gkar206 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα σας και καλή χρονιά να έχουμε. Θέλω να αγοράσω ενα MacBook αλλά να διαθέσω όσο λιγότερα χρήματα γίνεται. Θεωρητικά τα specs και των 2 με καλύπτουν για την δουλειά που το θέλω. Εχω βρει ενα MacBook 12 retina του 2015 ανακατασκευασμένο στα 550 με ένα χρόνο εγγύηση και το air 2017 καινούριο στα 860. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τους στην απόδοση ώστε να δώσω 300 ευρώ παραπάνω και να πάω στο air?
Dinos1973 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 MacBook του 2015 πολλά προβλήματα με το πληκτρολόγιο, το συγκεκριμένο μοντέλο (MacBook 12) είναι χωρίς ανεμιστήρα, ήταν η προσπάθεια τις Apple να δημιουργήσει έναν υπολογιστή στα πρότυπα των ταμπλετ.......η παραγωγή του έχει σταματήσει εδω και δυο χρόνια......είσαι ποιο ασφαλείς με MacBook Air, ακόμη και με το 11αρι του 2015.
bahamut_zero Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 16 ώρες πριν, gkar206 είπε Καλημέρα σας και καλή χρονιά να έχουμε. Θέλω να αγοράσω ενα MacBook αλλά να διαθέσω όσο λιγότερα χρήματα γίνεται. Θεωρητικά τα specs και των 2 με καλύπτουν για την δουλειά που το θέλω. Εχω βρει ενα MacBook 12 retina του 2015 ανακατασκευασμένο στα 550 με ένα χρόνο εγγύηση και το air 2017 καινούριο στα 860. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τους στην απόδοση ώστε να δώσω 300 ευρώ παραπάνω και να πάω στο air? Δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλη η διαφορα ατην αποδοση. Αλλα εξαρταται στο τινθες να κανεις. η. Αξτικη διαφορα ειναι στην οθονη, οπου το air 2017 ειναι πολυ ξεπερασμενο κατα τη γμωμη μου. το 12ρι παντα το ζηλευα, αν ειχε ακολουθησει επιθετικη τιμολογιακη πολιτικη η apple θα χε σαρωσει, αλλα προτιμησε να τρολαρει την αγορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα