Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 8.2 με την καμία… 7 με 7.5 πιστεύω πως ειναι πολύ καλα. Τελειώνει κάπως γρήγορα και “προχειρα” σα να βλέπεις ενα επεισόδιο μιας σειράς. Στα plus ο πολύ καλός ήχος! 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Ακόμα γελάω με το σημείο στην προβλήτα...οποιος το έγραψε είναι καιρός να το γυρίσει σε κωμωδίες. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 11 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said: Ακόμα γελάω με το σημείο στην προβλήτα...οποιος το έγραψε είναι καιρός να το γυρίσει σε κωμωδίες. O Krasinski(s)...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Thresh είπε O Krasinski(s)... Δεν παίζει, αν και θα ήταν ok το transition γιατί το έχει ήδη το κωμικό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 2 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said: Δεν παίζει, αν και θα ήταν ok το transition γιατί το έχει ήδη το κωμικό. Τι εννοείς δεν παίζει?
_Theo_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Είδα σήμερα το Part II. Αρκετά καλό. Ίδιου βεληνεκούς με το πρώτο. Άνετα παίρνει 7,5/10. Από εμένα είναι "ΝΑΙ". 👍😎
CONAN_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Οσοι δεν το είδατε και σας άρεσε η πρώτη ταινία, να το δείτε. Εχει και ορισμένες στιγμές αγωνίας-κορυφωσης που σε κρατάει και επίσης μας εξηγεί πως φτάσανε (κατα καποιο τρόπο ) αυτα τα πλάσματα στην γή. Εν αναμονή του τρίτου μέρους τωρα... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, Thresh είπε Τι εννοείς δεν παίζει? Nvm, νόμιζα μονο σκηνοθεσία ήταν ο Krasinski. Τώρα βγάζει νόημα. 1
_Theo_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, CONAN_ είπε Οσοι δεν το είδατε και σας άρεσε η πρώτη ταινία, να το δείτε. Εχει και ορισμένες στιγμές αγωνίας-κορυφωσης που σε κρατάει και επίσης μας εξηγεί πως φτάσανε (κατα καποιο τρόπο ) αυτα τα πλάσματα στην γή. Δεν μου λες και εμένα γιατί δεν κατάλαβα... Spoiler Έδειχνε να πέφτει κάτι σαν μετεωρήτης...
CONAN_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Δεν μου λες και εμένα γιατί δεν κατάλαβα... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έδειχνε να πέφτει κάτι σαν μετεωρήτης... ακριβως αυτό. Ελπίζω στο τρίτο μέρος να δουμε περισσότερα στοιχεία για τα τέρατα, την ιστορία τους κλπ...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 hour ago, CONAN_ said: ακριβως αυτό. Ελπίζω στο τρίτο μέρος να δουμε περισσότερα στοιχεία για τα τέρατα, την ιστορία τους κλπ... Spoiler Τρελό backstory. Στην τελική να μας πούνε τι? Νοημοσύνη ιδιαίτερη δεν έχουν, τεχνολογία δεν έχουν, ούτε καν μιλάνε dude. Η ιστορία τους είναι boring af. Καλύτερα που δεν δείξαν τίποτα. Εκτος άμα το ενώσουν με το Predator series. Θα μπορούσε να είναι το species που το χρησιμοποιούν για stealth training και απλά τα στείλανε στη γη να πάρει experience. 2
CONAN_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 10 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said: Hide contents Τρελό backstory. Στην τελική να μας πούνε τι? Νοημοσύνη ιδιαίτερη δεν έχουν, τεχνολογία δεν έχουν, ούτε καν μιλάνε dude. Η ιστορία τους είναι boring af. Καλύτερα που δεν δείξαν τίποτα. Εκτος άμα το ενώσουν με το Predator series. Θα μπορούσε να είναι το species που το χρησιμοποιούν για stealth training και απλά τα στείλανε στη γη να πάρει experience. off topic, πατησες Alt+shift 14 φορές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, CONAN_ είπε off topic, πατησες Alt+shift 14 φορές Aμα αναφέρεσαι στα αγγλικά και όμως δεν πάτησα ούτε μια και ούτε έχω πατήσει ποτε σε δικό μου pc. Thanks για το spoiler tag btw, ξεχάστηκα.. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2021 από {TDi}Dj2k..infc
sheik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Καλό ήταν. Έχει μερικά κουλά που δεν έχω καταλάβει όπως Spoiler Γιατί στο διάολο να μεταδίδουν το Beyond the Sea σαν κρυπτογραφημένο σινιάλο και να μη πουν απλά "ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΟΛΥΜΠΆΝΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΝΗΣΊ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΒΟΉΘΕΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ, Ή ΕΛΆΤΕ ΕΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ". Επισης, αυτό σημαίνει πως όλα τα νησιά του κόσμου ΜΑΛΛΟΝ έμειναν ανέγγιχτα. Με την ίδια λογική εφόσον είδαμε να πέφτουν οι εξωγήινοι στις ΗΠΑ, Ευρώπη και υπόλοιπος κόσμος δεν έχουν πρόβλημα, γιατί δεν έστειλαν βοήθεια; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα