polemikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Σύμφωνα με έντονη φημολογία, η Apple φέτος ενδέχεται να παρουσιάσει το νέο iPhone SE 2, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει μία ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη στο lineup της εταιρείας. Με τιμή που θα ξεκινάει σύμφωνα με εκτιμήσεις από τα $399, και με δυνατό hardware, το νέο μοντέλο στη σειρά iPhone αναμένεται να αποτελέσει το ισχυρό χαρτί της Apple απέναντι στον ανταγωνισμό στην μεσαία κατηγορία τιμής σύμφωνα με εκτιμήσεις. Με αισθητική που συνδυάζει στοιχεία από το πρώτο iPhone SE και το iPhone 8 και με hardware που θα προέρχεται από τη σειρά iPhone 11 συμπεριλαμβανομένου του A13 Bionic SoC, το νέο iPhone SE 2 αναμένεται να αποτελέσει μία εξαιρετική λύση για όσους επιθυμούν να μεταβούν στο iOS χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Το iPhone S2E 2 αναμένεται να διαθέτει «μονή» κύρια κάμερα και θα έχει Touch ID για το ασφαλές ξεκλείδωμα του. Η συσκευή θα λανσαριστεί τον Μάρτιο σύμφωνα με φήμες και σε διάφορα χρώματα όπως φαίνεται και από το «concept video» που ετοίμασαν από το Phone Industry βασιζόμενοι στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για την συσκευή. WCCFTech Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
JcD Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Υπέροχα, το πρώτο θέμα του site για τη νεα δεκαετία έχει να κάνει με apple! Καλή χρονιά σε όλους! 8 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, JcD είπε Υπέροχα, το πρώτο θέμα του site για τη νεα δεκαετία έχει να κάνει με apple! Καλή χρονιά σε όλους! to be fair τουλαχιστο αυτο το θεμα μιλαει για ενα επερχομενο κινητο και οχι για οικονομικα ή ποσες φορες εκλασε σημερα ο cook καλη χρονια στους συμφουριτες και τους δικους τους
oikonikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Αν το μέγεθος είναι ιδανικό, θα κλείσει σπίτια!!! 7 1 1
Bomber-21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω το SE κοντά τρία χρόνια τώρα. Μου αρέσει το iOS, μου αρέσει το TouchID, δεν θέλω/μπορώ να ξοδέψω πολλά χρήματα, οπότε το SE2 είναι μονόδρομος για μένα. Καλή χρονιά! (Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι μέλος σχεδόν 20 χρόνια) Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από Bomber-21 23 2
Hapatingo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 4 minutes ago, Bomber-21 said: Έχω το SE κοντά τρία χρόνια τώρα. Μου αρέσει το iOS, μου αρέσει το TouchID, δεν θέλω/μπορώ να ξοδέψω πολλά χρήματα, οπότε το SE2 είναι μονόδρομος για μένα. Καλή χρονιά! (Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι μέλος σχεδόν 20 χρόνια) Καλά είσαι, λίγα χρόνια ακόμα και παίρνεις σύνταξη από insomnia. 1
farcry33 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Ένα θέμα απλά για Χρόνια πολλα ρε παιδιά βασικότατο ! Όπως και να έχει Χρόνια πολλα καλή χρονια σε όλους με υγεία πάνω από όλα !!! <<2020>> 1 2
Chocobo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναρωτιεμαι πως θα διαμορφωθεί η τιμη του και δεν εννοω μονο Ελλαδα. Στη χωρα μας το απλο 8ρι για παραδειγμα στα 64gb εκδοση εχει 580 ευρω σε μεγαλες αλυσιδες και ξεκινα στα 430 στο πιο φτηνο σκρουτζομαγαζο κατοπιν παραγγελιας με οτι συνεπαγεται αυτο.. Οποτε ειμαι πολυ περιεργος και δεν θα μου κανει αντυπωση να δουμε τραγικες τιμες. Όσον αφορά το σχεδιασμό τώρα.Προφανός απαρχαιομένος μην κρυβόμαστε.Απο την άλλη αν δώσει full screen και A13 τότε μιλάμε για iphone 11 πάνω κάτω οπότε δεν θα έβγαζε νόημα.Οπότε πιστεύω στο κόψιμο αλά iphone 8.Όσον αφορά τον cpu κρατάω μικρό καλάθι.Εδω βγάζει ipads με cpu iphone 7. Εαν παρόλα αυτά έχει a13 και γενικά δείχνει όπως στο βίντεο με τιμή 500 ευρώ θα πάει καλά. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από Chocobo 4
Dinos1973 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Σε αυτή την κατηγορία είναι κινητά με 2 φυσικές κάρτες sim, το esim δεν έχει την απήχηση στον καταναλωτή !!!!! Ήμουν κάτοχος 2 iPhone (6s και 7) με προσωπική αλλά και εταιρική κάρτα από Vodafone, δεν υπάρχει η δυνατότητα από Vodafone για esim!!!!! Τελικα τα πούλησα και πήγα σε δικαρτο Samsung !!!!!!
keysmith Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 υπάρχουν και άλλα (υποθετικά/φημολογούμενα) χαρακτηριστικά τα οποία νομίζω έπρεπε να αναφέρει το άρθρο (δεν πειράζει τα googlαρα) και αναφέρομαι βέβαια στο μέγεθος της οθόνης το οποίο είναι βασικότατο για αυτό το μοντέλο. Λέγεται λοιπόν ότι θα φέρει οθόνη 4.7'' το οποιο με αυτά τα μπεζελ δεν το κάνει όσο μικρό θα μπορούσε να είναι (δλδ θα χώραγε και μία 5'' με καλύτερη διαχείριση του πάνω κάτω). Παρόλα αυτά παραμένει μικρό για τα σημερινά δεδομένα αν είναι έτσι θα είναι ενδιαφέρουσα συσκευή από αυτή την άποψη. Και αυτό αφορά και εμας που δεν θα αγοράζαμε τα πανάκριβα και κλειδωμένα iphone/ios os και αναγκαστικά πάμε σε android. Το καλό που κάνει η αππλε και την ευχαριστούμε είναι ότι δείχνει ότι υπάρχει αγοραστικό κοινό για "μικρές" συσκευές. Ελπίζουμε να τα πάει καλά και οι αντρόιντ κατασκευαστές να ζηλέψουν από την δόξα του και να δούμε και εμείς ανάλογες ίσως πχ από την xiaomi (που κατα καιρούς και σχετικά πρόσφατα φημολογούνταν ότι θα βγάλει compact μοντέλο στις 4.7) 4
Hatsos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Χρόνια πολλά σε όλους. Πάμε δυνατά φέτος παιδιά. Αν όντως είναι έτσι το design του SE2 τότε το χτυπάω εύκολα.
pao13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε Σε αυτή την κατηγορία είναι κινητά με 2 φυσικές κάρτες sim, το esim δεν έχει την απήχηση στον καταναλωτή !!!!! Ήμουν κάτοχος 2 iPhone (6s και 7) με προσωπική αλλά και εταιρική κάρτα από Vodafone, δεν υπάρχει η δυνατότητα από Vodafone για esim!!!!! Τελικα τα πούλησα και πήγα σε δικαρτο Samsung !!!!!! μην νιώθεις τύψεις φίλε μου όλοι μα όλοι ξενοκοιτάνε
GiannhsTSI Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, pao13 είπε μην νιώθεις τύψεις φίλε μου όλοι μα όλοι ξενοκοιτάνε Μπαταρία ξέρουμε οθόνη 😅
Dinos1973 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, pao13 είπε μην νιώθεις τύψεις φίλε μου όλοι μα όλοι ξενοκοιτάνε Έχω το iPad Pro για παρηγοριά 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα