Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vairass είπε

Φίλε είσαι καλά; φυσικά και γνωρίζει η ΔΕΗ για τους θερμοσυσσωρευτες....το γράφει στο συμβόλαιο. 

Μην ανοίγεις τον διακόπτη από τον ανεμιστήρα και να τα βάζεις στο 2 όχι στο 3...

IMG_20200102_222143.jpg

Δείτε χρεώσεις χωρίς θερμοσυσσωρευτες αλλά με κλίμα. 

Η αλλαγή ονόματος είναι εύκολη...προχωρά το χάνεις πολλά χωρίς κοινωνικό τιμολόγιο. 

Το είχα βάλει στο 2 και μου ήρθε τόσο. Απλά το έκλεισα τελείως και θα ανοίγω κλιματιστικό, τι να κάνω.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vairass είπε

Φίλε είσαι καλά; φυσικά και γνωρίζει η ΔΕΗ για τους θερμοσυσσωρευτες....το γράφει στο συμβόλαιο. 

Που το γραφει στο συμβολαιο?εχω περιεργεια ειλικρινα να μου δειξεις 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greengr21 είπε

Που το γραφει στο συμβολαιο?εχω περιεργεια ειλικρινα να μου δειξεις 

Κάπου γράφει... Απαιτούμενη ισχύς 24khw, τι να την κάνει τόση ενέργεια ένα σπίτι φυσιολογικό; χαζοί είναι στην ΔΕΗ λες; 

Επίσης Αντε κ δεν το γράφει... 

Πώς είπαν θα δίνουν έως 65% έκπτωση σε όσους ζεσταίνονται με θερμοσυσσωρευτες; 

Εδώ σε θέλω. Γιατί με πλυντήρια την νύχτα 5-8 χιλιάδες kWh δεν βγάζεις στο 4μηνο. 

3 λεπτά πριν, athinamj είπε

Το είχα βάλει στο 2 και μου ήρθε τόσο. Απλά το έκλεισα τελείως και θα ανοίγω κλιματιστικό, τι να κάνω.

Κάτσε λίγο... Στο 2 με ανεμιστήρα ανοιχτό; 

Πόσες ώρες τους φορτίζεις ;  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vairass είπε

Κάπου γράφει... Απαιτούμενη ισχύς 24khw, τι να την κάνει τόση ενέργεια ένα σπίτι φυσιολογικό; χαζοί είναι στην ΔΕΗ λες; 

Επίσης Αντε κ δεν το γράφει... 

α καλα ενταξει οτι να ναι καταλαβα τουλαχιστον μην παραπληροφορεις τον κοσμο

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greengr21 είπε

α καλα ενταξει οτι να ναι καταλαβα τουλαχιστον μην παραπληροφορεις τον κοσμο

Τι ότι ναι; πες μας πως θα πάρουμε την έκπτωση δεν απαντάς. 

Δεν έχω το συμβόλαιο της ΔΕΗ κοντά οκ ίσως δεν το γράφει αλλά πες μας εσύ πως θα την πάρουμε την έκπτωση. 

IMG_20200102_224436.jpg

Μόνο χαζοί δεν είναι στην ΔΕΗ 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, vairass είπε

Κάτσε λίγο... Στο 2 με ανεμιστήρα ανοιχτό; 

Πόσες ώρες τους φορτίζεις ;  

Τον ανεμιστήρα τον έχω εκτός λειτουργίας γιατί καίει ακόμα πιο πολύ. Δεν φορτίζονται όπως έχω πει είναι παλαιοί και συνδέονται απευθείας με ασφάλεια στον ηλεκτρικό πίνακα. Οπως είναι ένας ηλεκτρικός θερμοσίφωνας δηλαδή, που απλά τον ανοίγεις από τον πίνακα. Φυσικά δεν είναι μετακινούμενοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον ανεμιστήρα τον έχω εκτός λειτουργίας γιατί καίει ακόμα πιο πολύ. Δεν φορτίζονται όπως έχω πει είναι παλαιοί και συνδέονται απευθείας με ασφάλεια στον ηλεκτρικό πίνακα. Οπως είναι ένας ηλεκτρικός θερμοσίφωνας δηλαδή, που απλά τον ανοίγεις από τον πίνακα. Φυσικά δεν είναι μετακινούμενοι.

Ρέ συ όλοι έτσι δεν είναι ; και εμένα με τον πίνακα είναι συνδεμενοι. 

Μάλλον εννοείς ότι... Τους ανάβεις κ μετά την ημέρα Δενν βγάζουν ζέστη; 

Αυτό είναι θερμοπομπος τότε όχι θερμοσυσσωρευτης.

Αν δεν φορτίζουν μιλάμε για άλλη κατάσταση. 

Ίδια κατανάλωση ίσως αλλά δεν έχεις την ημέρα ζέστη. Σωστά; 

Πόσες ώρες κάθε νύχτα τους ανάβεις; 

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, vairass είπε

Ρέ συ όλοι έτσι δεν είναι ; και εμένα με τον πίνακα είναι συνδεμενοι. 

Μάλλον εννοείς ότι... Τους ανάβεις κ μετά την ημέρα Δενν βγάζουν ζέστη; 

Αυτό είναι θερμοπομπος τότε όχι θερμοσυσσωρευτης.

Πόσες ώρες κάθε νύχτα τους ανάβεις; 

Φορτίζονται με το νυχτερινό ρεύμα 3-5 μμ και 2-7 πμ. Όχι δεν είναι θερμοπομπός αλλά θερμοσυσσωρευτής από το 1977-78. Τον διακόπτη από τον ηλεκτρικό πίνακα δεν τον κατεβάζω καθόλου μόνο για να τον κλείσω τελείως.

Επεξ/σία από athinamj
Δημοσ.

Φορτίζονται με το νυχτερινό ρεύμα 3-5 μμ και 2-7 πμ. Όχι δεν είναι θερμοπομπός αλλά θερμοσυσσωρευτής από το 1977-78. Τον διακόπτη από τον ηλεκτρικό πίνακα δεν τον κατεβάζω καθόλου μόνο για να τον κλείσω τελείως.

Άρα την ημέρα έχεις ζέστη ; αυτό είναι ο θερμοπομπος.. Έχεις ζέστη συνέχεια κ δεν καίει ρεύμα συνέχεια. 

Εμένα είναι 1980 μοντέλο, εκ Γερμανίας μεριά. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, athinamj είπε

Καλά δεν τους ξέρω..... Οκ περιμένουμε να μας πεις σε δύο μήνες αν πήρες έκπτωση, αυτό είναι το σημαντικό.

Εγώ τώρα θα λάβω τον έναντι σε 10 ημέρες... 

Ελπίζω να μην είναι 3Χ όπως εσένα :)

Δημοσ.
On 02/01/2020 at 14:24, Xacti said:

και μένα μου ήρθε ο έναντι σχεδόν τα 2πλα από συνήθως. Αυτοί στη ΔΕΗ πληρώνονται ακόμα δώρο Χριστουγέννων ή θέλανε να μαζέψουν λεφτά για τον ισολογισμό του έτους?

Εκεί πήγε και μένα το μυαλό μου όταν είδα φουσκωμένο έναντι σε σχέση με τον περσινό.

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι παιδιά να διορθωθεί το ζήτημα για όλους μας με τον εκκαθαριστικό και να έχει μπει και η έκπτωση (ονειρεύομαι).

• Thanks 1
Δημοσ.
18 hours ago, Saloufas said:

Εκεί πήγε και μένα το μυαλό μου όταν είδα φουσκωμένο έναντι σε σχέση με τον περσινό.

Άρα δηλαδή..... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα... Γύρισε ο πετεινός κ του είπε... Έχει ψωμί εδώ η υπόθεση, μιλάμε για γίδια πολλά. 

Κοινός... Το κακό μη περιμένεις να γίνει καλό...οι αλλαγές έδειξε η ιστορία κανουν κακό σε αυτήν την χώρα. 

18 hours ago, athinamj said:

Μακάρι παιδιά να διορθωθεί το ζήτημα για όλους μας με τον εκκαθαριστικό και να έχει μπει και η έκπτωση (ονειρεύομαι).

Εγώ πιστεύω θα μπει η έκπτωση στους πάνω από 1600 κλβ, υπάρχει ανακοίνωση στην έβαλα πιο πάνω. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vairass είπε

Άρα δηλαδή..... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα... Γύρισε ο πετεινός κ του είπε... Έχει ψωμί εδώ η υπόθεση, μιλάμε για γίδια πολλά. 

Κοινός... Το κακό μη περιμένεις να γίνει καλό...οι αλλαγές έδειξε η ιστορία κανουν κακό σε αυτήν την χώρα. 

Εγώ πιστεύω θα μπει η έκπτωση στους πάνω από 1600 κλβ, υπάρχει ανακοίνωση στην έβαλα πιο πάνω. 

Άμα δω έκπτωση αφού είμαι πάνω απο 1600kWh θα κάνω πάρτυ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...