Tasoscommando Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Realme x2 pro 8/128 ή oneplus 7 pro 6/128
mphxths Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Η ουσια ειναι τι ζητας και που δινεις σημασια στο κινητο. Εδω ειναι τα κινητα διπλα διπλα.Στα χαρτια λοιπον , μιας και δεν εχω καποιο απο τα δυο εχουμε : Realme X2 pro +max brightness +SD 855+ +4πλη διαταξη καμερων με ο,τι αυτο σημαινει (δεν βλεπω καπου να αναφερεται OIS , θελει ψαξιμο αυτο) +3.5mm jack +fm radio +50W quick charge oneplus 7 pro +αναλυση οθονης (+dpi) +OIS (στις 2 απο τις 3 καμερες) +δεν εχει notch αλλα πτυσσομενη μπροστινη καμερα..αρα γλυτωνεις bezel..βεβαια τι φαση ειναι αυτα τα πτυσσομενα...το μελλον θα δειξει. Προσωπικα θα πηγαινα στο oneplus 7 pro για 1. το ονομα (αναβαθμισεις κλπ) , 2. την καλυτερη οθονη 3. το OIS στις καμερες... πρακτικα οι διαφορες τους δεν θα φαινονται στην καθημερινη χρηση... YΓ : Διαβαζω το realme x2 pro εχει καποιου ειδους EIS σε 1080p/4k , αλλα οπως και να το κανουμε δεν μπορει να συγκριθει με το OIS του oneplus 7 pro.
TechnoState Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είχα 6Τ (oneplus) όπως κ αρκετές συσκευές της ίδιας πιο πριν, έχω x2 pro (realme) ...ναι, δεν έχει ois αλλά έχει eis. Τα πάει πολύ καλά παρόλα αυτά στο θέμα της φωτογραφίας. Το colorOS σε φιλοσοφία κ σχεδιασμό είναι σχεδόν ίδιο με το oxygenOS, αλλάζει λίγο το γραφικό περιβάλλον. Δεν δυσκολεύει καθόλου στο διαταύτα. Αυτό με το ραδιόφωνο είναι ψέμα, αν το έχει βρει κανείς, ας πει που βρίσκεται. Προσωπικά βολεύομαι με δικτυακό, όσες φορές το έχω χρειαστεί. Στο θέμα τον αναβαθμίσεων, η εταιρεία δείχνει να το υποστηρίζει προς το παρόν. Δεν μετάνιωσα καθόλου που ρίσκαρα σε αυτή την αγορά, έως τώρα. (Το notch-anger που είχα, με τον καιρό το ξεπέρασα). Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από TechnoState
Tasoscommando Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, mphxths είπε Η ουσια ειναι τι ζητας και που δινεις σημασια στο κινητο. Εδω ειναι τα κινητα διπλα διπλα.Στα χαρτια λοιπον , μιας και δεν εχω καποιο απο τα δυο εχουμε : Realme X2 pro +max brightness +SD 855+ +4πλη διαταξη καμερων με ο,τι αυτο σημαινει (δεν βλεπω καπου να αναφερεται OIS , θελει ψαξιμο αυτο) +3.5mm jack +fm radio +50W quick charge oneplus 7 pro +αναλυση οθονης (+dpi) +OIS (στις 2 απο τις 3 καμερες) +δεν εχει notch αλλα πτυσσομενη μπροστινη καμερα..αρα γλυτωνεις bezel..βεβαια τι φαση ειναι αυτα τα πτυσσομενα...το μελλον θα δειξει. Προσωπικα θα πηγαινα στο oneplus 7 pro για 1. το ονομα (αναβαθμισεις κλπ) , 2. την καλυτερη οθονη 3. το OIS στις καμερες... πρακτικα οι διαφορες τους δεν θα φαινονται στην καθημερινη χρηση... YΓ : Διαβαζω το realme x2 pro εχει καποιου ειδους EIS σε 1080p/4k , αλλα οπως και να το κανουμε δεν μπορει να συγκριθει με το OIS του oneplus 7 pro. Σε ευχαριστώ πολύ 💪 10 ώρες πριν, TechnoState είπε Είχα 6Τ (oneplus) όπως κ αρκετές συσκευές της ίδιας πιο πριν, έχω x2 pro (realme) ...ναι, δεν έχει ois αλλά έχει eis. Τα πάει πολύ καλά παρόλα αυτά στο θέμα της φωτογραφίας. Το colorOS σε φιλοσοφία κ σχεδιασμό είναι σχεδόν ίδιο με το oxygenOS, αλλάζει λίγο το γραφικό περιβάλλον. Δεν δυσκολεύει καθόλου στο διαταύτα. Αυτό με το ραδιόφωνο είναι ψέμα, αν το έχει βρει κανείς, ας πει που βρίσκεται. Προσωπικά βολεύομαι με δικτυακό, όσες φορές το έχω χρειαστεί. Στο θέμα τον αναβαθμίσεων, η εταιρεία δείχνει να το υποστηρίζει προς το παρόν. Δεν μετάνιωσα καθόλου που ρίσκαρα σε αυτή την αγορά, έως τώρα. (Το notch-anger που είχα, με τον καιρό το ξεπέρασα). Σε ευχαριστώ πολύ 💪
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα