SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα Πρίν περίπου 7 ημέρες πήρα το εν λόγω καταγραφικό hikvision ds-7204hghi-f1 μαζι με 4 κάμερες για cctv ( οχι ip ) . Μέχρι εχτες λειτουργούσε άψογα οσο αφορά τις κάμερες αλλα σήμερα ειδα πολύ μεγάλη καθυστέρηση οσο αφορά την εικόνα στο δίκτυο τοσο τοπικά οσο και απομακρυσμένα. Όταν συνδέσω επάνω την εξωτερική οθόνη παίζουν και οι 4 κάμερες νεράκι , αν μπώ όμως τοπικά απο τον υπολογιστή αργεί πάρα πολύ να μπει και στο interface αλλα και απο εκει οι κάμερες πάνε σαν χελώνα ετσι ξαφνικά χωρίς να πειράξω τιποτα , δοκίμασα διάφορα πράγματα όπως επαναφορά όλες τις ρυθμίσεις αλλα και πάλι τοπικά και απομακρυσμένα οι κάμερες πανε σαν χελώνα αλλα απο το εξωτερικό monitor ολα ειναι νεράκι , υπάρχει περίπτωση να τα έπαιξε η έξοδος του ethernet έτσι ξαφνικά ή να έκαψε κάτι ? Προτίνετε μου να δοκιμάσω και τιποτα αλλο πρίν το πάω πίσω την παρασκευή για έλεγχο και πιθανή αντικατάσταση Ευχαριστώ
Fotis_Greece Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μεσω Ethernet βλεπεις το καταγραφικό ή με WiFi οταν λες τοπικα? Με το πρόγραμμα της hik ή με internet explorer? Εχει επιλογη στο live view να ριξεις την αναλυση?
SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε Μεσω Ethernet βλεπεις το καταγραφικό ή με WiFi οταν λες τοπικα? Με το πρόγραμμα της hik ή με internet explorer? Εχει επιλογη στο live view να ριξεις την αναλυση? Μέσω ethernet βλέπω το καταγραφικό απο browser σε live view και απο την πρώτη μερα δούλευε άψογα ειτε με internet explorer ή chrome ή οτιδήποτε , τώρα πλέον αργεί να μου εμφανίσει την σελίδα του login 2 λεπτά και οταν μπεί μέσα για να πάει απο menu σε menu απλα αργεί τραγικά σαν να έχει lag to όλο δίκτυο του μηχανήματος , απλα να ξανα πώ οτι ολα αυτα λειτουργούσαν άψογα οσο αφορά οτι δουλειά κάνει μεσω του ethernet , ξαφνικά όμως έχω αυτα τα προβλήμα ειτε σε local με ethernet ειτε απομακρυσμένα. Οί κάμερες απο το monitor πάνε νεράκι κανένα πρόβλημα , οταν όμως μπαίνω στα του δικτύου ολα πάνε με ρυθμούς χελώνας και χειρότερα και ουσιαστικά δεν λειτουργεί , λες και απλα υπολειτουργεί ή ethernet του μηχανήματος ...
ice25 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 εχει 2 strean για κάθε κάμερα… ένα hd και ένα χαμηλότερης ανάλυσης. δοκίμασε το, νομίζω basic το λενε στο interface της hik .επισης σε κάθε καμερα κατεβασε τα frame από τα 25 στα 12 .θα το βρεις στο menu encoding
SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, ice25 είπε εχει 2 strean για κάθε κάμερα… ένα hd και ένα χαμηλότερης ανάλυσης. δοκίμασε το, νομίζω basic το λενε στο interface της hik .επισης σε κάθε καμερα κατεβασε τα frame από τα 25 στα 12 .θα το βρεις στο menu encoding Τα έχω κάνει όλα αυτά αλλά το θέμα είναι όπως είπα ότι δεν έχει να κάνει με τις κάμερες μόνο από την στιγμή που θα πατήσω την ip για να μπω στο καταγραφικό οτι κλικ και να κάνω πάει σαν slow motion και ορισμένες φορές κολαει εντελώς δηλαδή και στο interface σέρνεται , και αυτό έγινε ξαφνικά αφού την πρώτη μέρα που το είχα βάλει επάνω πήγαινε νερό smooth παντου αυτό είναι το περίεργο .... υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει κάτι το δίκτυο στην πακέτα του καταγραφικου και να υπολειτουργεί ; Το δοκίμασα δηλαδή και χωρίς κάμερες επάνω και συνεχίζει να κάνει το ίδιο σέρνεται από το interface και μόνο , έχω δοκιμάσει dhcp και static και σύνδεση μόνο με ένα laptop για να το βγάλω εντελώς από το υπόλοιπο δίκτυο
Fotis_Greece Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Ναι, για καταγραφή βαλε 12 ή 15 fps Οταν βλεπεις υλικο απο προηγούμενες ημέρες ειναι fluent το playback? Παραξενο πάντως να αργει τοσο πολυ ακομα και στο login? Σιγουρα μπαινεις με τοπικη 192.168.xxx.xxx ip ή.μεσω cloud nat που εχουνε? Για δοκιμασε ενα reboot
SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε Ναι, για καταγραφή βαλε 12 ή 15 fps Οταν βλεπεις υλικο απο προηγούμενες ημέρες ειναι fluent το playback? Παραξενο πάντως να αργει τοσο πολυ ακομα και στο login? Σιγουρα μπαινεις με τοπικη 192.168.xxx.xxx ip ή.μεσω cloud nat που εχουνε? Για δοκιμασε ενα reboot Δεν έχω βάλει δίσκο επάνω , ναι από τοπική μπαίνω αλλά όπως είπα το περίεργο ειναι ότι το εμφάνισε ξαφνικά εδώ και 6 ημέρες περίπου έπαιζε νερό , έχω κάνει άπειρα reboot και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , είτε βάλω dhcp είτε static από οποιοδήποτε browser η pc άρχει περίπου 2 λεπτα να εμφανίσει την login page και όταν μπει για να πάω από καρτέλα σε καρτέλα κάνει σίγουρα 15 20 δευτερόλεπτα , αν τα πατήσω πιο γρήγορα κολαει εντελώς ο browser
htaccess Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάνε μία δοκιμή, log out από τον isp μέσω του modem/router ή αποσύνδεσε το καλώδιο του a/vdsl και δες αν έχει την ίδια συμπεριφορά (δοκιμή από το τοπικό δίκτυο φυσικά). Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από htaccess
SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, htaccess είπε Κάνε μία δοκιμή, log out από τον isp μέσω του modem/router ή αποσύνδεσε το καλώδιο του a/vdsl και δες αν έχει την ίδια συμπεριφορά (δοκιμή από το τοπικό δίκτυο φυσικά). Το έχω κάνει , αλλα το θέμα ειναι οτι το έχω συνδέσει μόνο του το καταγραφικό με ενα laptop το οποίο δεν ειναι στο δίκτυο και κάνει τα ίδια .... δηλαδή ειναι μονο του συδεδεμένο το laptop με το καταγραφικό και εχει την ίδια συμπεριφορά
htaccess Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στην επαναφορά που του έκανες επέλεξες το factory defaults (restore all parameters to default settings) ? Δεν αφαιρείς και την μπαταρία του cmos για κανένα 5 λεπτο και την ξαναβάζεις μήπως στρώσει ? Επίσης αφαίρεσε όλες τις κάμερες, και άρχιζε να τις προσθέτεις μία κάθε φορά με δοκιμή. Μάλλον δεν θα αποφύγεις την αντικατάστασή του. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από htaccess 1
Fotis_Greece Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Οταν επανεκκινήσεις το καταγραφικό και αμεσως μετα μπεις στο web interface, εχει το ιδιο θεμα? Εχεις switch ή και το PC σου και το DVR ειναι πανω στο router?
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Θα κάνω μερικές δοκιμές ακόμη και με άλλα καλώδια αν και έχω αλλάξει και θα επανέλθω γιατί το περίεργο είναι ότι από πρώτη ημέρα έπαιζα αψογα. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά
nikos73 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 πιο dvr έχεις αν όταν συνδέεις το laptop με το dvr κατευθείαν συνεχίζει να σου κάνει το ίδιο πρόβλημα πήγαινε για αντικατάσταση δεν χρειάζεται να ρήξης τα fps όταν το βλέπουμε σε τοπικό δίκτυο δες πια έκδοση firmware φοράει και κανε μια αναβάθμιση αν χρειαστεί http://www.hikvisioneurope.com/portal/?dir=portal/Technical Materials
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Το έλυσα παιδιά το πρόβλημα και ευτυχώς δεν ηταν με το καταγραφικό πράγμα που για αυτο έσπαγα το κεφάλι μου και ηταν περίεργο , η κατάσταση ειναι απο περίεργη εως κουλή και άβυσος επίσης η ψυχή των δικτύων και των pc για αυτο τα λατρεύουμε Έχω συνδέσει το switch στην port 2 του router και στο switch συνδεδεμένο το καταγραφικό στην port 2 του switch και στην port 1 το καλώδιο που έρχεται απο την port 2 του router για να έχουμε internet και δίκτυο γενικά , με αυτον τον συνδιασμό λοιπόν είχα ολα τα παραπάνω προβλήματα και καθυστερούν απο το menu τις κάμερες κτλπ , οταν λοιπόν άλλαξα το καλώδιο του switch απο την port 2 του router στην 1 την 3 ή την 4 μαγικά ολα παίζουν άψογα ...... αν το επαναφέρω στην port 2 του router τα ίδια προβλήματα οποτε για κάποιο λόγο στην port 2 του router το bandwidth πάει περίπατο ...... Αφού έλυσα το πρόβλημα λοιπόν λέω ας δοκιμάσω στην port 2 που δεν έπαιζε το δίκτυο γενικά με το switch να βάλω τον υπολογιστή μου ή αλλη συσκευή γιατι με αυτην την συμπεριφορά λεω μάλλον η port 2 του router μας άφησε χρόνους αλλα βουαλά με οτιδήποτε αλλο βάλω στην port 2 παίζει φυσιλογικά .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα