MTX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 μήπως πέρσι ήσουνα δικαιούχος KOT και φέτος δεν είσαι , επίσης έχω παρατηρήσει ότι και σε μένα τέτοια εποχή τέλος του χρόνου στέλνουνε πιο αυξημένους λογαριασμούς , δεν ξέρω τι κάνουνε αν γίνετε εσκεμμένα για να παρουσιάζουνε τίποτα αυξημένο τζίρο για δίσκους τους λόγους , μην το πληρώσεις όπως και να έχει , εγώ δεν πληρώνω ποτε έναντι ας γράφουνε ότι θέλουνε , πληρώνω μονο εκκαθαριστικά , και αν δω ότι είναι πολλά μετά κοιτάω τον μετρητή να δω αν έχει γίνει λάθος και τους δίνω την πραγματική ένδειξη , επίσης αυτό το κάνω και ως κόλπο αν δω ότι έχω ξπεράσει τις 1900KW για να μην χάσω το KOT τους περνώ και τους λέω ότι κάνανε λάθος και τους δίνω λίγα KW πιο πίσω ώστε να μην ξεπεράσω τα 1900ΚW , δεν κερδίζω κάτι γιατί έτσι και αλλιώς θα τα πληρώσω σε επόμενο λογαριασμό αλλα έτσι τα σπάω σε κομμάτια με λιγότερα από 1900ΚW μιας και το καλοκαίρι μπορεί να έχω 1500ΚW κατανάλωση και το χειμώνα 2100 ας πούμε , *επίσης δώσε προσοχή σε αυτούς τους θερμοσυσσωρευτές γιατί ένα χειμώνα την έβγαλα με κάτι panel τέτοια και την άνοιξη παραμίλαγα στον ύπνο μου από τον λογαριασμό που μου ήρθε , ήρθε ο άλλος χειμώνας και ακόμα πλήρωνα δόσεις του προηγουμενου από τον διακανονισμό που είχα κάνει
vairass Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, MTX είπε μήπως πέρσι ήσουνα δικαιούχος KOT και φέτος δεν είσαι , επίσης έχω παρατηρήσει ότι και σε μένα τέτοια εποχή τέλος του χρόνου στέλνουνε πιο αυξημένους λογαριασμούς , δεν ξέρω τι κάνουνε αν γίνετε εσκεμμένα για να παρουσιάζουνε τίποτα αυξημένο τζίρο για δίσκους τους λόγους , μην το πληρώσεις όπως και να έχει , εγώ δεν πληρώνω ποτε έναντι ας γράφουνε ότι θέλουνε , πληρώνω μονο εκκαθαριστικά , και αν δω ότι είναι πολλά μετά κοιτάω τον μετρητή να δω αν έχει γίνει λάθος και τους δίνω την πραγματική ένδειξη , επίσης αυτό το κάνω και ως κόλπο αν δω ότι έχω ξπεράσει τις 1900KW για να μην χάσω το KOT τους περνώ και τους λέω ότι κάνανε λάθος και τους δίνω λίγα KW πιο πίσω ώστε να μην ξεπεράσω τα 1900ΚW , δεν κερδίζω κάτι γιατί έτσι και αλλιώς θα τα πληρώσω σε επόμενο λογαριασμό αλλα έτσι τα σπάω σε κομμάτια με λιγότερα από 1900ΚW μιας και το καλοκαίρι μπορεί να έχω 1500ΚW κατανάλωση και το χειμώνα 2100 ας πούμε , *επίσης δώσε προσοχή σε αυτούς τους θερμοσυσσωρευτές γιατί ένα χειμώνα την έβγαλα με κάτι panel τέτοια και την άνοιξη παραμίλαγα στον ύπνο μου από τον λογαριασμό που μου ήρθε , ήρθε ο άλλος χειμώνας και ακόμα πλήρωνα δόσεις του προηγουμενου από τον διακανονισμό που είχα κάνει Τα πάνελ καίνε στην στιγμή φίλε, οι θερμοσυσσωρευτες καίνε 24 ώρες, καμία σχέση.
Curtis76 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Στις 2/1/2020 στις 2:24 ΜΜ, Xacti είπε και μένα μου ήρθε ο έναντι σχεδόν τα 2πλα από συνήθως. Αυτοί στη ΔΕΗ πληρώνονται ακόμα δώρο Χριστουγέννων ή θέλανε να μαζέψουν λεφτά για τον ισολογισμό του έτους? Την καταμετρηση των ρολογιων την κανουν ιδιωτικες εταιρειες...
MTX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, vairass είπε Τα πάνελ καίνε στην στιγμή φίλε, οι θερμοσυσσωρευτες καίνε 24 ώρες, καμία σχέση. Θερμοπομπους ήθελα να πω , αλλά εμένα σε σπίτι με θερμοσυσσωρευτες , με νυχτερινό τιμολόγιο , τα ανάβαμε το βράδυ και όλοι μέρα είχαμε ζεστή , από τα τούβλα και το γιαλό βαμβάκα που είχανε μέσα , φοβερή θέρμανση χωρίς μυρωδιές, αλλά και τρελούς λογαριασμόυς , τότε όμως έβγαζα καλά χρήματα και δεν με ένοιαζε , τώρα με οικογένεια και ένα σορό έξοδα και λιγότερα έσοδα , πρέπει να τα υπολογίζω όλα για να βγει ο μήνας 5 λεπτά πριν, Curtis76 είπε Την καταμετρηση των ρολογιων την κανουν ιδιωτικες εταιρειες... Δεν μετράνε καν ότι θέλουν βάζουν
vairass Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, MTX είπε Θερμοπομπους ήθελα να πω , αλλά εμένα σε σπίτι με θερμοσυσσωρευτες , με νυχτερινό τιμολόγιο , τα ανάβαμε το βράδυ και όλοι μέρα είχαμε ζεστή , από τα τούβλα και το γιαλό βαμβάκα που είχανε μέσα , φοβερή θέρμανση χωρίς μυρωδιές, αλλά και τρελούς λογαριασμόυς , τότε όμως έβγαζα καλά χρήματα και δεν με ένοιαζε , τώρα με οικογένεια και ένα σορό έξοδα και λιγότερα έσοδα , πρέπει να τα υπολογίζω όλα για να βγει ο μήνας Απλά βάζεις ένα χρονοδιακόπτη και τους ανάβεις 4 ώρες την ημέρα... Επιπλέον έχεις έκπτωση 65% στο νυχτερινό ρεύμα. Κάνα 100αρι θα δίνεις Δηλσδη τον μήνα. Καλύτερη ζέστη από οτιδήποτε φίλε
MTX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, vairass είπε Απλά βάζεις ένα χρονοδιακόπτη και τους ανάβεις 4 ώρες την ημέρα... Επιπλέον έχεις έκπτωση 65% στο νυχτερινό ρεύμα. Κάνα 100αρι θα δίνεις Δηλσδη τον μήνα. Καλύτερη ζέστη από οτιδήποτε φίλε Έτσι τα είχα με χρονοδιακόπτη και με την έκπτωση που λες και με παλιό τιμολόγιο που δεν υπάρχει πια, αλλά και πάλι πολύ κατανάλωση , του σαλονιού ήταν σχεδόν όσο εγώ , αφού ξάπλωνα πάνω και έβλεπα τηλεόραση , 12000w και άλλα 3 από 8000w στα δωμάτια , μιλάμε για τρελά νούμερα , δεν είμαστε για τέτοια πλέον ακόμη και με έκπτωση
vairass Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, MTX είπε Έτσι τα είχα με χρονοδιακόπτη και με την έκπτωση που λες και με παλιό τιμολόγιο που δεν υπάρχει πια, αλλά και πάλι πολύ κατανάλωση , του σαλονιού ήταν σχεδόν όσο εγώ , αφού ξάπλωνα πάνω και έβλεπα τηλεόραση , 12000w και άλλα 3 από 8000w στα δωμάτια , μιλάμε για τρελά νούμερα , δεν είμαστε για τέτοια πλέον ακόμη και με έκπτωση Ρέ συ τι λες; 12000 το μήνα;
MTX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, vairass είπε Ρέ συ τι λες; 12000 το μήνα; Όχι τόσο ήτανε τα σώματα το καθένα , η αντίσταση που έχουν μέσα σαν κατανάλωση , οπός βλέπεις στη τηλεόραση για 2000w κάτι θερμόπομπους αφτα είναι 5 φορές περισσότερο , ρώτα και θα μάθεις , αποκι και πέρα το ποσό θα καταναλώσει παίζει ρόλο ο θερμοστάτης και η διάρκεια , ένα χειμώνα είχα 800 ευρώ επιπλέον ρεύμα μόνο για αυτά , δηλαδή 200 ευρώ το μήνα αν πλήρωνα κοινόχρηστα για πετρέλαιο ,
vairass Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, MTX είπε Όχι τόσο ήτανε τα σώματα το καθένα , η αντίσταση που έχουν μέσα σαν κατανάλωση , οπός βλέπεις στη τηλεόραση για 2000w κάτι θερμόπομπους αφτα είναι 5 φορές περισσότερο , ρώτα και θα μάθεις , αποκι και πέρα το ποσό θα καταναλώσει παίζει ρόλο ο θερμοστάτης και η διάρκεια , ένα χειμώνα είχα 800 ευρώ επιπλέον ρεύμα μόνο για αυτά , δηλαδή 200 ευρώ το μήνα αν πλήρωνα κοινόχρηστα για πετρέλαιο , Θα μάθω σύντομα... Εμένα λένε 4kwv ο κάθε ένας. Αν μου έρθει μεγάλος θα πέσω από τον τρίτο
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Curtis76 είπε Την καταμετρηση των ρολογιων την κανουν ιδιωτικες εταιρειες... Που κολλάει αυτό που έγραψες με αυτό που έγραψα εγώ? Διάβασες ότι έγραψα για έναντι? επίσης Συγκεκριμένα, το πρώτο δίμηνο η ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ εκτιμά τις καταναλώσεις και το αμέσως επόμενο δίμηνο λαμβάνεται η ένδειξη του μετρητή από το προσωπικό της Εταιρείας μας, ώστε να προκύψει η συνολική κατανάλωση του τετραμήνου (προκύπτει αυτόματα από το μηχανογραφικό μας σύστημα ως διαφορά της ένδειξης αυτής από την ένδειξη που είχε καταγραφεί από την Εταιρεία μας πριν 4 μήνες). Πώς υπολογίζονται οι κατ' εκτίμηση (έναντι) καταναλώσεις; Οι κατ' εκτίμηση καταναλώσεις ("έναντι") υπολογίζονται αυτόματα από το μηχανογραφικό σύστημα της Εταιρείας μας. Ο υπολογισμός δεν είναι αυθαίρετος, αλλά βασίζεται σε συγκεκριμένο αλγόριθμο που περιλαμβάνει τα ιστορικά στοιχεία των καταναλώσεων, όπως είναι οι καταναλώσεις της αντίστοιχης χρονικής περιόδου του προηγούμενου έτους. Κατά συνέπεια, οι συγκεκριμένες καταναλώσεις δεν διαφέρουν σημαντικά από την πραγματική κατανάλωση του διμήνου, εκτός και εάν το τελευταίο χρονικό διάστημα διαφοροποιήθηκαν οι καταναλωτικές συνήθειες του πελάτη μας. https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/ Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
vairass Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Xacti είπε Που κολλάει αυτό που έγραψες με αυτό που έγραψα εγώ? Διάβασες ότι έγραψα για έναντι? επίσης Συγκεκριμένα, το πρώτο δίμηνο η ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ εκτιμά τις καταναλώσεις και το αμέσως επόμενο δίμηνο λαμβάνεται η ένδειξη του μετρητή από το προσωπικό της Εταιρείας μας, ώστε να προκύψει η συνολική κατανάλωση του τετραμήνου (προκύπτει αυτόματα από το μηχανογραφικό μας σύστημα ως διαφορά της ένδειξης αυτής από την ένδειξη που είχε καταγραφεί από την Εταιρεία μας πριν 4 μήνες). Πώς υπολογίζονται οι κατ' εκτίμηση (έναντι) καταναλώσεις; Οι κατ' εκτίμηση καταναλώσεις ("έναντι") υπολογίζονται αυτόματα από το μηχανογραφικό σύστημα της Εταιρείας μας. Ο υπολογισμός δεν είναι αυθαίρετος, αλλά βασίζεται σε συγκεκριμένο αλγόριθμο που περιλαμβάνει τα ιστορικά στοιχεία των καταναλώσεων, όπως είναι οι καταναλώσεις της αντίστοιχης χρονικής περιόδου του προηγούμενου έτους. Κατά συνέπεια, οι συγκεκριμένες καταναλώσεις δεν διαφέρουν σημαντικά από την πραγματική κατανάλωση του διμήνου, εκτός και εάν το τελευταίο χρονικό διάστημα διαφοροποιήθηκαν οι καταναλωτικές συνήθειες του πελάτη μας. https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/ Αυτό με την αντιστοιχία είναι μαλακια... Αν νοικιάσει άλλος το σπίτι και δεν ανοίξει θερμοσυσσωρευτες; εεεε; θα πληρώσει άδικα;
MTX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, vairass είπε Θα μάθω σύντομα... Εμένα λένε 4kwv ο κάθε ένας. Αν μου έρθει μεγάλος θα πέσω από τον τρίτο Ε τότε έχεις τα μικρά εσύ , υπάρχουν με 4.8.12kw , το μικρό είναι κάπου 60 εκατοστά , στο μετρό ήταν τα 8αρια και ο μεγάλος στο σαλόνι έφτανε κοντά 1.5 μέτρα , θέλουν προσοχή καταναλώνουν υπερβολικα και εγώ σαν πρώτη επαφή με αυτά δεν είχα ιδέα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, vairass είπε Αυτό με την αντιστοιχία είναι μαλακια... Αν νοικιάσει άλλος το σπίτι και δεν ανοίξει θερμοσυσσωρευτες; εεεε; θα πληρώσει άδικα; Φυσικά και είναι. Αυτό που είπες. Αν πέρυσι έμενε άλλος και έκαιγε τα μαλλιοκέφαλά του θα πληρώσω εγώ φέτος το δικό του έναντι? Δεν ξέρω βέβαια αν με την αλλαγή ονόματος υπάρχει άλλος τρόπος υπολογισμού
vairass Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, MTX είπε Ε τότε έχεις τα μικρά εσύ , υπάρχουν με 4.8.12kw , το μικρό είναι κάπου 60 εκατοστά , στο μετρό ήταν τα 8αρια και ο μεγάλος στο σαλόνι έφτανε κοντά 1.5 μέτρα , θέλουν προσοχή καταναλώνουν υπερβολικα και εγώ σαν πρώτη επαφή με αυτά δεν είχα ιδέα Θα τα κοιτάξω σήμερα κιόλας να δω τι γράφουν
Ihavetheanswers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Xacti είπε Φυσικά και είναι. Αυτό που είπες. Αν πέρυσι έμενε άλλος και έκαιγε τα μαλλιοκέφαλά του θα πληρώσω εγώ φέτος το δικό του έναντι? Δεν ξέρω βέβαια αν με την αλλαγή ονόματος υπάρχει άλλος τρόπος υπολογισμού Αν δηλώνεις εσύ την κατανάλωση και σου έρχονται μόνο εκκαθαριστικοί δεν θα έχεις θέμα σε κάθε περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις