Erunildo Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Hi, Προσφατα ενας φιλος μου μου εδωσε τα 2 expansion του παιχνιδιου και ειπα να τα δοκιμασω.Προσπαθω να ξαναεγκαταστησω λοιπον το allied assault αλλα αντι του κανονικου ινσταλ μου βγαζει ενα παραθυρο με 3 επιλογες (modify,repair,remove). Αυτο συμβαινει συνηθως, απο οσο ξερω, οταν το παιχνιδι ειναι ηδη εγκατεστημενο.Μαλλον οταν απεγκατεστησα την πρωτη φορα το παιχνιδι εκτος απο το uninstall πατησα και κανα delete και τωρα ο υπολογιστης νομιζει οτι ειναι ακομη μεσα. Τι μπορω να κανω; Δοκιμασα και τις 3 επιλογες,εκανα remove απο την προσθαφαιρεση προγραμματων αλλα δεν μπορω να το εγκαταστησω..Καμια ιδεα; Cya...
privateer Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Phgaine sthn registry kai sbhse oti exei sxesh me to allied
Erunildo Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 μπηκα στη registry (απο την εναρξη>εκτελεση>regedit,σωστα δεν ειναι εκανα search για medal of honor και εσβησα οτι υπηρχε.Παρολα αυτα συνεχιζει το ιδιο βιολι...καμια ιδεα;
Silok Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Και σε μενα τις ιδιες κουλαμάρες έκανε.System mechanic για να καθαρίσεις την registry.(Σε μένα τουλάχιστον δούλεψε)
Vasilius Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Apla Trekse to repair, logka tha ksanaperasei ta arxeia k as mhn einai mesa.
Nightfall_2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Gia na min ksananoigw kainourgio thema grafw edw to provlima mou. Exw to medal of honor allied assault k thelw na egkatastisw to breakthrough i` to spearhead. Wstoso otan paw na kanw tin egkatastasi tous, mou leei oti i ekdosi mou einai outdated k paei na treksei ena patch. Me to pou ksekinaei omws, i egkatastasi termatizetai. Paliotera to eixa kseperasei to provlima ayto me mia allagi stin registry. an kserei kaneis pou mporw na vrw to arxeiaki ayto tha tou imoun ipoxrews. ( paliotera eixa vrei tin lisi apo kapoion allon pou eixe to idio provlima edw sto insomnia, alla pleon den mporw na vrw to post tou)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.