Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Απόσταση θα έχει περίπου 2-2,5μ, κυρίως σε σκοτεινό δωμάτιο, για να βλέπουμε ταινίες,σειρές (Netflix, Kodi, κατεβασμένα αρχεία), youtube, παιχνίδια με κονσόλες και ίσως και pc.
Κανάλια, αγώνες σπάνιο έως καθόλου

Θα έχει δυνατότητα να την συνδέω με το pc συχνά για να στρεμαρω υλικό εάν χρειαστεί για να παίζει ταινίες, σειρές (netflix,kodi,κατεβασμένα αρχεία) για καλύτερη απόδοση.

Έχω ήδη μια LG 55UK6100 στο άλλο υπνοδωμάτιο και ένα εξαιρέσω το bleeding, σε cinema mode είναι αρκετά καλή για 400 σε δόσεις που την πήρα νομίζω και με 0 pixel εγγύηση.

Ποια θα μου προτείνατε από 350€ και κάτω σε σχέση με αυτή που έχω, άμα υπάρχει καλύτερη καλοδεχουμενη!

ΥΓ: Έχω βρει αυτές τις μεταχειρισμένες Sharp 50BL2EA [340], JVC LT55K880 [330], Hisense H55B7100 [350], Tesla 55S903SUS (no hdr) [250] αξίζει κάποια;

Δημοσ.

Θα σου έλεγα εγώ αλλά είμαι biased 😛

Θα προσπαθήσω

H Sharp είναι made by Hisense

H Hisense είναι made by Hisense 😛

H JVC ειναι made by Vestel με ips panel που σημαίνει χειρότερα χρώματα

Την Tesla δεν ξέρω αλλά παίζει αλλού μπάλα από άποψη χρημάτων οπότε η ερώτηση είναι τι θες να δώσεις.

Η σύγκριση είναι ανάμεσα σε Sharp και Hisense

H Sharp έχει καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά είναι μικρότερη, αν και android με 1.5gb ram δεν ξέρω πως θα πάει, μπορείς να δεις κάποιο review αν είναι αρκετά responsive για εσένα.

Για την Hisense που την έχω αν την έχεις σε λογική απόσταση και από μια 50 samsung hd που είχα είναι η μέρα με την νύχτα από άποψη χρωμάτων. Το μενού της είναι σβέλτο και απο το wifi της είμαι ευχαριστημένος καθώς δεν είχα κανένα θέμα σε streaming

Όσο μη biased μπορούσα να είμαι

Γιώργος

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/1/2020 στις 4:20 ΜΜ, Geocheats2 είπε

Θα σου έλεγα εγώ αλλά είμαι biased 😛

Θα προσπαθήσω

H Sharp είναι made by Hisense

H Hisense είναι made by Hisense 😛

H JVC ειναι made by Vestel με ips panel που σημαίνει χειρότερα χρώματα

Την Tesla δεν ξέρω αλλά παίζει αλλού μπάλα από άποψη χρημάτων οπότε η ερώτηση είναι τι θες να δώσεις.

Η σύγκριση είναι ανάμεσα σε Sharp και Hisense

H Sharp έχει καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά είναι μικρότερη, αν και android με 1.5gb ram δεν ξέρω πως θα πάει, μπορείς να δεις κάποιο review αν είναι αρκετά responsive για εσένα.

Για την Hisense που την έχω αν την έχεις σε λογική απόσταση και από μια 50 samsung hd που είχα είναι η μέρα με την νύχτα από άποψη χρωμάτων. Το μενού της είναι σβέλτο και απο το wifi της είμαι ευχαριστημένος καθώς δεν είχα κανένα θέμα σε streaming

Όσο μη biased μπορούσα να είμαι

Γιώργος

Οποτε να φανταστω εμεις εμηνες ευχαριστιμενος απο hisence , τα μαύρα πως είναι? Την έχεις τεστάρει σε pc και gaming console πως είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...