lactate Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Έχω μπει σε μια νοοτροπία ότι θα ήθελα να ζήσω λίγο στο εξωτερικό. Για την εμπειρία κυρίως (τώρα άμα βρω και τον έρωτα ή την ευκαιρία της ζωής μου θα μπορούσα να κάτσω δεν λέω). Θα ήθελα να δοκιμάσω μια διαφορετική από τα συνηθισμένα επιλογή ενδεχομένως όπως μια Ασιατική χώρα από το Ντουμπάι (που ψιλοακούω ότι δεν είναι όπως παλιά μέχρι και την Ιαπωνία αν την πάλευα). Για την τελευταία ακούω για φαινόμενα ρατσισμού και διαφορα που δενθα τα περίμενα. Έχεις κάποιος εμπειρία από δουλειά ή εστω ταξίδι στην Ιαπωνία; Ή στα Εμιράτα.
momotis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, lactate είπε Έχω μπει σε μια νοοτροπία ότι θα ήθελα να ζήσω λίγο στο εξωτερικό. Εδω φαινεται ξεκαθαρα η επιρροη του Δεκαλογου,του kieslowski,στο συντροφο. Στηριζω την προθεση.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Έχεις συνυπολογίσει τις διαδικασίες και τα requirements της visa ? Πρέπει αρχικά να δεις τι ζητάει η κάθε χώρα, τι χαρτιά, πόσα λεφτά etc
Γιαούρτι Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 τίποτα δεν έχει υπολογίσει γιατί ζήτημα είναι αν θα πάει μέχρι τη Χαλκίδα Καλή Χρονιά
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, lactate είπε τώρα άμα βρω και τον έρωτα στα Εμιράτα θα μπορούσα να κάτσω Ελα πες την αλήθεια, έχεις βάλει στο μάτι κάποιον Άραβα.
tritonas00 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, lactate είπε Ή στα Εμιράτα. αμα πας παρε και τον αλλον μαζι που ψαχνει νεγρικη π.....α
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα