Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο λογαριασμός ΔΕΗ στο σπίτι μου είναι στο όνομα ατόμου που δε ζει πλέον. Κάτι που συμβαίνει σε πολλά σπίτια.

Για να κάνω την αλλαγή του ονόματος, ζητάνε ηλεκτρολογικό σχέδιο επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια.

Το κακό είναι ότι το σχέδιο θα κοστίσει γύρω στα 150€ απ ότι έχω ακούσει.

Παίζει να γλιτώσουμε αυτό το έξοδο;

Λογικά αν δοκιμάσω να πάω σε άλλον πάροχο θα φάω άκυρο από τη ΔΕΗ ή πολύ πιθανό και να πάω μπορεί ο άλλος πάροχος να μου ζητήσει και αυτός σχέδιο.

Αν γίνει διακοπή και έναρξη νέου συμβολαίου σε άλλο όνομα, φαντάζομαι πάλι θα ζητήσουν σχέδιο.

Υπάρχει καμιά λύση να γλιτώσουμε τα κερατιάτικα;;

Έχουμε ένα μέλος που δουλεύει στη ΔΕΗ, ελπίζω να δει το θέμα.

Δημοσ.

Πήγαινε ρώτα έναν ηλεκτρολόγο, δεν είναι 150€. Κοντά στα 50-60€ είναι μια πιο συνηθισμένη τιμή. 

Είναι και θέμα ασφάλειας της εγκατάστασης σου οπότε μην προσπαθήσεις να το παρακάμψεις. Θα έρθει ένας ηλεκτρολόγος να μετρήσει 2 πράγματα και θα σου δώσει το σχέδιο.

Καλό είναι κάθε 14 χρόνια να φέρνεις κάποιον να σου κάνει έναν έλεγχο (σύμφωνα και με τον ΔΕΔΔΗΕ).

• Like 2
Δημοσ.

Το πιστοποιητικο δεν το γλυτώνεις γιατι δεν το ζηταει η ΔΕΗ αλλα ο ΔΕΔΔΗΕ.

Κοστος 60-70 ευρω

Αν ο πίνακας δεν εχει ρελε διαφυγης για να το υπογρψει ο ηλεκτρολόγος πρεπει να βαλει

Αλλα 30-40 ευρω .

Δημοσ.

Αδερφέ η ασφάλεια πάνω απ' όλα. Αν έχεις κανέναν παμπάλαιο πίνακα κλπ δώστα σε έναν καλό ηλεκτρολόγο να στα φτιάξει όλα. Δεν είναι κερατιάτικα αυτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...