Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ταχύτητας VDSL Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και καλή χρονιά,

Έχω σύνδεση VDSL 50 στην Vodafone, κλειδώνω 49999 και 4996 από τότε που ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία με ελάχιστα προβλήματα. Το προηγούμενο Σάββατο έλαβα μήνυμα από την Vodafone για πρόβλημα δικτύου που πιθανόν θα με επηρέαζε. Το θέμα μου είναι, πώς παρότι το κλείδωμα είναι στις προαναφερθείσες τιμές, η ταχύτητα κατεβάσματος διαφέρει, ανάλογα με το πώς κατεβάζω. Για παράδειγμα, απο steam και από συγκεκριμένες σελίδες κατεβάζω με 5mb ούτε έχω πρόβλημα να βλέπω 4k στο youtube αλλά κατεβάζω με 50kb/sec απο nvidia ή με 100 από otenet. Δείτε τις εικόνες που επισυνάπτω. Δοκίμασα διαφορετικούς browsers με τα ίδια αποτελέσματα . Επίσης δείτε το speedtest του ookla. Ενώ βλέπω το upload κανονικά το download περιορίζεται στα 5mbps.

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει την δικιά του σύνδεση;

Statistika.jpg

download.jpg

download_nvidia.jpg

mint_down.jpg

steam.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και καλή χρονιά.Τον τελευταίο καιρό είχα γενικά θέμα με την vodafone (δεν έπαιρνα ip ενώ συγχρόνιζα κανονικά σε vdsl), μου εξήγησαν ότι είναι θέμα του ΟΤΕ και περίμενα να το φτιάξουν.Την Κυριακή 5/1 ,είδα οτι άναψε πράσινο το λαμπάκι στο ρούτερ και πήρα ip. Όμως έχω ακριβώς τα συμπτώματα που αναφέρεις. Μέχρι 5mbps στο speedtest, steam και torrents κατεβάζει φουλ ενώ gog galaxy σερνεται. Έστρωσε το δικό σου ή ακόμα?Αν ναι,έκανες κάτι γι'αυτό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...