Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Ihavetheanswers είπε

Αν δηλώνεις εσύ την κατανάλωση και σου έρχονται μόνο εκκαθαριστικοί δεν θα έχεις θέμα σε κάθε περίπτωση. 

Άρα συμφέρει να δηλώνεις μόνος; 

Δημοσ.

γραφεις

Στις 2/1/2020 στις 2:24 ΜΜ, Xacti είπε

και μένα μου ήρθε ο έναντι σχεδόν τα 2πλα από συνήθως. Αυτοί στη ΔΕΗ πληρώνονται ακόμα δώρο Χριστουγέννων ή θέλανε να μαζέψουν λεφτά για τον ισολογισμό του έτους?

και σου λεω οτι τη καταμετρηση τη κανει ιδιωτικη εταιρεια.

3 ώρες πριν, Xacti είπε

Που κολλάει αυτό που έγραψες με αυτό που έγραψα εγώ? Διάβασες ότι έγραψα για έναντι? 

Οτι καταλαβαινει κανεις. Στη τελικοι διαβαζουν και αλλοι διαφορετικα θα σου εγραφα σε pm.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Curtis76 είπε

γραφεις

Στις 2/1/2020 στις 2:24 ΜΜ, Xacti είπε

και μένα μου ήρθε ο έναντι σχεδόν τα 2πλα από συνήθως. Αυτοί στη ΔΕΗ πληρώνονται ακόμα δώρο Χριστουγέννων ή θέλανε να μαζέψουν λεφτά για τον ισολογισμό του έτους?

και σου λεω οτι τη καταμετρηση τη κανει ιδιωτικη εταιρεια.

Οτι καταλαβαινει κανεις. Στη τελικοι διαβαζουν και αλλοι διαφορετικα θα σου εγραφα σε pm.

Χαμός στο θέμα. Μας διαβάζουν κ άλλοι κ άκρη δεν βγαίνει σίγουρα. 

Ας απάντηση κάποιος υπεύθυνα.... 

Τι συμφέρει να κάνουμε τελικά να δηλώνουμε μόνοι μας τις μονάδες ή όχι; 

Και το λέω αν συμφέρει για εμάς που έχουμε 

Θερμοσυσσωρευτές. 

Οι υπόλοιποι δεν καίνε ούτε 1000 μονάδες στο 4μηνο. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Curtis76 είπε

Την καταμετρηση των ρολογιων την κανουν ιδιωτικες εταιρειες... 

Καλησπερα... Την καταμετρηση γινεται απο την Δεδδηε...Και μονο απο αυτην..(εργολαβοι)...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Την καταμετρηση γινεται απο την Δεδδηε...Και μονο απο αυτην..(εργολαβοι)...

Ε αυτο λεμε δεν εχει σχεση η ΔΕΗ και ειναι ευθυνη του δεδδηε αλλα την κανουν ιδιωτικες εταιρειες. Αν δε πανε να μετρησουν και βαζουν οτι θελουν για να πληρωθουν τι σχεση εχει η ΔΕΗ με αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σορρυ ακυρο, παρεξηγησα την ερωτηση.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
13 ώρες πριν, MTX είπε

μήπως πέρσι ήσουνα δικαιούχος KOT και φέτος δεν είσαι , επίσης έχω παρατηρήσει ότι και σε μένα τέτοια εποχή τέλος του χρόνου στέλνουνε πιο αυξημένους λογαριασμούς , δεν ξέρω τι κάνουνε αν γίνετε εσκεμμένα για να παρουσιάζουνε τίποτα αυξημένο τζίρο για δίσκους τους λόγους , μην το πληρώσεις όπως και να έχει , εγώ δεν πληρώνω ποτε έναντι ας γράφουνε ότι θέλουνε , πληρώνω μονο εκκαθαριστικά , και αν δω ότι είναι πολλά μετά κοιτάω τον μετρητή να δω αν έχει γίνει λάθος και τους δίνω την πραγματική ένδειξη , επίσης αυτό το κάνω και ως κόλπο αν δω ότι έχω ξπεράσει τις 1900KW για να μην χάσω το KOT τους περνώ και τους λέω ότι κάνανε λάθος και τους δίνω λίγα KW πιο πίσω ώστε να μην ξεπεράσω τα 1900ΚW , δεν κερδίζω κάτι γιατί έτσι και αλλιώς θα τα πληρώσω σε επόμενο λογαριασμό αλλα έτσι τα σπάω σε κομμάτια με λιγότερα από 1900ΚW μιας και το καλοκαίρι μπορεί να έχω 1500ΚW κατανάλωση και το χειμώνα 2100 ας πούμε , 

*επίσης δώσε προσοχή σε αυτούς τους θερμοσυσσωρευτές γιατί ένα χειμώνα την έβγαλα με κάτι panel τέτοια και την άνοιξη παραμίλαγα στον ύπνο μου από τον λογαριασμό που μου ήρθε , ήρθε ο άλλος χειμώνας και ακόμα πλήρωνα δόσεις του προηγουμενου από τον διακανονισμό που είχα κάνει

Δεν είμαι δικαιούχος ΚΟΤ, μόνο νυχτερινό έχω. Δεν πρόκειται να ανάψω τους θερμοσυσσωρευτές ξανά γιατί θα πρέπει να πουληθώ στη ΔΕΗ για να εξοφλήσω, ότι κάνω με τα κλιματιστικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Curtis76 είπε

Ε αυτο λεμε δεν εχει σχεση η ΔΕΗ και ειναι ευθυνη του δεδδηε αλλα την κανουν ιδιωτικες εταιρειες. Αν δε πανε να μετρησουν και βαζουν οτι θελουν για να πληρωθουν τι σχεση εχει η ΔΕΗ με αυτο?

Δεν την κάνουν ιδιωτικές εταιρείες....Ειναι από την Δεδδηε...Καταμετρητές είναι....Υπεύθυνοι να κάνουν αυτό...Με ταμπλέτ δουλεύουν και περνούν τις ενδείξεις.. Δεν μπορούν να βάλουν ότι θέλουν...Έχουν κυρώσεις.... Υπάρχει έλεγχος....

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, takoulou είπε

Δεν την κάνουν ιδιωτικές εταιρείες....Ειναι από την Δεδδηε...Καταμετρητές είναι....Υπεύθυνοι να κάνουν αυτό...Με ταμπλέτ δουλεύουν και περνούν τις ενδείξεις.. Δεν μπορούν να βάλουν ότι θέλουν...Έχουν κυρώσεις.... Υπάρχει έλεγχος....

Τι σχεση εχει το ποιος εχει την ευθυνη με το ποιος την κανει. Ιδιωτικες εταιρειες κανουν τις καταμετρησεις και τις πανε στον ΔΕΔΗΕ. Και διπλωμα οδηγησεις σε ιδιωτη πας αλλα το υπουργειο εκδιδει το διπλωμα αφου αυτο εχει την ευθυνη. Ή ακομα καλυτερα ιδιωτες φτιαχνουν τους δρομους αλλα ο δημος εχει την ευθυνη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Curtis76 είπε

Τι σχεση εχει το ποιος εχει την ευθυνη με το ποιος την κανει. Ιδιωτικες εταιρειες κανουν τις καταμετρησεις και τις πανε στον ΔΕΔΗΕ. Και διπλωμα οδηγησεις σε ιδιωτη πας αλλα το υπουργειο εκδιδει το διπλωμα αφου αυτο εχει την ευθυνη. Ή ακομα καλυτερα ιδιωτες φτιαχνουν τους δρομους αλλα ο δημος εχει την ευθυνη.

Παιδιά ηρεμία.... Ερώτηση τώρα. 

Αποφάσισα να τους στείλω μέσω ίντερνετ την μέτρηση μου 

Αν κρύψω 100 μονάδες στο ημερισιο και

Καμια 500 στο νυχτερινό με συμφέρει; 

Νομίζω έτσι με συμφέρει γιατί θα έρθει μικρή προκαταβολή και ο εκκαθαριστικος μετά λίγο πριν τα δώρα Πάσχα. 

Τι λέτε; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Strigla είπε

Τί;

Τι τι Ε; τι τι; τι τι τι Ε τι τι; 

Ρέ φίλε που κοιτάς; 

Έχουμε θέμα εδώ. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vairass είπε

Παιδιά ηρεμία.... Ερώτηση τώρα. 

Αποφάσισα να τους στείλω μέσω ίντερνετ την μέτρηση μου 

Αν κρύψω 100 μονάδες στο ημερισιο και

Καμια 500 στο νυχτερινό με συμφέρει; 

Νομίζω έτσι με συμφέρει γιατί θα έρθει μικρή προκαταβολή και ο εκκαθαριστικος μετά λίγο πριν τα δώρα Πάσχα. 

Τι λέτε; 

Εγώ θα σου έλεγα να δηλώσεις το πραγματικό νούμερο αλλά να το συνδυάσεις με μια αίτηση στην ΔΕΗ για μηνιαίο λογαριασμό αν έχεις θέμα ρευστότητας.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ihavetheanswers είπε

Εγώ θα σου έλεγα να δηλώσεις το πραγματικό νούμερο αλλά να το συνδυάσεις με μια αίτηση στην ΔΕΗ για μηνιαίο λογαριασμό αν έχεις θέμα ρευστότητας.

Το. Σκέφτηκα κ αυτό... Αλλά θέλω πρώτα να δω πόσο θα ρθει. 

Γιατί να δώσω το πραγματικό νούμερο πες; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vairass είπε

Το. Σκέφτηκα κ αυτό... Αλλά θέλω πρώτα να δω πόσο θα ρθει. 

Γιατί να δώσω το πραγματικό νούμερο πες; 

Γιατί δεν θα έχει σημασία αν σου έρθει σπασμένο στα 4 το τετράμηνο. 

Παράδειγμα για 700€/τετράμηνο: με το να δηλώσεις λιγότερα οκ μπορεί να σου έρθει τώρα 300€ και το Πάσχα 400€ αλλά ακόμα καλύτερα να τα κόψεις σε 4 δόσεις από 175€ το μήνα. Τα πληρώνεις πιο εύκολα.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...