Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Grimson είπε

Όλοι οι παλαίμαχοι με τα se έχουν πάρει ήδη θέση.Αντε και στην Κίνα μπορεί να δώσει κανένα κομμάτι και κανένας που του κόλλησε το 6s η θέλει μπαταρία

Στα 399$?

Γιατί όχι? Αν θελήσει να μαζέψει το μαρούλι από την μεσαία κατηγορία γιατί να μην το κάνει??? Ήδη το έχει σίγουρο ότι θα πουλήσει, γιατί να μην ανεβάσει ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της και να εξαφανίσει από την αμερικανική αγορά οποιοδήποτε εταιρία πουλάει στην μεσαία κατηγορία???

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Grimson είπε

"Δεν έχω θέμα με την apple."

Αφήνω αυτό εδώ, έτσι για να μας μπει με χιούμορ η νέα χρονιά.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Grimson είπε

Μόνο το apple tv ξέρεις?

Apple store,apple music,icloud,apple books,itunes,apple pay,apple care,

Δεν τα χρησιμοποιώ αλόγιστα, οπότε ούτε καν το λαμβάνω υπόψη.

Και στην τελική γεμίσαμε τζαμπατζήδες.

Εσυ τζάμπα δουλεύεις;

Δημοσ.

Αρχικά καλή χρονιά σε όλους εύχομαι!Μακάρι αυτή χρονιά να είναι καλύτερη για όλους μας!Δεν είχα πότε iphone ,λατρεύω το μέγεθος του SE και ο μοναδικός λόγος που δε το αγοράζω είναι επειδή φοβάμαι την αγορά μεταχειρισμένου...Αν κυκλοφορήσει αυτή τη συσκευή η apple και η τιμή είναι σε ρεαλιστικά επίπεδα θεωρώ πως θα κάνει πάταγο..εδώ και αρκετό καιρό όλοι ζητάνε τη συνέχεια του SE και περίμεναν μέχρι και τη τελευταία στιγμή ότι θα το παρουσιάσει..αν δε το κάνει και φέτος το οποίο πραγματικά θα είναι ένα μεγάλο foul της Apple,θα ήθελα πάρα πολύ να κυκλοφορήσει μια απόλυτη αντιγραφή μια εταιρεία όπως η xiaomi και να πάρει τεράστιο μερίδιο της αγοράς..   

Δημοσ.
Στις 1/1/2020 στις 9:07 ΜΜ, Chris_BMW είπε

Επειδή Apple έχω και την παρακολουθώ χρόνια μη σου κάνει έκπληξη με την ανακοίνωση του οποίου νέου midrange I phone να δεις να καταργεί άμεσα τη σειρά 7 και 8...

Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος δηλαδή πως αυτό θα γίνει για να μην υπάρχει σύγχυση στον υποψήφιο αγοραστή.

Φιλε μου δεν ξερω αν το εχεις παρει χαμπαρι αλλα το 7 ηδη η apple σταματησε να το πουλαει στο ιδιο της το site. Αυτο θα κανει και στο 8 οταν βγει το νεο Iphone, οχι το SE2. Το SE2 θα μπει αναμεσα στο 8 και στο XR τιμολογιακα . Δηλαδη στα 500+ και το 8 θα υποχωρησει στα 400+

Δημοσ.

Έχει κανένας "πολιτικός" στρατευμένος κάποιο μερίδιο κ όχι λογύδρια  και συγκριτικές γενικότητες να μας πει κάτι άλλο? 

Όταν είχε μερίδιο 20-30-40 % ανακοινωνε μια χαρά κανονικά νούμερα. Μετά άρχισαν τα best του Σαββατοκύριακου, τα best των ευχαριστιών κ τρίχες κατσαρές.

Όλες οι υπηρεσίες συνδέονται με τις συσκευες της Apple , για αυτό κ η πρεμούρα να δώσει πολλά μοντέλα κ να ρίξει τιμές. Και σιγά τις υπηρεσίες. 

Μια κουτσουρεμένη Apple TV, ένα icloud σιγά τα ωά . Λύσεις καλύτερες κ οικονομικότερες παντού. Spotify, google music, One drive

Με το να πουλήσει  καμια εφαρμογούλα κ κάνα τραγουδάκι εν έτει 2020 . Αυτά είναι ξεπερασμένα.Με συνταγές Jobs έχουν μείνει

Τα παιχνίδια του χρηματιστηρίου με αξίες -φούσκες με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 minutes ago, kanagias13 said:

Τα παιχνίδια του χρηματιστηρίου με αξίες -φούσκες με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Τόσο αδιάφορο, που κάθεσαι και γράφεις ένα σωρό αρλούμπες, για να μας πείσεις για το, τι;

• Να μην αγοράζουμε Apple?
  • Είσαι πιο έξυπνος και καταλαβαίνεις την παγίδα της κακιάς Apple και θες να μας προστατέψεις;
  • Ανησυχείς για την πορεία της Apple και εντοπίζεις τα λάθη της, ώστε να τα δει και να σωθεί;

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 2
Δημοσ.

Να Αγοράζετε .Εσύ κ όσους εκπροσωπείς (ή νομίζεις οτι εκπροσωπείς) χρησιμοποιώντας πληθυντικό

Παγίδα δε θα το έλεγα. Παραμυθάκι ναι. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλο. Και με λίγο μυαλό τα καταλαβαίνεις. Κάτσε κ υπολόγισε λοιπόν. 😂😎

Γελάω και απλά επισημαίνω τις τραγικότητες μιας εταιρείας fashion icon . 

Αρτσι μπουρτσι κ λουλά ή αρλούμπες που γράφεις, σου ανήκει .

Δημοσ.
13 minutes ago, kanagias13 said:

Να Αγοράζετε .Εσύ κ όσους εκπροσωπείς (ή νομίζεις οτι εκπροσωπείς) χρησιμοποιώντας πληθυντικό

Ευχαριστούμε για την άδεια! 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kanagias13 είπε

Όταν είχε μερίδιο 20-30-40 % ανακοινωνε μια χαρά κανονικά νούμερα.

Εγω παντως ουτε και τις αλλες εταιρειες βλεπω να ανακοινωνουν κανονικα νουμερα.

Το οτι υπαρχουν λυσεις και φθηνοτερες ισχυει σε ολες τις εταιρειες οπως και στην ιδια την Apple https://www.counterpointresearch.com/iphone-xr-top-selling-model-globally-q3-2019/

Δημοσ.
13 ώρες πριν, AtiX είπε

@kanagias13 όταν λες ότι δεν ανακοινώνει ενώ ανακοίνωνε νούμερα, σε τι νούμερα αναφέρεσαι???

3o τετράμηνο  ΤΟΥ 2019 με 3% δεν είναι αριθμός πωλήσεων . Επειδή δεν γίνομαι κατανοητός (ή δεν θέλουν κάποιοι να καταλάβουν) 

Θέλω : Αριθμός πωλήσεων Iphones 2019  χχχχ εκατομμύρια.  χχχχχχ τα android . μερίδιο αγοράς ios  xx % τΟ ΈΧΟΥΜΕ?  

Αλήθεια για πες μου ,που είναι κάποιο Link με το Χ κ το μερίδιο του σε κάποιο τρίμηνο ή σε 12μηνο?  Βολικά νουμεράκια που εξυπηρετούν marketing tricks κ παιχνίδια μετοχικά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kanagias13 είπε

3o τετράμηνο  ΤΟΥ 2019 με 3% δεν είναι αριθμός πωλήσεων . Επειδή δεν γίνομαι κατανοητός (ή δεν θέλουν κάποιοι να καταλάβουν) 

Θέλω : Αριθμός πωλήσεων Iphones 2019  χχχχ εκατομμύρια.  χχχχχχ τα android . μερίδιο αγοράς ios  xx % τΟ ΈΧΟΥΜΕ?  

Αλήθεια για πες μου ,που είναι κάποιο Link με το Χ κ το μερίδιο του σε κάποιο τρίμηνο ή σε 12μηνο?  Βολικά νουμεράκια που εξυπηρετούν marketing tricks κ παιχνίδια μετοχικά.

Μα υπάρχουν και εδώ στο insomnia αλλά και σε όλα τα τεχνολογικά sites...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...