την και κράτα και τα λεφτά σου. Η 1660S είναι πιο γρήγορη, αλλά δεν αξίζει το κόστος. Καλύτερα βάλτα στην άκρη και κάνε μια καλή κίνηση αργότερα, από +50% στις επιδόσεις και πάνω, ιδανικά και με raytrace.
Drake27 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Μη σε τρώει το χέρι σου. Αν δεν έχεις προβλήματα με την κάρτα σου, κράτα την και κράτα και τα λεφτά σου. Η 1660S είναι πιο γρήγορη, αλλά δεν αξίζει το κόστος. Καλύτερα βάλτα στην άκρη και κάνε μια καλή κίνηση αργότερα, από +50% στις επιδόσεις και πάνω, ιδανικά και με raytrace. Η αλήθεια είναι ότι το raytrace μου είναι εντελώς αδιάφορο,το είδα σε φίλο,ναι ωραίο,καλά εφέ........αλλά στο είδος παιχνιδιού που παίζω δεν με ενδιαφέρει πολύ.
TheMechanic1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν αξίζει σαν αναβάθμιση για τους λόγους που σου είπαν και οι προηγούμενοι, αλλά διαφορά θα δεις. Η 1660S είναι χοντρικά 25-30% πάνω, πέρα από το ότι παίρνει μεγάλο overclock αν θες να ασχοληθείς. Φαντάζομαι ότι θα πουλήσεις και την δική σου οπότε το κόστος θα είναι κανένα 100άρι. Αν δεν βιάζεσαι πάντως περίμενε να δεις και την 5600 σειρά. Έκανα παρόμοια αλλαγή την άνοιξη (580-->1660 ti), πιο πολύ γιατί ήθελα πιο ήσυχο PC. Με τα τωρινά δεδομένα δεν ξέρω σε ποια θα πήγαινα αλλά η 1660s είναι τίμια γενικά κάρτα. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από TheMechanic1
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Drake27 είπε Η αλήθεια είναι ότι το raytrace μου είναι εντελώς αδιάφορο,το είδα σε φίλο,ναι ωραίο,καλά εφέ........αλλά στο είδος παιχνιδιού που παίζω δεν με ενδιαφέρει πολύ. Δεν κατάλαβα ότι ήθελες κάρτα αποκλειστικά για fortnite. Είσαι καλυμένος 100% με την 580 για e-sports, πόσο μάλλον αν το μάτι σου αδιαφορεί για το rt, τα 20 fps μέσο όρο ούτε που θα τα καταλάβεις.
Drake27 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, DiaperCh@nger101 είπε Δεν κατάλαβα ότι ήθελες κάρτα αποκλειστικά για fortnite. Είσαι καλυμένος 100% με την 580 για e-sports, πόσο μάλλον αν το μάτι σου αδιαφορεί για το rt, τα 20 fps μέσο όρο ούτε που θα τα καταλάβεις. Δεν θέλω αποκλειστικά για fortnite,παίζω ποιο πολύ mmo games,fallout 76,guild wars 2,destiny 2. To fortnite το έχω όταν βαριέμαι να παίξω οτιδήποτε άλλο,απλά για να περάσει η ώρα μου.
Drake27 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, TheMechanic1 είπε Δεν ξέρω αν αξίζει σαν αναβάθμιση για τους λόγους που σου είπαν και οι προηγούμενοι, αλλά διαφορά θα δεις. Η 1660S είναι χοντρικά 25-30% πάνω, πέρα από το ότι παίρνει μεγάλο overclock αν θες να ασχοληθείς. Φαντάζομαι ότι θα πουλήσεις και την δική σου οπότε το κόστος θα είναι κανένα 100άρι. Αν δεν βιάζεσαι πάντως περίμενε να δεις και την 5600 σειρά. Έκανα παρόμοια αλλαγή την άνοιξη (580-->1660 ti), πιο πολύ γιατί ήθελα πιο ήσυχο PC. Με τα τωρινά δεδομένα δεν ξέρω σε ποια θα πήγαινα αλλά η 1660s είναι τίμια γενικά κάρτα. Το θεμα να περιμενω να δω την 5600 αλλα δυστηχως εχω μεγαλο φοβο με ολα αυτα που γινονται με την 5700 και δεν πολυ εμπιστευομαι την καινουργια γενια να σου πω την αληθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα