mour Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα και καλή χρονιά.εχω θέμα στο σπιτι με το Ίντερνετ λόγω του ότι μένω μακριά από τον κόμβο και δεν παίρνω ταχύτητες.ειχα COSMOTE και έφτανε στις καλύτερες μέρες στα 12 mbps.τωρα έχω βάλει COSMOTE speed booster και φτάνω και τα 25.θελω να ρωτήσω μπορω να αλλάξω το router για να πιάνω καλύτερες ταχύτητες;το θέμα μου είναι να μπορω να βλέπω καλά Netflix και ένα android box που έχω.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 δεν ειναι θεμα router αλλα θεμα σηματος.καιναλλοι εχουν speedbooster και παιζει καλυτερα.και δεν ξερω αν μπορεις να το αλλαξεις επισης. 9 hours ago, mour said: Καλημέρα και καλή χρονιά.εχω θέμα στο σπιτι με το Ίντερνετ λόγω του ότι μένω μακριά από τον κόμβο και δεν παίρνω ταχύτητες.ειχα COSMOTE και έφτανε στις καλύτερες μέρες στα 12 mbps.τωρα έχω βάλει COSMOTE speed booster και φτάνω και τα 25.θελω να ρωτήσω μπορω να αλλάξω το router για να πιάνω καλύτερες ταχύτητες;το θέμα μου είναι να μπορω να βλέπω καλά Netflix και ένα android box που έχω.
mour Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, poulinos είπε δεν ειναι θεμα router αλλα θεμα σηματος.καιναλλοι εχουν speedbooster και παιζει καλυτερα.και δεν ξερω αν μπορεις να το αλλαξεις επισης. Μπορεί να μην ήμουν σαφής.αυτο που θέλω να μάθω είναι αν με την αγορά ενός Καινούργιου ρουτερ θα έχω καλύτερες ταχύτητες και αν δεν μπορω να το αλλάξω να το κουμπώσω με κάποιον τρόπο πάνω στο booster?
pier88 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, mour είπε Μπορεί να μην ήμουν σαφής.αυτο που θέλω να μάθω είναι αν με την αγορά ενός Καινούργιου ρουτερ θα έχω καλύτερες ταχύτητες και αν δεν μπορω να το αλλάξω να το κουμπώσω με κάποιον τρόπο πάνω στο booster? Mόνη λύση,καλές εξωτερικές κεραίες κι αυτές υπό προϋποθέσεις θα δουλέψουν.
mour Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, pier88 είπε Mόνη λύση,καλές εξωτερικές κεραίες κι αυτές υπό προϋποθέσεις θα δουλέψουν. Καλά όχι δεν θα βάλω εξωτερικές κεραίες.επειδη δεν είμαι γνωστής του θέματος απλά είπα μήπως με το να βάλω ένα καλό ρουτερ θα «διαχειρίζεται» καλύτερα τις ταχύτητες και θα μπορώ να βλέπω καλύτερα αυτά που θέλω.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει άλλο router στην αγορά που να είναι συμβατό με τη συγκεκριμένη sim και το Hybrid APN της cosmote. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
mour Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Δεν υπάρχει άλλο router στην αγορά που να είναι συμβατό με τη συγκεκριμένη sim και το Hybrid APN της cosmote. Ευχαριστώ πολύ δεν το γνώριζα.χθες που έτρεξα speedtest είχα 11,5 download, όταν είχα το κλασικό ρουτερ ήμουν 7-9 υπάρχει περίπτωση αν κόψω το booster και βάλω καλύτερο ρουτερ μπορω να ξεπεράσω την ταχύτητα ή αυτό που ρωτάω δεν στέκει;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα έβαλες το booster της cosmote; Η τηλεφωνία σου είναι VoIP; Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
mour Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Πρόσφατα έβαλες το booster της cosmote; Η τηλεφωνία σου είναι VoIP; Το έχω 6-7 μήνες σίγουρα.γενικα είμαι ικανοποιημένος οσο αφορά το Netflix αλλά με το android box έχω θέμα δεν μπορω να δω με καλή ανάλυση.νομιζω πως είναι voip.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Τότε τα αφήνεις έτσι. Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνεις βλάβη.
mour Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι ακόμα.ρουτερ δεν μπορω να αλλάξω μπορω όμως το υπάρχων να το κάνω να πιάνει καλύτερο σήμα; 53 λεπτά πριν, mour είπε Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από mour
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα