ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά. Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω 2 τηλεοράσεις στο σπίτι μου εκ των οποίων καμία δεν είναι smart. Αυτό που θέλω είναι να βάζω ταινίες που θέλω στο pc από popcorn time και μετά να στέλνω την εικόνα/ήχο στην τηλεόραση στο σαλόνι. Από τα λίγα που ξέρω και έχω ακούσει το chromecast μπορεί να με καλύψει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής , ποια η διαφορά του chromcast1-2-3 ? Δεδομένου ότι η TV έχει ανάλυση full HD με καλύπτει το chromecast 1 ? Υπάρχει κάποια άλλη διαφοροποιηση μεταξύ αυτών ? Τέλος υπαρχει κατι άλλο που πρεπει να προσέξω πριν την αγορά ? υπαρχει καποιος άλλος τρόπος να καλύψω την ανάγκη μου ? Αναμένω τα φώτα σας !! Ευχαριστώ πολύ!!
Mene Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε αντίστοιχη περίπτωση εγώ ενώ είχα πάρει το chromecast 3, πλέον χρησιμοποιώ Xiaomi Mi Box S , έχει και επίσημη υποστήριξη Netflix, εκτός από built in chromecast (που δουλεύει μια χαρά για 1080p). Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από Mene
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 δεν σε είχε καλύψει το chromecast ? εμένα δεν με ενδιαφέρει το νετφλιξ. Εγώ θέλω μονο για ταινιες απο popcorntime ή απο κατευασμένες στο pc, ουσιαστικά δηλαδή αν τα λεω καλά απλα να κάνω mirror την οθόνη του pc μου στην TV θέλω. Επίσης μήπως ξέρεις τις διαφορές αναμεσα στις διαφορες εκδόσεις chromecast? Σε ευχαριστώ πολυ !
Mene Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Σαν αναπαραγωγή ήταν καλό. Δεν ήταν εύχρηστο όμως στο fast forward/rewind, που το χρησιμοποιούμε συχνά. Με το Mi Box δεν έχω τέτοιο θέμα, και για κατεβασμένες ταινίες το plex είναι ο,τι πρέπει. Popcorntime δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, δεν ξέρω να σου πω. Σχετικά με τις εκδόσεις του chromecast δεν ξέρω τις διαφορές, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να πας σε παλιότερη, στο σκρουτζ η 2 και η 3 έχουν την ίδια τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα