Dronegreece Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χρόνια πολλά καλή χρονιά Μόλις έλαβα email ότι η Πειραιώς με χρέωσε 5€ στο λογαριασμό με αιτιολογία πάγιο τέλος σύνδεσης WINBANK. Το ebanking το έχω από το 2011 και δεν έχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο. Τι είναι τούτο πάλι; νέο μανίκι; Έτσι για το καλό του χρόνου. Πάνε καλά; Κανένας άλλος που να έχει Πειραιώς και να είδε τέτοια χρέωση; Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από Dronegreece
kosmasdel Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Έχει ανοίξει ήδη σχετικο thread με τιτλο "Προμήθεια εγγραφής Winbank"
Strigla Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Ωχ!Αυτο που Φοβόμουνα έγινε!Περαστικά μας....
kalel66 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Dronegreece είπε Χρόνια πολλά καλή χρονιά Μόλις έλαβα email ότι η Πειραιώς με χρέωσε 5€ στο λογαριασμό με αιτιολογία πάγιο τέλος σύνδεσης WINBANK. Το ebanking το έχω από το 2011 και δεν έχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο. Τι είναι τούτο πάλι; νέο μανίκι; Έτσι για το καλό του χρόνου. Πάνε καλά; Κανένας άλλος που να έχει Πειραιώς και να είδε τέτοια χρέωση; Και σε έμενα το ίδιο...
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 https://www.insomnia.gr/forums/topic/727678-προμήθεια-εγγραφής-winbank/
Προτεινόμενες αναρτήσεις