Προς το περιεχόμενο

Η ταινία Uncharted χάνει για 6η φορά τον σκηνοθέτη της

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η κινηματογραφική μεταφορά του παιχνιδιού Uncharted δείχνει να είναι ένα καταραμένο project αφού για ακόμη μία φορά χάνει τον σκηνοθέτη της.

Ο Travis Knight, αποτελεί το τελευταίο «θύμα» μίας παραγωγής που δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες.

Δεν πέρασαν πολλοί μήνες από την ανακοίνωση του Travis Knight ως σκηνοθέτη της ταινίας Uncharted, με πρωταγωνιστή τον Tom Holland. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της παραγωγής έκαναν λόγο για κυκλοφορία της ταινίας τον Δεκέμβριο του 2020. Τα πλάνα όμως θα αλλάξουν ξανά, αφού ο Travis αποχώρησε από τη σκηνοθεσία επικαλούμενος προβλήματα αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα. Ο Tom Holland, εκτός από το Uncharted, είναι πρωταγωνιστής και στο επόμενο κεφάλαιο του Spider-Man, στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα.

Οι πρωταγωνιστές του Uncharted, Tom Holland (ως Nathan) και Mark Wallberg (ως Victor) θα περιμένουν και πάλι να βρεθούν υπό την καθοδήγηση κάποιου νέου σκηνοθέτη, με τον Travis Knight να αποτελεί τον 6ο κατά σειρά που αποχωρεί από την καρέκλα της σκηνοθεσίας. Μία παραγωγή που αντιμετωπίζει εμπόδια από το 2011 όπου εξαιτίας αυτών των καθυστερήσεων ανάγκασαν τον Mark Wallberg από Nathan να αλλάζει ρόλο και να υποδύεται τελικά τον Victor.

Η ταινία αν και αποτελεί προτεραιότητα για τη Sony, αφού μιλάμε για ένα από τα πιο εμβληματικά αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation, ίσως τελικά να μην έχει την επιτυχία που αρχικά είχε υπολογιστεί. Με τις καθυστερήσεις να μην έχουν τελειωμό, αν υποθέσουμε ότι η ταινία θα καθυστερήσει μόλις 1 χρόνο και θα κυκλοφορήσει το 2021, ίσως το momentum που δημιούργησε το τελευταίο κεφάλαιο του παιχνιδιού, The Lost Legacy, να έχει χαθεί.

Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sony έχεις 2 επιλογές:

Στην φτιάχνω εγώ με ένα note 8 που έχω ή δωστή στο netflix να πάει το παλιάμπελο.

Holland πρωταγωνιστή επειδή πήρε day one το ps4 κυρία sony;

Δεν βάζεις και τον Ντένις τον τρομερό;Πιο κοντά σε ηλικία με τον Nathan θα είναι.

Επεξ/σία από dreaming123
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως να αλλάξουν πρωταγωνιστή (Holland)?  Ίσως έτσι μείνει κάποιος σκηνοθέτης.

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 4

Ο Γουόλμπεργκ θα ταίριαζε για πρωταγωνιστής.Το πιτσιρίκι τον Χόλαντ τι τον ήθελαν;Με ένα ρόλο σαν Spiderman και έγινε action hero;Για action hero χρειάζεται μια Χ ηλικία και πολύ περισσότερο μια πιο μάτσο εμφάνιση.Δες Ριβς,Κρουζ, Νίσον κτλ.

20 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Μήπως να αλλάξουν πρωταγωνιστή (Holland)?  Ίσως έτσι μείνει κάποιος σκηνοθέτης.

Με έβαλες στην περιέργεια να δω ποιος είναι αυτός Ο Τομ Χόλαντ.....

Σοβαρά τώρα?

Έσκασα στα γέλια.........

Δε πα να ερμηνεύει μαγικά,σκάω στα γέλια.......

• Like 1

Πάρε Nathan Fillion και έναν director π.χ Jon Favreau και σε συνδυασμό με κάποιο άλλο επεισόδιο της σειράς Uncharted ξαναχτίζεις το momentum, hypeαρεις τους fans.Profit. Ξέρω και εγώ και ξέρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 minutes ago, valkon said:

Μέχρι να τελειώσει η ταινία, ο Τομ Χόλαντ θα μοιάζει με ενήλικα οπότε όλα καλά. Αστείο casting γενικώς.

Θα μπορουσε να ναι και εγχρωμη, gay, ακτιβιστρια στον ρόλο, ας λέμε πάλι καλά :P

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 3
  • Thanks 1

25 λεπτά πριν, valkon είπε

Μέχρι να τελειώσει η ταινία, ο Τομ Χόλαντ θα μοιάζει με ενήλικα οπότε όλα καλά. Αστείο casting γενικώς.

δεν υπάρχει πλεον casting ρόλου στο hollywood. δεν εχει καμια σημασια ποιον πρεπει να παιξει ο ηθοποιός. οι επιλογές γίνονται με κριτήρια που δεν εχουν να κάνουν με τον χαρακτηρα δυστυχως.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Holland ειναι καλος ηθοποιος αλλα δεν κανει για αυτο το ρολο. Χρειαζεται τυπος 45+. 

1 ώρα πριν, Solatorobo είπε

Ο Γουόλμπεργκ θα ταίριαζε για πρωταγωνιστής.Το πιτσιρίκι τον Χόλαντ τι τον ήθελαν;Με ένα ρόλο σαν Spiderman και έγινε action hero;Για action hero χρειάζεται μια Χ ηλικία και πολύ περισσότερο μια πιο μάτσο εμφάνιση.Δες Ριβς,Κρουζ, Νίσον κτλ.

Αγαπαμε Κιανου αλλα δεν τον λες και πολυ ματσο. Εγω θα εβαζα εναν Jason Statham, θα μου πεις δεν εχει μαλλια. Ε και, εδω επαιζε το ονομα του Ιντρις Ελμπα για James Bond στα μαλλια θα κολλησουμε;

Επεξ/σία από vastegial_74

Αναφορά σε κείμενο

Μία παραγωγή που αντιμετωπίζει εμπόδια από το 2011 όπου εξαιτίας αυτών των καθυστερήσεων ανάγκασαν τον Mark Wallberg από Nathan να αλλάζει ρόλο και να υποδύεται τελικά τον Victor.

Γερασε ο κακομοιρης και αλλαξε ρολο. Αν και ο αλλος μικροδείχνει πολυ....

13 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε

Ο Holland ειναι καλος ηθοποιος αλλα δεν κανει για αυτο το ρολο. Χρειαζεται τυπος 45+. 

Αγαπαμε Κιανου αλλα δεν τον λες και πολυ ματσο. Εγω θα εβαζα εναν Jason Statham, θα μου πεις δεν εχει μαλλια. Ε και, εδω επαιζε το ονομα του Ιντρις Ελμπα για James Bond στα μαλλια θα κολλησουμε;

OFFTOPIC Να τα βλεπουν οσοι βαζουν αγγελιες εργασιες στην Ελλαδα.

Που για να εισαι action hero και στην πιο απλη εργασια θεωρουν οτι πρεπει νασαι πιτσιρικι "εως .... ετων".
που με καποιο μαγικο τροπο σου εχουν εμφυτευσει εμπειριες και γνωσεις 45ρη!

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...