Kapetanakos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 θελω να συνδεσω το pc μου με το home cinema μεσω bluetooth, ενω μου λεει οτι εγινε ζευξη δεν φερνει ηχο στο home cinema. να προσθεσω πως συσκευες αλλες συνδεονται κανονικα.
micos000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Οταν συνδεθεί πήγαινε κατω δεξιά στην ένταση, πάτα αριστερό κλικ και θα πρέπει να έχει στο πάνω μέρος ένα βελάκι προς τα κάτω. Αν το πατήσεις θα σου έχει την κάρτα ήχου σου και την συσκευή bt. Επέλεξε την και λογικά θα πρέπει να σου βγάλει ήχο.
Kapetanakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 το θεμα ειναι οτι μου βγαζει unplugged και δεν ξερω γιατι εδω συνδεεται το κινητο μου. υ.γ το pc ειναι καινουργιο σχετικα.
micos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Σε το απόσταση είναι το pc από το hc; Τα bt, αν και λένε για 10 μέτρα στην πραγματικότητα η απόσταση είναι κατά πολύ μικρότερη και η σύνδεση μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες.
Kapetanakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 4 μέτρα περίπου, το θέμα είναι το λαπτοπ που είχα έπαιζε κανονικά στην ίδια θέση.
micos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δοκίμασες σε άλλες usb π.χ. στις μπροστά ή στις πίσω;
Kapetanakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, micos000 είπε Δοκίμασες σε άλλες usb π.χ. στις μπροστά ή στις πίσω; Τι εννοείς? Usb γιατί? Αφού θέλω bt.
micos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Το pc έχει ενσωματωμένο bt; Θεώρησα ότι είχες usb bt adapter.
Kapetanakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, micos000 είπε Το pc έχει ενσωματωμένο bt; Θεώρησα ότι είχες usb bt adapter. ναι εχει ενσωματωμενο. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από Kapetanakos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα